2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar, bencede isimler olsa çok daha iyi olur.. olumunekankayizsmile

bu arada adım tuğçe..2 yıllık evliyim..32 yaşındayım ..bu ufaklık ilk bebeğimiz olacak.. istanbul ataşehirde oturuyorum..evlenmeden önce uluslar arası bir firmada kalite yönetim müdürüydüm ama şimdi ev kedisi oldum..hepimiz umarım bu mucize süreci en güzel anılarla tamamlarız.. alkisalkisalkis
bu arada azizecim hadi bakalım inş. güzel haberler verirsin bize..:Saruboceq:

Eger isimleri ekliyorsak benim adım ilknur azizecim=>
yerimseniben herkez kabul ederse eklerim canmm.
bizim cinsiyetler ne zaman belli olur?
15 yada daha ilerki haftalarda belli olur.
azizecim az kaldı yarın büyük gün ben de cok heyecanlıyım
randevun kacta benım sabah dokuzda
insallah güzel haberler alırız bebişleri görürürz sağsalim
ben akşam 7de canmm.
selam kızlar, bencede isimler olsa çok daha iyi olur.. olumunekankayizsmile
bakalım canmm herkez vercekmi adını.
bu arada adım tuğçe..2 yıllık evliyim..32 yaşındayım ..bu ufaklık ilk bebeğimiz olacak.. istanbul ataşehirde oturuyorum..evlenmeden önce uluslar arası bir firmada kalite yönetim müdürüydüm ama şimdi ev kedisi oldum..hepimiz umarım bu mucize süreci en güzel anılarla tamamlarız.. alkisalkisalkis
bu arada azizecim hadi bakalım inş. güzel haberler verirsin bize..:Saruboceq:

sağolcanmm.

azize isim eklemenin benimde içinde bi sakıncası yok
hatta daha ii olur
adımı yazmıştım ben ama tekrar yazayım tülay

para vermemek icin mi öyle yaptılar ne sacma
biz her sınıfın her derin sınavı günü ayrıydı canım
okul da büyük kalabalık olunca haliyle uzadı görevler
işin kötüsü tatili sınavlardan yedik
simdi ise baslayınca af çıkmış diye silbaştan tekrar sınavlar olacka
bayramdan sonra bir haftacık tatilimiz olacaktı ne güzel
onu da yediler valla

öyle canım sağsalim doguralım da çözüm bulunur elbet
nasılsa sınavlar birkac saatlik iş gider geliriz o ara bebişlerle:)

sanki kendi ceplerinden çıkıyor ya para canım alsanaalsanasmile biz çok tartıştık bu konuda ama nafile.
Ne affı çıkmış canım. 20 eylülde başlamıyor mu okul akannehir Burayı da öğretmenler odasına çevireceğiz yakındakaydirigubbakcemile3

slm kızlar nasılsınız?
yarın dr.gidiyom heycan ve endişe bir arada inşallah güzel haberler alırım :Saruboceq:

hadi güzel haberlerle gelirsin inşallah azize.

Ben de şimdi geldim doktordan. size bana söylediği birkaç şeyi anlatacağım kızlar.

12.haftada hem ense kalınlığına bakılırmış hem de 2li test yapılırmış. 15.haftada da 3lü test yapılıyormuş. doktorun anlattığına göre 3lü test, 2li testin kapsadığı herşeyi kapsadığı gibi ek olarak birkaç şeye daha bakılır dedi. Dolayısıyla 2li testi yaptırmana hiiiiç gerek yok dedi. 2hafta sonra gel ense kalınlığına bakalım,15.haftada da 3lü testi yaptırırsın dedi.

Fakat bana söylediği şu oldu eğer ki bebeğin allah korusun sağlığında bir sorun var gözükse de ben bebeği aldırmam diyorsan asla yaptırma bu testi dedi.

Ben şimdi çok ii anlatamamış olabilirim siz de doktorunuza 2li ve 3lü test arasındaki farkı sorun.Boşu boşuna kendinizi yormayın

Ayy bir de doktorum benimle dalga geçti. Ben her gittiğimde nette şunları şunları okudum doğru mu diye soruyordum. O da bana bu gittiğimde "gerçi siz internetten araştırmışsınızdır ama ben yine de 2li ve 3lü testi anlatacağım size" dedi gülerek :KK1:

Bebişim de fasulye büyüklüğündeymiş,sağlıklıymış :emir_bebek: Ve 10+1 imiş =))) Ben dokuz haftalık zannediyordum

Arkadaşlar merhaba.

Umarım sizler ve bebişleriniz iyidir.. Sizinle bir konu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum.. Şunu biliyoruzki hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almak istiyoruz. Bu arada benim kafama takılan konu ise bu alacağımız kilolar.. Herhangi bi diyetisyene gitmeyi düşünen varmı aranızda.. Ben bu konuda baya bii endişelim açıkçası.....

Arkadaşlar merhaba.

Umarım sizler ve bebişleriniz iyidir.. Sizinle bir konu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum.. Şunu biliyoruzki hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almak istiyoruz. Bu arada benim kafama takılan konu ise bu alacağımız kilolar.. Herhangi bi diyetisyene gitmeyi düşünen varmı aranızda.. Ben bu konuda baya bii endişelim açıkçası.....

sürekli kilo verdiğim için inan hiçbir fikrim yok bu konuda canım.
kaç kiloyla hamile kaldın ki?

