- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 46
ben yazdım çağırdım sonrada buraya geldim damlacım.bu arada yarın izmite geliyoruz yine.bu seferde ramazana denk geldi((bariii facede yazıyım kk.dayız gelin diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yazdım çağırdım sonrada buraya geldim damlacım.bu arada yarın izmite geliyoruz yine.bu seferde ramazana denk geldi((bariii facede yazıyım kk.dayız gelin diye
welcome carettta
ben yazdım çağırdım sonrada buraya geldim damlacım.bu arada yarın izmite geliyoruz yine.bu seferde ramazana denk geldi((
inşallahhhh şu ramazan gününün yüzü suyu hürmetine çabucak iyileşsin paşanın kakası canım .bizimde kusmalarımız hiç olmazsa azalsaa......enem herkesler gelmiş :)) kızlar ya , bir dua edinde şu oğluşumun kakası iyileşsin. 1 aydır kanlı, sümüklü kaka görmekten sıkıldım .Acıyorum oğluma yaa..
inşallah iyileşir neslihancım patlama yaşandıenem herkesler gelmiş :)) kızlar ya , bir dua edinde şu oğluşumun kakası iyileşsin. 1 aydır kanlı, sümüklü kaka görmekten sıkıldım .Acıyorum oğluma yaa..
aayy ne güzel olmuş valla özlemişim burayı,herkezler iyimi
emzirmediğim için tutuyorum damlacım.bebişle epey zorlanıyorum ama Allah sabrını veriyor.eğer çıkabilecek gibi olursam mutlaka ararım seni zaten.belkide cumartesi bizde alternatif izmit buluşması yaparızbak canım ben görmedim yazdığını alttamı kaldı acep olsun ramazan sen oruç tutuyormusun ben tutmuyorum müsait olursan mutlaka görüşelimmmmmmm
bak canım ben görmedim yazdığını alttamı kaldı acep olsun ramazan sen oruç tutuyormusun ben tutmuyorum müsait olursan mutlaka görüşelimmmmmmm
enem herkesler gelmiş :)) kızlar ya , bir dua edinde şu oğluşumun kakası iyileşsin. 1 aydır kanlı, sümüklü kaka görmekten sıkıldım .Acıyorum oğluma yaa..
inşallahhhh şu ramazan gününün yüzü suyu hürmetine çabucak iyileşsin paşanın kakası canım .bizimde kusmalarımız hiç olmazsa azalsaa......
ayy canım sağolasın öpücük yollıcaktım ama göremedim bir türlü o yüzü burda bakar kör oldumdamlacım çağırır da ben gelmez miyim,aylardır kk ya girmiyodum damla sağolsun.
herkese iyi geceler annişler,hemen bir soru sorsam size. bebişler kaçıncı aydan sonra kavunun sıkılmış suyunu içebilir?
herkese iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasıllar güzel anneler bizim fesimiz yok sadece fırsat bulursak burada takılıyoruz
sizi face kuşları sizi yuvaya döndünüz demekbende kimse yoktur amaaaannn bir iyi geceler deyip çıkayım bari diyordum....sizi gördüğüme mutlu oldum
inşallah iyileşir neslihancım patlama yaşandı
suzancım iyiyiz sen nasılsın doktora gittinmi
ayy canım sağolasın öpücük yollıcaktım ama göremedim bir türlü o yüzü burda bakar kör oldumdamlacım çağırır da ben gelmez miyim,aylardır kk ya girmiyodum damla sağolsun.
herkese iyi geceler annişler,hemen bir soru sorsam size. bebişler kaçıncı aydan sonra kavunun sıkılmış suyunu içebilir?
herkese iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasıllar güzel anneler bizim fesimiz yok sadece fırsat bulursak burada takılıyoruz
sizi face kuşları sizi yuvaya döndünüz demekbende kimse yoktur amaaaannn bir iyi geceler deyip çıkayım bari diyordum....sizi gördüğüme mutlu oldum
bende seni gördüğüme sevindim özlemcim.özlemiştim senide geçen gün aklıma düşmüştün nerede acaba diyesizi face kuşları sizi yuvaya döndünüz demekbende kimse yoktur amaaaannn bir iyi geceler deyip çıkayım bari diyordum....sizi gördüğüme mutlu oldum
iyi akşamlar hatice:)herkese iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasıllar güzel anneler bizim fesimiz yok sadece fırsat bulursak burada takılıyoruz
iyi geceler deryacım:)damlacım çağırır da ben gelmez miyim,aylardır kk ya girmiyodum damla sağolsun.
valla burayı daha çok seviyom beeen:) kızlar akşamları burda buluşalım artıkselam canım , ya gene buradada takılalım sohbet edelim az
enem herkesler gelmiş :)) kızlar ya , bir dua edinde şu oğluşumun kakası iyileşsin. 1 aydır kanlı, sümüklü kaka görmekten sıkıldım .Acıyorum oğluma yaa..
inşallah en kısa zamanda düzelir canım kakkası...dra götürmüşsünüzzdür ne dedi peki dr...neden olmuş.?enem herkesler gelmiş :)) kızlar ya , bir dua edinde şu oğluşumun kakası iyileşsin. 1 aydır kanlı, sümüklü kaka görmekten sıkıldım .Acıyorum oğluma yaa..
iyiyiz biz canım sen nasılsın?aayy ne güzel olmuş valla özlemişim burayı,herkezler iyimi
sende bendensin canım benimde yokbu arada yerim ben senin kızınıherkese iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasıllar güzel anneler bizim fesimiz yok sadece fırsat bulursak burada takılıyoruz
damlacım çağırır da ben gelmez miyim,aylardır kk ya girmiyodum damla sağolsun.