2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun canım ya üzüldüm ben dün regl oldum ama hayatımda ilkefa böyle oluyorum bilemedim acaba niye bukadar fazla acaba bendemi böyle birşey yaşıyorum dersin hiç kesilmedi kanamam yarım saatte bir orkid atıyorum ay inşallah değildir çokta sancım var ama

canım benimkide demir damlasında kusuyordu dün değiştirdiler damlayı buda kokuyor ama kaşığa damlatıp birden veriyorum kıyafetlerimiz hep attı bu yüzden yeni kıyafetler çıkmıyor lekesi kimseyede veremeyiz çöpe gidecek hepsi

evet işte aynı damla hep kıyafetlerimiz lekeli ve asla çıkmıyo çok kötü kokuyor tadına bakmadım açıkçası ama eminim kötüdür mahvoluyor bebeğim ama 5. ay kontrolümüzde tekrar konuşacağım bu konuyu drla umarım çözülür teşekkür ederim

ayrıca kızlar geçmişi okuyorumda fırsat buldukça benim kızım akşam ezan okunurken uyumak istiyor emerek uyuyor ama beni yanından kaldırmamak için iki eliyle tutar neyseki yarım saate dalıyor bende yanından kalkıyorum önceleri 2 saatte bir uyanır emmek isterdi bir haftadır saatte bir uyanıp emmek istiyor dişleri kaşındığı için dr huzursuzluğunu senin yanında geçirmek istiyor diyor bilmem ne kadar doğru artık uykusuzluğada alıştım yeterki bebğim ağlamasın ben uyumam diyorum ama bi yerde pes edeceğim artık bende bebeğimi uzun sanırdım 65 cm 7 kilo ama sizinkiler daha uzunmuş

kilo-boy ve sağlığı iyiyse zorlamanın bir anlamı yok bence, tadı çok kötü çünkü. Bizim drumuz kullanmaya gerek görmedi mesela, tüm drların üzerinde anlaştığı bir konuda değil üstelik, hatta burada okuduğuma göre sadece türkiyede böyle şeyler var. D vit ve demir yurtdışında doğan çocuklarda kullanılmıyor. Bizde somalide yaşamıyoruz çok şükür, çok dengesiz beslenmiyorsan senden bebeğine de geçiyordur demir. çok içine sinmezse benim gibi arada multivitamin iç istersen hatta ben hamileyken kullandığım demir hapını arada içiyorum. Ama tabi senin ve drunun en önemliside bebeğinin durumu, bazı drlar bebekten kan tahlili isteyip verip vermemeye karar veriyormuş ama bunun için de bebişin canı yakılmaz bence,
kıyafetlerin kirlenmesine gelince lekenin çıkmadığını burda okuyunca ban elime bir kağıt peçete alıp ilaçları öyle içiriyorum çıkanı hemen siliyorum böylece üstümüz batmıyor
bebeğin kaç aylık ilmiyorum ama mart annesiysen en fazla 5,5 aylıktır, gayet iyi boyuda kilosuda

selamlarrrrr
canım sıkkın kızımın aşı yeri kızarıp şişti ve daha sonrada aktıı
yarın dr. gitcez bakalım oofff...

suzancım doktor ne dedi
biz daha ek gııdalara geçmedik bakalım geçince nasl yapıcaz
maşallah kuzuna

vallahi bizede verdi doktor ama bazı doktorlar vermiyorlarmış kan tahliline bakıp veriyorlarmış

ebrucum emirede maşallah alıntı yapmıştım ama çıkmamış
dün misafir vardı iftarda yoruldum off çocukla misaifr ağırlmaka kadar zor birşey yokki

slm kızlar ben geldim oğluş belimi kırıyo uyanık olduğu her dakika kucakta durmak ve pencereden bakmak istiyo...sıcak birde hem kendi sucağı hem de benim sıcağım mahvediyo yavrucağı ama sanırım uzun bir dönem böyle olucaz biz en azından emekleyinceye kadar...offf ne zormuş ayy bebek büyütmek herhalde başka doğurmam diyorum şimdi...kızlar birde siz hangi oyunları oynuyorsunuz benim aklım durdu iyice oyun bulamıyorum artık masal kitabını alıyorum elime resimmlerine bakıyoz...en çok kuzucuklarınız neyle oynamayı seviyo paylaşırsanız sevinirim

