2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar mama sandalyesını ne aldınız bıde fıyat yazarsanız ıkeanınkı harıcınde cok sevınırımm..
bırde lazer epılasyon yaptırmaya baslıcam anne sutune etkısı konusunda duyumunuz var mı
sevgıler

Son düzenleme:

sorma canım yaa o titreme durumu çok kötü ve düşme anı aklından çıkmıyor.çok kötü oldum yaa. bu bizim ikinci düşmemiz oldu. Allahım korusun meleklerimizi. canım benim yaaa. çok şeker bakıyorlar değilmi. ilerde sana bırakmayacak merak etme annesi hepsi onun olacak. leptop telefon sana sıra bile gelmeyecek. o internet sınırlama olayı herkeste olmalı aslında değilmi. birbirine bakit ayrılmalı ama insan kopamıyorki

selam kızlar biz geldik annemi ankaraya yolcu ettik sonra kayınvalideye uğradık teyzeleri mert size çok teşekkür ediyoru...sultancım elif eylülümüz nasıl geçmiş olsun allah korusun bebişlerimizi...azizecim meryem cerenede maşallah kocaman

Son düzenleme:

canım emzirme döneminde yapılabiliyor,yeni doğum yaptığımda dr.uma sormuştum.hoş şimdi süt yok hala yaptımaya başlayamadım o ayrı
ha bi d ebir arkadaşım emziriyor şu an ve lazere de gidiyor

sultancım çok geçmi olsun canım,Allah korusun bebişlerimizi,valla o korkuyu ben de biliyorum

ayşecim küsme tabii bak yaramaz oğluma rağmen her mekandan sana yetişmeye çalışıyorum canım benim

dondolini kullanıcam ben yesocum ama büyük pek hoşlaşmadım mama sandalyesi olarak bakındım pahalı geldi mama sandalyeleri napalım kullancaz varken almak mantıksızlık gibi geldi

canım ikinci el düşünürsen nurturia da pazaryerine bak derim,güzel şeyler denk geliyor bazen

sultancım çok geçmi olsun canım,Allah korusun bebişlerimizi,valla o korkuyu ben de biliyorum

ayşecim küsme tabii bak yaramaz oğluma rağmen her mekandan sana yetişmeye çalışıyorum canım benim

damlacığım handancığım çok teşekkür ederim canlarım. çok şükür bişey olmadı ama aklım çıktı. damlacığım annen gitmiş Allah kavuştursun. mertimizin odasını yerleşti gitti ha. ellerine sağlık anneciğininde seninde. handancığım amin canım aminn. Rabbim korusun kuzularımızı.
hadi ben yatıyorum kızlar kızım uyumuyor direniyor ve çoook uykum var benimde. hepinizi ve yavrucakları kocaman öptük. iyi geceler

günaydın canım. bizde erkenciyiz evim mahfolmuş durumda kızımı kucağımdan indirdiğim an deli gibi ağlıyor çıldıracam az kaldı. sabah sabahta bu olmazki ama . sizde durum nasıl canım.
herkese günaydınnnn

günaydınlarrrrrrrr:)
fonda arkadaşım eşek şarkısı, kucağımda ağzını şap şap şapırdatan kızım ve ben:) nasılsın bakalım ben hep yorgun ne kadar yansıtmasam da:)
haa bir de armutu kızıma pürelerken kabuğunu da kendime içecek olrak yaptım devir tasarruf devri, belki yağ yakarım haahaaaaa
Elif Eylül, Ömer Efe bakın kızım sizi bekliyor................oyun arkadaşı aranıyor help help anneye yardım:)

günydın canım o tasarruf olayını bende yapıyorum hatta kalan püreyide yiyorum o kadar uğraştım değilmi ama. benim kızımında arkadaşa ihtiyacı varrr lütfen banada help me. ben çoook yorgunum lütfen biri kızımı oyalasınnnn.
günaydınlar herlkeseeeeeeee

günaydın canım. nasılsınız bakalım

15 gunu geckin suredir kizimin burunlari tikali,serum fizy.damlatip,aspiratorlerle temizliyoruz,ama hic degisiklik olmadi dun yine dr a gittik cigerleri gayet iyi dedi,yarin da kulak burun bogaz dr una gidecegiz..damla damlatirken bebegimin burun kenarlari cizik cizik oldu,o kafasini salladikca burun kenarlarina degiyor hep,burun delikleride sanki buyuyor ben pompayi soktukca temizlemek icin : ((((( off boyle birsey yasayan oldu mu,neden bu kadar surmus olabilir halen burunlari cook kotu : ((

Akşam 8 de yatsada 11 de yatsada yine sabah 7 de kalkıyor.Anlamadım gitti.Çoooookkkkk uykum var.Evimi akşam süpürdüm.Bugün silmek istiyorum ama emir hep kucak istiyor.Oyun oynamak istiyor.Yürüteçtende yerde yuvarlanmaktan da bi süre sonra sıkılıyor ama bende aslaEvim en kötü günlerini yaşıyor.Hergün silinen yerler 2-3 günde siliniyorEvde kahvaltı verdim istemedi hemde kolları alerji oldu(yumurtadan sanırım).Sebze çorbasını zorla biraz yedi.Yogurdu çok sevdi.Ama evde kendimize yaptıgım yayla ve ev tarhanasını silip süpürdü.Nasılda anlıyor agzının tadını.Bunlar denemeliklerdi.Sütüm fazlasıyla yetiyor.Acaba pütürlü yiyebilimi diye denemeler yapıyorum arada veriyorum.Diyolar çignemesini ögrenemiyecek felan filan.1 ay önce 9 kiloydu.Doydugu için almıyor zaten napim.Elbet bigün çignemesinide yutmasınıda ögrenecek.Nasıl zamanı gelince ellerini uzattı,yan döndü emekledi.Sütten kesilince aç kalacagı için mecburen yiyip yutacak

herkese günaydın....
kuzucuklar 6 ay sendromu yaşıyolar galiba....
benimkide kucaktan inmek istemiyor hiç, hiç birşey onu mutlu etmiyor,
herşeyden hemen sıkılıyo...
gündüzleri ananesi yılmış durumda... kadının canı çıkıyor akşama kadar...

bizimde oldu canım daha 3 aylıktı ama düzeliyor merak etme. çok uzun sürdü bizimkide. ve daha çok küçüktü. burun delikleride düzeliyor merak etme canım.

bencede canım. annemde verme zorlama diyor. kardeşimde bende 1.5 yaşına kadar emmişiz ve emerken su bile içmezmişiz sonra kesince yemişiz yani. demekki sorun olmuyor yani

valla canım benimde canım çıkıyor. kızım kucakçı oldu tam. bulaşıkları makinaya bile zorla koydum ama kalanlar ve tezgah çok kötü. kahvaltı masası duruyor kaldıramadım bile. deli gibi çığlıklar atıyor çıldıracam artık yaaa. dursun artık ne olur. biri gelse yüzüme tükürür en çok ona üzülüyorum.

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…