2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben arada tek tük içiyorum. sağlık ocağındakiler içmesen daha iyi ama yarım paketten fazla içme dedi. ne yarım paketi ya ben günde 1 yada 2 içiyorum dedim. sakın artırma ama dedi.

:eek:lmaz: NASIL OLUR YAAA NASIL İÇERSİN...
BİLE BİLE İÇENLERİN YANINDA BİLE DURMAMAN GEREKİR.ÇOK YANLIŞ.

kızlar emda arkadaşımız bana msj atmış...
listeye herkezin adını yazsak daha iyi olur diye...herkez fikrini yazsın kızlar bende ona göre eklerim.
tabi sizler ne dersiniz?

azize doktordan iyi haberlerini bekliyoruz. isim konusunda hem nick hemde isim yazılabilir bence de... benim ismim serap diğer bilgilerimi de yineleyim. sat 14 haziran tahmin doğum tarhi 19 mart kalp atışlarını duyduk çok şükür. 35 yaşımdayım. lk bebeğim olacak inşaallah.

sevgiler hihoyyyt

:eek:lmaz: NASIL OLUR YAAA NASIL İÇERSİN...
BİLE BİLE İÇENLERİN YANINDA BİLE DURMAMAN GEREKİR.ÇOK YANLIŞ.
bilmiyom valla arkadaşlarımın çoğu içti hiç azaltmadan hiçbişey olmadı ne bileyim. bu ayın sonuna kadar diye zaman vermmiştim zaten bende kendime.

ben arada tek tük içiyorum. sağlık ocağındakiler içmesen daha iyi ama yarım paketten fazla içme dedi. ne yarım paketi ya ben günde 1 yada 2 içiyorum dedim. sakın artırma ama dedi.

yapmayın arkadaşlar lütfen içmeyin sigara... ben de hamile kalına bıraktım, zorlanıyorum da ama asla içmiyorum kiseyede yanımda içirtmiyorm. onlar çok küçükler... birbrimize destek olalım ve içmeyelim. lütfen

yapmayın arkadaşlar lütfen içmeyin sigara... ben de hamile kalına bıraktım, zorlanıyorum da ama asla içmiyorum kiseyede yanımda içirtmiyorm. onlar çok küçükler... birbrimize destek olalım ve içmeyelim. lütfen
tamam tamam bu ay sonuna kadar günde 1-2 demiştim zaten kendi kendime içmem bende artık.

o kadar az içiyorsan bağımlı değilsin demekki..onu bile içme bence..ben hamile kalmadan önce yarım paketten fazla sigara günde 3-4 türk kahvesi içtiğim halde anında kestim..hatta eşim son bir kahve son bir sigara keyfi yap vedalaş dedi..yapamadım..duman bebeğe direk gidiyormuş..plasenta içilen hiçbir şeyi buna sigarada dahil süzmeden bebeğe iletiliyormuş..bunu bana doktorum söyledi sonrada herşey serbest istediğini ye iç şimdi dedi.. bunun üzerine gelde iç..kaydirigubbakcemile3

bilmiyom valla arkadaşlarımın çoğu içti hiç azaltmadan hiçbişey olmadı ne bileyim. Bu ayın sonuna kadar diye zaman vermmiştim zaten bende kendime.

arkadaşın içti bişey olmadı diye sana olmıcağı ne garanti?
Sen evladını korumak zorundasın daha karnındayken.
Hamileyken sigara içilirmi yaaa...aklım almıyo şu an bile çok sinirlendim.

arkadaşın içti bişey olmadı diye sana olmıcağı ne garanti?
Sen evladını korumak zorundasın daha karnındayken.
Hamileyken sigara içilirmi yaaa...aklım almıyo şu an bile çok sinirlendim.
sağlık ocağındakiler bile yarım paketten fazla içme dedikten sonra.

vereliniortak TEBRİKLER DUYARLI ANNEMİZ alkisalkisalkis
o kadar az içiyorsan bağımlı değilsin demekki..onu bile içme bence..ben hamile kalmadan önce yarım paketten fazla sigara günde 3-4 türk kahvesi içtiğim halde anında kestim..hatta eşim son bir kahve son bir sigara keyfi yap vedalaş dedi..yapamadım..duman bebeğe direk gidiyormuş..plasenta içilen hiçbir şeyi buna sigarada dahil süzmeden bebeğe iletiliyormuş..bunu bana doktorum söyledi sonrada herşey serbest istediğini ye iç şimdi dedi.. bunun üzerine gelde iç..kaydirigubbakcemile3

vereliniortak çok iyi yaomışsın canmm...

sağlık ocağındakiler bile yarım paketten fazla içme dedikten sonra.

sen dinleme onları..düşük riskini düşün, çelimsiz sağlıksız bir bebeğin olabileceğini düşün, sigara dumanından rahatsız olacak olan bebeğini düşün.. bakma sen o sağlık ocağındakilere..kaydirigubbakcemile2

sen dinleme onları..düşük riskini düşün, çelimsiz sağlıksız bir bebeğin olabileceğini düşün, sigara dumanından rahatsız olacak olan bebeğini düşün.. bakma sen o sağlık ocağındakilere..kaydirigubbakcemile2
tabi canım orası öyle. ama allah korusun sen ne kadar tedbir alsan da allah yazdıysa olacaksa oluyor. benim teyzem hayatında sigara içmedi bebeği 7 aylık doğdu mesela.allah korusun.

en önemli bebek gelişimi için ilk 3ay dır arkadaşım...

bilmiyosan netten araştır da sigara negibi gelişim bozukluklarına yol açıyo.
senin bir gününü bile tehlikeye atmaman gerekirken 1ay daha içerim diyosun.nasıl bi şey bu anlamıyom anlamada asla.

en önemli bebek gelişimi için ilk 3ay dır arkadaşım...

bilmiyosan netten araştır da sigara negibi gelişim bozukluklarına yol açıyo.
senin bir gününü bile tehlikeye atmaman gerekirken 1ay daha içerim diyosun.nasıl bi şey bu anlamıyom anlamada asla.
yanlış okumuşsun arkadaşım. bir kez daha oku. 1 ay daha içcem demedim ben.

X