aynı mesajı bende sana yazacaktım şimdi....ünvanlarımız değişse de görevimiz hep aynı...görevimiiiiizzzz nöbetçilik diminasılsın damla

iyiyim caım ne olsun küçük adam uyudu bende rahat rahat nete bakıyorum anedeymişsin özlettin buralar pek sessiz oldu faceyiz bende dahil ee senin yok mahrum kaldın halbukü oranında sana ihtiyacı vardı bizi güldürürdün ayolllll gelssene

oyun halısı artık ilgisini çekiyor canım çıngırakları var onları seviyor birde ben oynuyorum mert uyandı kucağımda şimdi

evet canım annemdeyd,im ne rahatmışım meğer orda sadece emzirirken bana geliyorduface yye eşim izin vermiyo daha doğrusu birkaçkez laf açtım hoşlanmıyorum dedi eee öyle deyince de üstelemek istemedim...ben sizi burda beklerim

oyun halısı artık ilgisini çekiyor canım çıngırakları var onları seviyor birde ben oynuyorum mert uyandı kucağımda şimdi

oyun halısı bize artık tehlikeli olmaya başladı oyuncaklara tutunup kalkmaya çalışiıyo pat düşüyo sonrada....merti öp yerime annesi

geliriz canım ben çıkıyım mert durmuyor acıktı muckkkkkkk size

bebeğim 26 mart doğumlu 4.5 aylık henüz bana görede bebeğimin sağlığı yerinde problem yok ama ek gıdaya geçtiğinde demiri nerden alacak dedi dr peçete konusunda haklısın ama vitamini içip ardındanda kustuğu için yetişene kadar olan oluyor önlük denedim ama onuda ağzına götürüyo

kızlarrr merhabalarrr...artık gelemez oldum buralara arada bir okuyup çıkıyorummm...inşallah hepiniz iyisinizdir...ya kızlar benim oğluş gündüz meme almıyor çooook üzülüyorum gece emiyor ama...niye böyle oluyor yaaa dişde yokk..uykularımızda yavaş yavaş düzene giriyor artıkk...zaten uykusu geldiğinde belli edyor mızmızlanarak...bende ayağımda sallayıp bırakıyorummm yerine...ha bu arada benim oğlan yastıkta yatmayı sevmiyor yaaa yastıksız yatırıyorumm uykusunda bir oyana bir buyana döne döne uyuyor ayy başasının kucağındayken bana bakmasına bayılıyorummm heheheh:86: oğlum doğduğundan beri yalancı meme emiyordu çok rahattım ama şimdi uykusunda meme düşünce hemen ağlıyorrr hadiiiiiiiiiiii tekrar memeyi ver tekrar düşsün falan ...bu dezavantajı varmış yalancı memenin

Diş kaşıyıcısını ve ece ismini verdigimiz minik erkek bebegini çok seviyor:78:Yanlış duymdınız kaynanamın aldıgı bebekle oynuyorüstüme alıp birlikte bi saga bi sola yuvarlanmayı,dönencesindeki müzikleri ayagıyla degiştirmeyi çok seviyor.Ellerini tapşini yaptırınca çok gülüyor.Valla emir oyun hazinemi genişletti.Bi sürü uyduruk ninniler oyunlar

Emirde çok fazla almıyor gündüzleri.Çok aıkınca ve kendi isteyince beyefendi.Zorlama nasılsa acıkınca alacak.Emirde öyle memesi düşünce ve yan yattıgı için sırtüstü düşünce kıpırdanıyor.

bizdede aynı durum var canım gündüz emmiyor geceleri emiyor
iyi akşamlar kızlar

iyyi akşamlar yakışıklı eymenin annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…