öğretmen arkadaşlar referandumda görev çıkarsa netçez??bilmiyorumkismile

ayy bir de o var değil mi bilmiyorumkismile
ben çok şanssızımdır kesin görev verirler bana
sen ilçede misin ilde misin canım. benim ilçe olduğu için verirler gibi geliyor

sürekli kilo verdiğim için inan hiçbir fikrim yok bu konuda canım.
kaç kiloyla hamile kaldın ki?

ayy bir de o var değil mi bilmiyorumkismile
ben çok şanssızımdır kesin görev verirler bana
sen ilçede misin ilde misin canım. benim ilçe olduğu için verirler gibi geliyor

Ben 61 kiloyum boyum 1,68 şuana kadar kilo almadım ama korkuyomm fazla alırım diye :))

Kızlar Merhaba,
Allah kısmet ederse doğum mart 25 . Yazdıklarınıza göre 6. haftada kalp atışlarını duyan arkadaşlar varmış. Ben geçen hafta sadece keseyi gördüm. doktor bu cumartesi için çağırdı test yapalım dedi.Kalp atışlarını dinletir herhalde. Biraz tedirginim, internette araştırıp okudukça daha da tedirgin oluyorum... Paylaşımlarınızı okudukça biraz daha iyi olurum inşallah...

Ben 61 kiloyum boyum 1,68 şuana kadar kilo almadım ama korkuyomm fazla alırım diye :))

canım çok fazla değil kilon bence hiç takma. Gayet iisin bence. yine de kendi doktoruna sorarsın o sana söyler neler yapabileceğini.
benim 1.59 boyum 52 kilo ile hamile kaldım ama bulantılardan verdim kilo. ben de bir geçsin şu bulantılar da tıkınsam diyorum =)))

Kızlar Merhaba,
Allah kısmet ederse doğum mart 25 . Yazdıklarınıza göre 6. haftada kalp atışlarını duyan arkadaşlar varmış. Ben geçen hafta sadece keseyi gördüm. doktor bu cumartesi için çağırdı test yapalım dedi.Kalp atışlarını dinletir herhalde. Biraz tedirginim, internette araştırıp okudukça daha da tedirgin oluyorum... Paylaşımlarınızı okudukça biraz daha iyi olurum inşallah...

Canım ben doktora gittim ultrasonda kalp atışlarını gösterdi.. Duyabilirmiyim kalp atışını diye sordum duyabilceğimi söledi ama bebeğe ısı gönderiliyomuş bebekte bundan çok rahatsız oluyormuş o yüzden tavsiye etmiyorum dedi. Bende ozaman istemiyorum dedim..... İsterseniz bunu sizde doktorunuza bir sorun???

canım çok fazla değil kilon bence hiç takma. Gayet iisin bence. yine de kendi doktoruna sorarsın o sana söyler neler yapabileceğini.
benim 1.59 boyum 52 kilo ile hamile kaldım ama bulantılardan verdim kilo. ben de bir geçsin şu bulantılar da tıkınsam diyorum =)))

:))) İnşalalh geçer canım.. bende henüz bulantı olmadı. herşey güzel gidiyor.. Sadece sigaradan tiksindim o kadar..

bildiğim bütün arkadaşlarım kalp atışlarını dinledi. hiçbirisine bebeğe ısı gidiyor falan diyen olmadı. tuhafıma gitti. acaba onun dinletmemesinin başka bi sebebi mi vardı?

bildiğim bütün arkadaşlarım kalp atışlarını dinledi. hiçbirisine bebeğe ısı gidiyor falan diyen olmadı. tuhafıma gitti. acaba onun dinletmemesinin başka bi sebebi mi vardı?

doktorum banada aynı şeyi söyledi..7 haftalıktı ultrasonda kalp atışlarını gösterdi, bir sonraki gelişinde dinletirim dedi...nedeni olarakta banada ısı verdiklerini bunun için bebeğin bir iki hafta büyümesini istediğini söylemişti..sonraki haftada dinletmişti..

:))) İnşalalh geçer canım.. bende henüz bulantı olmadı. herşey güzel gidiyor.. Sadece sigaradan tiksindim o kadar..

ahh bir de ben tiksinsem..:nazar: bu ıkon bile beni özendiriyor..:bbo: öğrendiğim anda bıraktım ama hala rüyalarımda bile bol köpüklü bir kahve yapıp sigara yaktığımı görüyorum..kafamçokkarıştı

ahh bir de ben tiksinsem..:nazar: bu ıkon bile beni özendiriyor..:bbo: öğrendiğim anda bıraktım ama hala rüyalarımda bile bol köpüklü bir kahve yapıp sigara yaktığımı görüyorum..kafamçokkarıştı
ben arada tek tük içiyorum. sağlık ocağındakiler içmesen daha iyi ama yarım paketten fazla içme dedi. ne yarım paketi ya ben günde 1 yada 2 içiyorum dedim. sakın artırma ama dedi.

X