2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

emzirmediğim için tutuyorum damlacım.bebişle epey zorlanıyorum ama Allah sabrını veriyor.eğer çıkabilecek gibi olursam mutlaka ararım seni zaten.belkide cumartesi bizde alternatif izmit buluşması yaparız:KK34:

bak bak bensiz program yapılıyor,hemide izmitte:KK45:

eee buluşuruz kızlar ne güzel olur istanbul buluşması varsa izmit buluşmasıda olur sensiz olurmu deryacım

facede gördüm çağrıyı ammavelakin şööööyle bir selam verip çıkıyorum
öpüldünüz anacımm

damlacım çağırır da ben gelmez miyim:KK70::KK70::KK70:,aylardır kk ya girmiyodum damla sağolsun.
herkese iyi geceler annişler,hemen bir soru sorsam size. bebişler kaçıncı aydan sonra kavunun sıkılmış suyunu içebilir?
tuz olmasın, şeker olmasın, ver kavunun suyunu birşey olmaz ama çok verme. gaz ishal yapmasın

inşallah geçer çabucak.duru da 15 gündür yeşil ve sümüksü kaka yapıyor.2-3 lökosit ve 8-10 maya hücresi görüldü yazıyodu tahlil sonucunda.bağırsak düzeni bozulmuş diye prebiyotik damla ve çinko şurup verdi.10 gün kullanın dedi.eskisi gibi değil ama arada hala yosun gibi yeşil ve yeşil sümüksü oluyor neden tamamen geçmez ki.eskisi gibi sarı yapınca altın bulmuş gibi seviniyorum vallahi.size ne dedi doktor,neden kaynaklanıyomuş ne kullandınız? face ten tam takip edemedim

selam canım benimki 1 ayı geçti, ne olduğu belli değil amip dediler hiçbir tahlilde çıkmadı ama amip ilacı flagyl içirdim , allerji ihtimaline karşılık süt ürünlerini yumurtayı vb. kestim , hemde herşeyi süt tozu içereni bile. Bekliyorum yarında başka bir tahlil sonucu gelecek. Zor yaa.. Atlatsın yavrum minnacık bedeni hastalıklarla uğraşıyor. Sizede geçmiş olsun canım , ben o kadar zamandır görmüyorum ki o sarı sağlıklı kakayı. Ben artık kakada kan görmezsem seviniyorum düşün halimi :KK43:(

kızlar 2868 e boş sms atarsanız 5 lira afrikaya yardım edebilirsiniz( kızılay) , şimdi TV de geçti de hatırlatayım dedim

valla burayı daha çok seviyom beeen:) kızlar akşamları burda buluşalım artık

canmm kıyamam yaaa....Allahım inşallah bir an önce düzelir minik kuşumuzun kakası

evettttttttt azizecim bencede öyle yapalım yani 2side açık kalsın gelemk istemeyeni facede görürüz bizler girelim ayy hep diyoruz ama kimse girmiyor bu sefer kesin amaaaaaaaaaaaa
:KK62:
Toplam 17 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 3 ziyaretçi)
sweet_drop,
Hndn2010,
brcncvk86,
Azize,
Posedion,
firstNimbus+,
deryalptug+,
ske+,
nesbay,
murron,
carettta,
büşra89,
haticesu,
berrabetul

bende seni gördüğüme sevindim özlemcim.özlemiştim senide geçen gün aklıma düşmüştün nerede acaba diye

:)

1 aydır annemlerdeydim ilknurum öyle güzel bir tatil yaptım ki tadı damağımda kaldı vallahi...şimdi evdeyim ayrıca ütülemem gereken 20 tane gömlek 10 tane tshirt ve 4 tane pantolon var ve ben burda oturuyom hepinizi görünce vazgeçemedim...ee senin kuzu napıyo nasıl?

