2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun canım. hemencecik iyileşir herhalde.maşallah emekliyor haa. büyümüş paşa Allahım korusun. oyun yapıyor annesi ne yapsın kuzucuk

canım okurken sankı ben yazmısım dedımmmm ...aynen paspalım herdefasında alcam dıyoruum bısıler almayı gec moralım bozuluyo esıme tafra yapıyorumm daha beter oluyo ınsan alısverıste rahatlar ben tam tersı sıtres kupu bısı olmuyoo olanalar beter oluyoo off off:)
benım kızda hıc calısma yookk emeklemeye delalett anca bagırıyoo yuz ustu koyunca bakalımm..yemıyoo benım hanfendıde herseyy copeee...

edoş da gitti
aaa ama kızlar sitem ediyosunuz kimse buraya takılmıyor diye,günlerdir gelip kimseyi bulamıyorum,yalnız takılıyorum bualarda ama(

Tivoli,abrel,ilknur,sibel,özlem,damla,burcuktlu,jojolo,mervmdn,grapder,elsi,azize,.........ve diger arkadaşlar nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz???Lütfen geri dönünnnnÇagrımı duyunnnnnnn:2:

Canm bende kk özledim valla...burası bi başka çok özel.gelcez merak etme canım

Aynen canım bende eşimle anlaşma yaptım bozamıyorum.Sırf onları görebilmek için face açıp hemen kapatmayı bile düşündüm ama sonra vazgeçtim.Abrel en son kötü durumdydı.Umarım iyidir.
ismim sayılmamış ama :)) ben hep bakıyorum kimseyi göremeyince çıkıyorum.
Canım seni görüyorum arada ama diger ugramayn arkadaşlara geri dön çagrısıydı bu.
bi süredir her gün geliyorum kendi adıma ama kimse yok,sabah yazın yorumla duruyor çoğu zaman akşama kadar
bu arada ben eskilerden hndn2010 ,nickimi değiştirdim
Haberim yoktu nick degiştirdiginden canım.Sayfalar ilerlemez oldu.Tadı tuzu kalmadı.Böyle giderse bende ugramıycam.
Geçmiş olsun özlemcim.İnş. talha çabuk atlatır.Hem yerlerde hemde yürüteçte emiri durdurmak imkansız.Ayaklanınca napıcaz bakalım.

Bekliyoruz canım ama fazlada bekletmeyin.

iyi geceler kızlarrrr ilk gözz ağrısı yerim ortalarda yoktum ama neti bile açamadım merak edilmil burdada öbür tarafdada merte oda yapmakla uğraşdık bütün oturma odası çıktı kanepelerin altındakiler dolap 1gün geçikti ortalık karmakarışık girmmeye halim ve vaktm olmadı bura sessizmi kalmış

evet azizeciğim bencede burası bi başka güzel. hep burda olacam bende.
caım bende burdayım amaa. bırakma canım hep gel olurmu. bende gelecem çünkü.
hayırlı olsun canım. paşamız güle güle sağlıkla büyüsün içinde canım. güzel günleri geçsin orda hep. anneciği babacığıyla çok mutlu yaşasın.

amin sultancım ebrucum bende burdayımmm bakkk unutmadık sizi saakııın öyle sanmayın heeeeeee

iyi geceler kızlar öpüyoruz sizi yanacıklarınızdan

evet damlacığım bende sana katılıyorum. biz mutlaka burda olacaz. sanada iyi geceler canım. herkese iyi geceler. cadı kızım ve ben hepinizi kocaman öptükk.
ayşe nerdesin canım gelmemişsin hiç merak ettim seni.

günaydıııııııın
damlacım hayırlı olsun mert paşanın odası
eylemsevcan, günaydın canım
sultancım,ayşe nurturiadaydı az önce:)

slmlar günaydınlar kimse yokmkkmuuuuuuuu
günaydın canımmm. nasılsın bugün

günaydıııııııın
damlacım hayırlı olsun mert paşanın odası
eylemsevcan, günaydın canım

günaydın handancığım. burayada gelir o zaman. değilmi ayşeciğim.

herkese günaydınnnnn

güzel kızım bugün 7.ayını doldurdu nasılda geçti yaa
damlacım oğluşun odasını iyi günlerde kullansın inşallah

:87: selam kızlar herkeze iyi hafta olsun inşallah

güzel kızım bugün 7.ayını doldurdu nasılda geçti yaa
damlacım oğluşun odasını iyi günlerde kullansın inşallah

sanada iyi haftalar canım. maşallah meryem cerenime prensesime kocaman olmuş annesi. zaman durmuş gibi ilerliyor ama biden kuzularımızı görünce ne çabuk geçmş diyoruz değilmi. Allahım hepsini korusun İnşallah.

evet kızlar kendime inanamıyorum. kızım uyandı gözünü açtı bana öpücük attı. sonra baba dedi bi daha öpücük attı çıldırdım öptüm öptüm. sonra arkadaşımla görüştük anlattım. sonrada demir ilacını getireyim diye odadan çıktım ve dedimki üstüne okuyayım hani derler ya annenin nazarı çok değer diye. birde giderken muska takayım diye içimden geçirirken odaya bi girdim kızım kafaüstü yataktan aşağı sarkıyor ve beklenen son ben gelene kadar düştü kafaüstü bi sürü ağladı. benimde elim ayağım titredi ama çok şükür şişlik falan yok sanırım korkudan ağladı cadı. çünkü sürünerek indi. yatakta engin çok ses gelmedi yani.

ayşe nerdesin canım gelmemişsin hiç merak ettim seni.

işte geldim burdayııım ben bu işte ustayımmmm:))) düne kadar güzel bir hafta sonuydu fekaaaat dün gene kum döktüm bitmiyor bu kumlar yaa yakında inşaat işlerine girecem Ağaoğlundan neyim eksik Ayşeoğluuuuuu hiiihiiiii:)))

uyyy yakalanduum daaa:))

günaydın handancığım. burayada gelir o zaman. değilmi ayşeciğim.

gelmem mi geliyorum ama yakındır benimde küsmelerimmmmm:) sana, Handana değil tabiii.

Çoook geçmiş olsun evet annenin nazarı değermiş ben de duydum, uyurken öpüyordum öpme dedi bir teyze. Demek öpücük atıyor bak cilveye bak, bir de üstüne baba diyor haah tadından yenmez:) Allah korumuş yüksektede değilmiş korkma o el ayak titremesini iyi bilirim 2 kanepe 1 anakucağı düşmesinden sonraa. Ağlayorlar geçiyor ama bizdeki etkisi o ha düşer mi düştü korkusu nasıl kalıyor zihinde yer ediyor değil mi. Umarım bir daha böyle kazalar yaşamazsın,yaşamayız. Şimdi yürüyecekler de İnşallah o zaman gör curcunayı :))

bizimki ben nette bir şeyler yazarken salıncağına koymuştum arkamdaydı salıncağı bir dakayım dedim başını yana koymuş sadece bana bakıyor gülerek, annem napıyor burda sabahtan akşama kadar ne var bunun içinde diye düşünüyordur. Eşim de kıza örnek oluyorsun bak diyor, gülüyorum ama tv ye de sınırlı zamanda bakıcam hatta evden çıkarsam nasıl olurdu yaşam, tv saati diye bir şey koyalım diyorum eşime, internet için de aslında böyle sınırlama olsa iyi olur:)
bu arada not: Damlaaa ,Mert'in odası hayırlı olsun alıntılayamamışım kusura bakma olur mu, sevgiyle büyüsün yeni odasında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…