merhaba kızlarrr nasılsınız herkes iyidir umarım. bebeklerinize günlük yazıyor musunuz. ben benim ilk yıllarım diye bir defter aldım onu doldurucam. ayrıca bi de e-günlük var baby diary diye.bunu duyan veya yazan var mı? internetten yükledim ama 1 aylık deneme sürümü diyo.hergün açtığımda kalan gün sayısı 26, 25 diye azalarak gidiyo 1 ay sonraprogramı açamam ve yazdıklarım silinir diye yazmıyorum artık sizce kullanabilir miyim 1 ay sonra fikri olan?
Bende ilk günden beri yazıyordum ama dogumdan sonra önemli şylerini fırsat bulursam yazabiliyorum nadirde olsa.
sana ve bebişine maşallah
canım ben sadece öğleden sonra 4e doğru çıkarıyorum kızımı 1-1,5 saat güneş aldırıyorum parkta, sabah erken kalkmadığım için sabah çıkmıyoruz
Saol canım.Onun mutlulugu için keyfi yerinde olsun diye her dedgini yapıyorum.Dışar kuşu oldu emir bey.Bazen arabasıyla bazen kucakta geziyor bütün gün.
selamlarrrrr
canım sıkkın kızımın aşı yeri kızarıp şişti ve daha sonrada aktıı
yarın dr. gitcez bakalım oofff...
Emirin verem aşısıda kızardı ve iltihap topladı.Bugün saglık ocagına götürdüm.Kabuk tutmaya başlamış dedi.Bu tuttugunun göstergesiymiş.
Özlettin kendini özlemcim.Oğluşuna maşallah.Emirle aynı gidiyolar.Emirde 68 cm 8 450gr