Hayırlı Ramazanlar canım, demek herkesler facede ben de herkes tatilde zannediyordum, çok iyimser düşünmüşüm üzüldüm bak,ama olmaz ki bizler burda tanıştık bak ben hiiç kopmadım sizden,arada gelip buraya da yazabilirler öyle değil mi bak senden böylece haber alabildik. Nurturiaya da uğramıyorsunuz konu başlığı öyle sahipsiz duruyor, Galiba artık ben de yazmıyacam küsüyorum gitgide.
Özlemden de haber yok faceye uğramıyorsa tatildedir belkide. Damla, Handan da mı face de yoksa bak baaaak:)neyse herkese selam olsun küstüüüüüm:)
Ev için söylediğin iyi dileklerin için çoook teşekküler canım İnşallah hayırlı olur, hatta huzurlu olur buna çoook ihtiyacım var çünkü. Zamanla da şu kiracılıktan kurtulursak o zaman yeme de yanında yat olur heralde:)
Sıkıntılar konusunda da herkesin bir derdi var durur içerisinde değil mi , herkesin evinde tencere kaynıyor ama kiminin içinde ne kaynıyor ne dertler var onu Allah bilir, bizi seven eşimize , çok tatlı miniklerimize yönelmemiz, Rabbimizin bize bahşettiği güzel lütuflarına odaklanmamız gereken zamanı iyi değerlendirmeliyiz.
Sevgiyle kal kızını da öpüyorum...Artık bu mesajı ne zaman okursun kimbilir, belkide yazılar arasında kaybolup gider...
Halk arasında çok süt, yoğurt tüketilirse taş yapar gibi bir inanış varmış,tv'de duymuştum yoksa bizim vücudumuz da sürekli kalsiyum alacağız diye süt tüketmekten bunu üretiyor olmasın sakın. Ben de evlendiğimin 2.yılı eşim sayesinde taşım olduğunu öğrendim. Bilirsin şu meyan şerbetlerini. Adana'da da vardır. G.Antepte her yerde de:) gene bir Ramazan ayı eşimher akşam demliyordu, soğuk içiyor zaten orucumuzu açtıktan sonra içiyorduk her akşam içtik böyle böyle 15 gün içtim sanırım sonra bir akşam nasıl kıvrandım o zaman hani bu geldiğimiz Mardin'in Kızıltepe ilçesindeydik. 2 saat kıvrandım eşim doktora götürecekti dayandım geçince gitmedim ne var ki aynı ayda arefe zamanı eşimin memleketi Hatayda sahurda rahatsızlanıp Dörtyol Hastanesine gidince öğrendik kum döktüğümü offf çok zor. Allah sana da yardımcı olsun, şifa versin canım. Meyanın böbrek taşlarını düşürmede etkili olduğunu yanii böyle bir şeyin olduğunu da sonra öğrenmiş olduk.
Böbrek sancısı evet doğum sancısından daha kötü, her ikisini de yaşayan biri olarak söylüyorum. Allah hastalara durumları daha da zor olanlar var biliyorum çok çok yardım olsun. Amiiin.
Sultan bu arada kızın fıstık gibi Maşşallah yerim o gamzesini yaaa ilerde çoook başınız ağrıyacak, oğlum olsaydı bak ilk sıradaydım haaaa.....Kaynana olurdum ayyy benden de iyi kaynana olur haa duygusal kaynana gelinler beni ezer ayool:)
hımmm karpuz suyunu ben de çok sevrim ben de düşündüm üzüm ya da karpuz-kavun suyu vermeyi ama ebe yazın biraz daha dur ishal olabilir başlama hemen dedi, ben ona ek gıdayı sormuştum gerçi ,anlayamadım ek gıdaya girmez değil mi bunlar sonuçta su yerine de olur.
Allah korusun canım yaa öyle şeyler düşünüp kafanı kurcalama, dur bir Bismillah de derin nefes al, sakinleş, başka başka doktorlara da git ama en başta sen karar ver istiyor musun bu çocuğu hayata getirmeyi. Ama herşeyden önemlisi anne sağlığı bu hep böyledir çocukl gene olur önemli olan annenin sağlıklı olması ve hayatı. Tamam mı sen bilinçli bir insansın senin hayatını tehlikeye atacaksa zaten bunu edbirini doktorlar alacaktır bunun için dinimiz de uygun olanı söyler. Ama herşey yolunda olursa cana kıymak günah olur. Önce senin hayatın bunu unutma...Sevgiler canım üzülmek yoook bak sıkıntı etme, Allah yardım eder, kimseyi darda koymaz.
valla canım kendimden biliyorum ne zaman yoğurt yesem karnım ağrır, yoğurt kabızlık yapmaz mı bebeğe dediğin gibi biraz aşırı mı yüklenmişsin ne:)bizim kız da 4 aylık ben yoğurt vermiyorum bu hafta herobaby'nin pirinç unundan veriyoruz günde 1 defa hergün aynı şekilde verme bir gün başka bir gün başka ver bakalım n'olcak,sevgiyle kal.