:78:utandırma beni özlemcim,bizim sıpadan fırsat olsa girmez miyim hiç ama napıyım. damla herkes kk ya deyince giriyim de bir selam veriyim dedim. hepinizi çok öptüm,çıkmak zorundayım. kocam yanımda,artık biraz da benimle ilgilen diyor,anlarsınız ya:KK34::KK34::KK34:

ayyy nasıl kalabalık olmuşuz yaşasıııııııın :KK9::81::KK66: heeeyyyyyyy

benim kızçe uyuyo en sevdiğim saatler ohhhh nette keyif saati :KK66: hemde kk da.:KK64:
gündüz hiç giremiyom artık eskisi gibi ne face ne kk.
kızçeden fırsatmı var...habire kucakta onu gezdir dur:KK37:
bi bebek bukadarmı uykuyu sevmez yaaa:KK53: nasıl dayanır uykusuzluğa anlamadım şu kızçemi...
sabah 7de uyanır en az 3saat uyanık durur uyutmaya çalışırım yarım saatten fazla uyumaz...yine kalkar bi 3saat yine oyalarım offff beni çok yoruyo bu kız:KK37: uykusuz cadı:KK1: Allahtan çok şükür gece uyuyo:KK61:

1 aydır annemlerdeydim ilknurum öyle güzel bir tatil yaptım ki tadı damağımda kaldı vallahi...şimdi evdeyim ayrıca ütülemem gereken 20 tane gömlek 10 tane tshirt ve 4 tane pantolon var ve ben burda oturuyom hepinizi görünce vazgeçemedim...ee senin kuzu napıyo nasıl?
o dediğin ütülerden bendede yığınla var artık saymıyorum bile özlemcim:KK9:
ohhhh çok iyi etmişsin iyice dinlenmişsindir.benim kuzuda büyüyor ve hala son hız kusuyor teyzesi:KK43:yarın doktora götüreceğiz yine.gerçi ne diyeceğini biliyoruz ama olsun aklımızda kalmasın.senin paşa nasıl canım???iyidir inşallah

Azize damadında aynı ama maşallah sübhanallah bugün , eski günlerdeki gibi öğlen güzelce uyudu çokkk sevindim.

selam canım benimki 1 ayı geçti, ne olduğu belli değil amip dediler hiçbir tahlilde çıkmadı ama amip ilacı flagyl içirdim , allerji ihtimaline karşılık süt ürünlerini yumurtayı vb. kestim , hemde herşeyi süt tozu içereni bile. Bekliyorum yarında başka bir tahlil sonucu gelecek. Zor yaa.. Atlatsın yavrum minnacık bedeni hastalıklarla uğraşıyor. Sizede geçmiş olsun canım , ben o kadar zamandır görmüyorum ki o sarı sağlıklı kakayı. Ben artık kakada kan görmezsem seviniyorum düşün halimi :KK43:(

Allah sağlık versin kuzularımıza çok zor gerçekten.pazartesi bende yeniden tahlil yaptımayı düşünüyorum geçmezse

:78:utandırma beni özlemcim,bizim sıpadan fırsat olsa girmez miyim hiç ama napıyım. damla herkes kk ya deyince giriyim de bir selam veriyim dedim. hepinizi çok öptüm,çıkmak zorundayım. kocam yanımda,artık biraz da benimle ilgilen diyor,anlarsınız ya:KK34::KK34::KK34:

iyi geceler deryacım :KK1::KK1::KK1:

valla burayı daha çok seviyom beeen:) kızlar akşamları burda buluşalım artık
:KK9:bence de boşverin face yi falan

hadi kolay gelsin canım...ben herif bana sırnaşacakken bile korkuyorum hemen aaaa oğlan uyandı galiba deyip kurtulmaya çalışıyorum:KK1:

evet ilknurcum bende izmitdeyim,daha önce damlacımla görüşmüştük,çok güzel bir gün olmuştu,gelirsen hep beraberde görüşebiliriz.:KK9:
yarın geliyorum ve pazara kadar oradayım deryacım ama dediğim gibi oruç yüzünden biraz tedirginim.gerçi benim için yanımda yenilip içilmesinin hiç önemi olmaz hayatta canım istemez ama siz tedirgin olursunuz diye endişelendim.yoksa çok isterim buluşmayı bende:nazar:

Azize damadında aynı ama maşallah sübhanallah bugün , eski günlerdeki gibi öğlen güzelce uyudu çokkk sevindim.

maşşallahhhhhhhh kuzuma:) benim cadı bide uyusa şöyle:KK31:
gündüz işim gücüm oluyo yaa bune hiç bi iş yaptırmıyo bana şu cadı gelinin :KK1: yandın :KK1:

X