işte geldim burdayııım ben bu işte ustayımmmm:))) düne kadar güzel bir hafta sonuydu fekaaaat dün gene kum döktüm bitmiyor bu kumlar yaa yakında inşaat işlerine girecem Ağaoğlundan neyim eksik Ayşeoğluuuuuu hiiihiiiii:)))
canım benim çok geçmiş olsun yaa. böbrek olayını bilmezmiyim. çok çektim çok.Allah yardımcın olsun canım. bende yetişirdim ağaoğluna canım ama sanırım kum fazla geldi :))
uyyy yakalanduum daaa:))
gelmem mi geliyorum ama yakındır benimde küsmelerimmmmm:) sana, Handana değil tabiii.
canım benim biliyorum tabiki.
Çoook geçmiş olsun evet annenin nazarı değermiş ben de duydum, uyurken öpüyordum öpme dedi bir teyze. Demek öpücük atıyor bak cilveye bak, bir de üstüne baba diyor haah tadından yenmez:) Allah korumuş yüksektede değilmiş korkma o el ayak titremesini iyi bilirim 2 kanepe 1 anakucağı düşmesinden sonraa. Ağlayorlar geçiyor ama bizdeki etkisi o ha düşer mi düştü korkusu nasıl kalıyor zihinde yer ediyor değil mi. Umarım bir daha böyle kazalar yaşamazsın,yaşamayız. Şimdi yürüyecekler de İnşallah o zaman gör curcunayı :))
bizimki ben nette bir şeyler yazarken salıncağına koymuştum arkamdaydı salıncağı bir dakayım dedim başını yana koymuş sadece bana bakıyor gülerek, annem napıyor burda sabahtan akşama kadar ne var bunun içinde diye düşünüyordur. Eşim de kıza örnek oluyorsun bak diyor, gülüyorum ama tv ye de sınırlı zamanda bakıcam hatta evden çıkarsam nasıl olurdu yaşam, tv saati diye bir şey koyalım diyorum eşime, internet için de aslında böyle sınırlama olsa iyi olur:)
bu arada not: Damlaaa ,Mert'in odası hayırlı olsun alıntılayamamışım kusura bakma olur mu, sevgiyle büyüsün yeni odasında...
kızlar mama sandalyesını ne aldınız bıde fıyat yazarsanız ıkeanınkı harıcınde cok sevınırımm..
bırde lazer epılasyon yaptırmaya baslıcam anne sutune etkısı konusunda duyumunuz var mı
sevgıler
kızlar mama sandalyesını ne aldınız bıde fıyat yazarsanız ıkeanınkı harıcınde cok sevınırımm..
bırde lazer epılasyon yaptırmaya baslıcam anne sutune etkısı konusunda duyumunuz var mı
sevgıler
sevgıler
selam kızlar biz geldik annemi ankaraya yolcu ettik sonra kayınvalideye uğradık teyzeleri mert size çok teşekkür ediyoru...sultancım elif eylülümüz nasıl geçmiş olsun allah korusun bebişlerimizi...azizecim meryem cerenede maşallah kocaman
sultancım çok geçmi olsun canım,Allah korusun bebişlerimizi,valla o korkuyu ben de biliyorum
ayşecim küsme tabii bak yaramaz oğluma rağmen her mekandan sana yetişmeye çalışıyorum canım benim
günydın canım o tasarruf olayını bende yapıyorum hatta kalan püreyide yiyorum o kadar uğraştım değilmi ama. benim kızımında arkadaşa ihtiyacı varrr lütfen banada help me. ben çoook yorgunum lütfen biri kızımı oyalasınnnn.günaydınlarrrrrrrr:)
fonda arkadaşım eşek şarkısı, kucağımda ağzını şap şap şapırdatan kızım ve ben:) nasılsın bakalım ben hep yorgun ne kadar yansıtmasam da:)
haa bir de armutu kızıma pürelerken kabuğunu da kendime içecek olrak yaptım devir tasarruf devri, belki yağ yakarım haahaaaaa
Elif Eylül, Ömer Efe bakın kızım sizi bekliyor................oyun arkadaşı aranıyor help help anneye yardım:)
