- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 45
slm kızlar geçmişi okuyamadım nasılsınız? biz çok yoğunuz taşınmayla meşgulüz bu arada oğluşum çok fena öksürük oldu 2 tane şurubu var..3 gün kullanacakmışız....dr temizliğe dikkat edin dedi emeklerken ağzını heryere sürüyo.nasıl olacak anlamadım çamaşır suyu elimi aşındırdı valla..bu arada emeklemesi çok zormuş koyduğum yerde bulamıyorum:)açılmamış kolileri kalesi zannediyo paşam herhalde daima arkasına saklanıyo:)
canım benim kızımda bana hiiiç benzemiyor. kardeşimle eşimin karışımı bi kuzu işte. aman sağlığı yerinde olsunda canım önemli olan o. bende paspalım sorma. hiçbişey olmuyor. almaya gitsemde olanlar hep çok gıcık geliyor. kendime acayip gıcığım yaneee. bir tek deli yatarım o bana benziyor oda bana eziyet işte. :))) sorma teyzesi sürünerek her yere yetişiyoruz maşallah. adanaya daha bugün kış geldi. geceden beri serinledi hava. bize geçen yıl gelenler hep büyüktü ve kışlıktı çoğu o yüzden onları giyecez teyzesi. bu arada düşen yerden bugün diş çıkıyor çok şükür bu defa kimselere dokundurmayacam inşallah. bu arada çoook huysuz ve ağlak bi cadı oldu. elif gülce narin bi kız olacak annesi kilosu onu gösteriyor. sağlıklı olsunda canım önemli olan o. öptük sizi
Tivoli,abrel,ilknur,sibel,özlem,damla,burcuktlu,jojolo,mervmdn,grapder,elsi,azize,.........ve diger arkadaşlar nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz???Lütfen geri dönünnnnÇagrımı duyunnnnnnn:2:
Aynen canım bende eşimle anlaşma yaptım bozamıyorum.Sırf onları görebilmek için face açıp hemen kapatmayı bile düşündüm ama sonra vazgeçtim.Abrel en son kötü durumdydı.Umarım iyidir.o çağrıyı kimse duymuyor Ebruli, ben de bekliyorum, hatta burda kendi kendine konuşma modundayım daha çok, eşim faceye girmemi istemiyordu öyle anlaşmıştık sonra ondan gizli gireyim alayım ben de dedim ahı tuttu hata verip duruyor face:) bir bizim facemiz olmasın diyorduk , bak o kadar özlemişim ki kızları neler yapıyorum, neyse sağlıklı olsunlar da nerde olduklarını biliyoruz en azından, sitem yooook, sonuçta söylediler. Ama ben abreli merak ediyorum, burda olacaktı, kürkçü dükkanına dönersiniz diye söyleyen kendisiydi, acaba yolunda gitmeyen birşeyler mi var hayatında, umarım herşey yolundadır niye gelmiyor KK'ye, gelmese de iyi mi, en son durumu kötüydü bebek olayıyla...
Canım seni görüyorum arada ama diger ugramayn arkadaşlara geri dön çagrısıydı bu.ismim sayılmamış ama :)) ben hep bakıyorum kimseyi göremeyince çıkıyorum.
