sanki kendi ceplerinden çıkıyor ya para canım alsanaalsanasmile biz çok tartıştık bu konuda ama nafile.
Ne affı çıkmış canım. 20 eylülde başlamıyor mu okul akannehir Burayı da öğretmenler odasına çevireceğiz yakındakaydirigubbakcemile3
12.haftada hem ense kalınlığına bakılırmış hem de 2li test yapılırmış. 15.haftada da 3lü test yapılıyormuş. doktorun anlattığına göre 3lü test, 2li testin kapsadığı herşeyi kapsadığı gibi ek olarak birkaç şeye daha bakılır dedi. Dolayısıyla 2li testi yaptırmana hiiiiç gerek yok dedi. 2hafta sonra gel ense kalınlığına bakalım,15.haftada da 3lü testi yaptırırsın dedi.
Fakat bana söylediği şu oldu eğer ki bebeğin allah korusun sağlığında bir sorun var gözükse de ben bebeği aldırmam diyorsan asla yaptırma bu testi dedi.
Ben şimdi çok ii anlatamamış olabilirim siz de doktorunuza 2li ve 3lü test arasındaki farkı sorun.Boşu boşuna kendinizi yormayın[/I][/B]
canım ortalama yükseltme ve gecen seneden kalan dersleri vermek için sınavlar yapıldı ya
onlardan da kaldı ya bizim cok akıllı neslin pırlanta ögrencileri
işte onlara bir şans daha olsun diye sevgili meb af cıkarttı
yanı tekrar sınavlar yapılacak ekstradan ne yazık ki bize de ekstra mesai
biz işe agustosun 26snda baslıyoruz bir de siz 20 eylülde mi baslıycaksınız?
ikili test konusunda bazıları ikili iyi cıkarsa üçlüye gerek yok diyor
ben her hal ve sartta bebegımı doguacagım Allahın izniyle
onu veren ne takdir ettiyse o razı gelmem lazım neticede
bu yüzden test yapıtmayaym mı şimdi boş yere acaba kafam karıstı
Ayy bir de doktorum benimle dalga geçti. Ben her gittiğimde nette şunları şunları okudum doğru mu diye soruyordum. O da bana bu gittiğimde "gerçi siz internetten araştırmışsınızdır ama ben yine de 2li ve 3lü testi anlatacağım size" dedi gülerek
Bebişim de fasulye büyüklüğündeymiş,sağlıklıymış Ve 10+1 imiş =))) Ben dokuz haftalık zannediyordum
oy masallah büyümüş kuzun baya annesi
öğretmen arkadaşlar referandumda görev çıkarsa netçez??bilmiyorumkismile
of ben de onu düşünüyorum kara kara cıkarsa değil kesin çıkacak zaten ya
ya ama biz bu halde saatlerce o karmaşaya nasıl dayanacagız ki
rapor alsak tarih cok sacma bayramın ertesi günü resmi tatilin ertesi yani
üstelik pazar günü rapor tek gün alınmaz alsak da resmi tatil bosa gitcek rapor hakkı
ki referandumda kolay kolay müsade etmezler dedi bizim okuldakiler
yanı mecbursun gibilerine ama bu sağlık durumu neticede bir çözümü yok mudur ki?
Ben 61 kiloyum boyum 1,68 şuana kadar kilo almadım ama korkuyomm fazla alırım diye :))
canım kilon gayet az niye dert ediyorsun kendine
biz ne yapalım yaohaoldumsmile
Kızlar Merhaba,
Allah kısmet ederse doğum mart 25 . Yazdıklarınıza göre 6. haftada kalp atışlarını duyan arkadaşlar varmış. Ben geçen hafta sadece keseyi gördüm. doktor bu cumartesi için çağırdı test yapalım dedi.Kalp atışlarını dinletir herhalde. Biraz tedirginim, internette araştırıp okudukça daha da tedirgin oluyorum... Paylaşımlarınızı okudukça biraz daha iyi olurum inşallah...
insallah sen de duyarsın cok yakında canım
Yusum ben istanbuldayım burda bizi rahat komazlar kesin görev de çıkar öff
(
bence de ohaoldumsmile
ben arada tek tük içiyorum. sağlık ocağındakiler içmesen daha iyi ama yarım paketten fazla içme dedi. ne yarım paketi ya ben günde 1 yada 2 içiyorum dedim. sakın artırma ama dedi.
canım lütfen içme
artık sen bir annesin
anne olmanın misyonunu düşün
evladın için canını verebılecekken
br sigaradan niye vazgecemeyesın ki
inanıyorum içmeden de durabılırsın canım
Allah kolaylık versın
selam arkadaslar nasilsiniz?benim istahim bi acildi bi acildi sormayin gitsin aboww:)tika basa yedim ama halen karnim ac gibi yine canim biseyler yemek isdiyor,ne etcem bilmiyom ya sanirim böyle istahla tam yuvarlanarak doguma giderim heralde,
eyvah eyvah benim iştah acılırsa yandık o zaman
iştahsız iyiyim böyle kilo almıyorum veriyorum üstelikaklinialirimsmile
kızlar bende m<rt ayında 2.çocuğumu allahın izniyle dünyaya getircem ve oğlum 8 aylık sanırım en zor benim hamilelik donemim gececek allah hepimizin yardımcısı olsun
hayırlı olsun canım sağsalim kucagına alırsın ınsallah
senin gibi cok arkadas var aramızda yalnız degılsın merak etme
Allah bir kolaylıgını verır elbet