günaydınlar herlkeseeeeeeee
bizimde oldu canım daha 3 aylıktı ama düzeliyor merak etme. çok uzun sürdü bizimkide. ve daha çok küçüktü. burun delikleride düzeliyor merak etme canım.15 gunu geckin suredir kizimin burunlari tikali,serum fizy.damlatip,aspiratorlerle temizliyoruz,ama hic degisiklik olmadi dun yine dr a gittik cigerleri gayet iyi dedi,yarin da kulak burun bogaz dr una gidecegiz..damla damlatirken bebegimin burun kenarlari cizik cizik oldu,o kafasini salladikca burun kenarlarina degiyor hep,burun delikleride sanki buyuyor ben pompayi soktukca temizlemek icin : ((((( off boyle birsey yasayan oldu mu,neden bu kadar surmus olabilir halen burunlari cook kotu : ((
bencede canım. annemde verme zorlama diyor. kardeşimde bende 1.5 yaşına kadar emmişiz ve emerken su bile içmezmişiz sonra kesince yemişiz yani. demekki sorun olmuyor yaniAkşam 8 de yatsada 11 de yatsada yine sabah 7 de kalkıyor.Anlamadım gitti.Çoooookkkkk uykum var.Evimi akşam süpürdüm.Bugün silmek istiyorum ama emir hep kucak istiyor.Oyun oynamak istiyor.Yürüteçtende yerde yuvarlanmaktan da bi süre sonra sıkılıyor ama bende aslaEvim en kötü günlerini yaşıyor.Hergün silinen yerler 2-3 günde siliniyor Evde kahvaltı verdim istemedi hemde kolları alerji oldu(yumurtadan sanırım).Sebze çorbasını zorla biraz yedi.Yogurdu çok sevdi.Ama evde kendimize yaptıgım yayla ve ev tarhanasını silip süpürdü.Nasılda anlıyor agzının tadını.Bunlar denemeliklerdi.Sütüm fazlasıyla yetiyor.Acaba pütürlü yiyebilimi diye denemeler yapıyorum arada veriyorum.Diyolar çignemesini ögrenemiyecek felan filan.1 ay önce 9 kiloydu.Doydugu için almıyor zaten napim.Elbet bigün çignemesinide yutmasınıda ögrenecek.Nasıl zamanı gelince ellerini uzattı,yan döndü emekledi.Sütten kesilince aç kalacagı için mecburen yiyip yutacak
herkese günaydın....
kuzucuklar 6 ay sendromu yaşıyolar galiba....
benimkide kucaktan inmek istemiyor hiç, hiç birşey onu mutlu etmiyor,
herşeyden hemen sıkılıyo...
gündüzleri ananesi yılmış durumda... kadının canı çıkıyor akşama kadar...
bizimde oldu canım daha 3 aylıktı ama düzeliyor merak etme. çok uzun sürdü bizimkide. ve daha çok küçüktü. burun delikleride düzeliyor merak etme canım.
tesekkur ederim S&U cok bunaldim dusunmekten,destegin ilgin icin tesekkurler,yarin kulak burun bogaz dr una gidecegiz,insallah o da sorun yok der ve rahatlarim..ilgine cook tesekkurler..
bir de tura cikart S&U bol bol ,ve ben dogdugundan beri bebegime klasik muzik dinletiyorum sakinlestiriyor,dene istersen sen de umarim faydasi olur sakinlestirir...
bizimde oldu canım daha 3 aylıktı ama düzeliyor merak etme. çok uzun sürdü bizimkide. ve daha çok küçüktü. burun delikleride düzeliyor merak etme canım.
tesekkur ederim S&U cok bunaldim dusunmekten,destegin ilgin icin tesekkurler,yarin kulak burun bogaz dr una gidecegiz,insallah o da sorun yok der ve rahatlarim..ilgine cook tesekkurler..
bir de tura cikart S&U bol bol ,ve ben dogdugundan beri bebegime klasik muzik dinletiyorum sakinlestiriyor,dene istersen sen de umarim faydasi olur sakinlestirir...
bir de mama sandalyesinden cok memnun kizim belki bunu da deneyebilirsin