Haberim yoktu nick degiştirdiginden canım.Sayfalar ilerlemez oldu.Tadı tuzu kalmadı.Böyle giderse bende ugramıycam.bi süredir her gün geliyorum kendi adıma ama kimse yok,sabah yazın yorumla duruyor çoğu zaman akşama kadar
bu arada ben eskilerden hndn2010 ,nickimi değiştirdim
Geçmiş olsun özlemcim.İnş. talha çabuk atlatır.Hem yerlerde hemde yürüteçte emiri durdurmak imkansız.Ayaklanınca napıcaz bakalım.slm kızlar geçmişi okuyamadım nasılsınız? biz çok yoğunuz taşınmayla meşgulüz bu arada oğluşum çok fena öksürük oldu 2 tane şurubu var..3 gün kullanacakmışız....dr temizliğe dikkat edin dedi emeklerken ağzını heryere sürüyo.nasıl olacak anlamadım çamaşır suyu elimi aşındırdı valla..bu arada emeklemesi çok zormuş koyduğum yerde bulamıyorum:)açılmamış kolileri kalesi zannediyo paşam herhalde daima arkasına saklanıyo:)
Canm bende kk özledim valla...burası bi başka çok özel.gelcez merak etme canım
evet azizeciğim bencede burası bi başka güzel. hep burda olacam bende.Canm bende kk özledim valla...burası bi başka çok özel.gelcez merak etme canım
caım bende burdayım amaa. bırakma canım hep gel olurmu. bende gelecem çünkü.Aynen canım bende eşimle anlaşma yaptım bozamıyorum.Sırf onları görebilmek için face açıp hemen kapatmayı bile düşündüm ama sonra vazgeçtim.Abrel en son kötü durumdydı.Umarım iyidir.
Canım seni görüyorum arada ama diger ugramayn arkadaşlara geri dön çagrısıydı bu.
Haberim yoktu nick degiştirdiginden canım.Sayfalar ilerlemez oldu.Tadı tuzu kalmadı.Böyle giderse bende ugramıycam.
Geçmiş olsun özlemcim.İnş. talha çabuk atlatır.Hem yerlerde hemde yürüteçte emiri durdurmak imkansız.Ayaklanınca napıcaz bakalım.
Bekliyoruz canım ama fazlada bekletmeyin.
hayırlı olsun canım. paşamız güle güle sağlıkla büyüsün içinde canım. güzel günleri geçsin orda hep. anneciği babacığıyla çok mutlu yaşasın.iyi geceler kızlarrrr ilk gözz ağrısı yerim ortalarda yoktum ama neti bile açamadım merak edilmil burdada öbür tarafdada merte oda yapmakla uğraşdık bütün oturma odası çıktı kanepelerin altındakiler dolap 1gün geçikti ortalık karmakarışık girmmeye halim ve vaktm olmadı bura sessizmi kalmış
amin sultancım ebrucum bende burdayımmm bakkk unutmadık sizi saakııın öyle sanmayın heeeeeee
iyi geceler kızlar öpüyoruz sizi yanacıklarınızdan
amin sultancım ebrucum bende burdayımmm bakkk unutmadık sizi saakııın öyle sanmayın heeeeeee
günaydın canımmm. nasılsın bugünslmlar günaydınlar kimse yokmkkmuuuuuuuu
günaydıııııııın
damlacım hayırlı olsun mert paşanın odası
eylemsevcan, günaydın canım
sultancım,ayşe nurturiadaydı az önce:)
:87: selam kızlarherkeze iyi hafta olsun inşallah
güzel kızım bugün 7.ayını doldurdu nasılda geçti yaa
damlacım oğluşun odasını iyi günlerde kullansın inşallah
ayşe nerdesin canım gelmemişsin hiç merak ettim seni.
sultancım,ayşe nurturiadaydı az önce:)
günaydın handancığım. burayada gelir o zaman. değilmi ayşeciğim.
evet kızlar kendime inanamıyorum. kızım uyandı gözünü açtı bana öpücük attı. sonra baba dedi bi daha öpücük attı çıldırdım öptüm öptüm. sonra arkadaşımla görüştük anlattım. sonrada demir ilacını getireyim diye odadan çıktım ve dedimki üstüne okuyayım hani derler ya annenin nazarı çok değer diye. birde giderken muska takayım diye içimden geçirirken odaya bi girdim kızım kafaüstü yataktan aşağı sarkıyor ve beklenen son ben gelene kadar düştü kafaüstü bi sürü ağladı. benimde elim ayağım titredi ama çok şükür şişlik falan yok sanırım korkudan ağladı cadı. çünkü sürünerek indi. yatakta engin çok ses gelmedi yani.