kızlar ben bi yerde okudum bir doktorun makalesiydi x-ray cihazları zarar vermiyomuş die biliyorum
bu konuda herkes farklı bişey söylüyor neye göre davranmak lazım acaba
benim testimde de kedi mikrobuna bağışıklık kazanmamışım. kedilerden uzak duruyorum. zaten diyet yapıyorum. sebzeleri haşlıyorum. salata malzemesi yemiyorum. meyvelerin kabuklarını soyuyorum.
onca sene evde köpek besledim. kedi sevdim ama sanırım hayvanlara aylık ilaçlarını verince, hiç mikrop almamışım. 9 ay önce köpeğimi araba ezdi. ondan sonra hayvanlardan uzak duruyorum.
çok üzüldüm köpeğin için insanın canı acıyınca bir kez uzak kalmak en iyisi diymi
günaydın bayanlar
ilk gitiiğim drdan pek memnun kalmadığım için dün başka bi dra gittim yine ultrasondan baktı normalde 6+5 olmam gerekirkern adet düzensizliğimden kaynaklı 5+4 müşüm
bu drda ayın 24 üne gel dedi yine herhangi bi teste gerek yok dedi
inş gittiğimde bebişimin kalp atışlarını duyarım
canım neden senden test ıstemıyorlar anlamadım
hepimiz test icin kan verdik asagı yukarı
ona göre ek ilaçlar verilliyor bazı seylerden uzak duruluyor CADIARZU
benim ismim Damla
Ziraat mühendisiyim eskişehir merkezde oturmama rağmen eskişehirin köyünde çalışıyorum hergün gidip geliyorum 1 saat gidiş 1 saat dönüş sürüyor ama yaptığım işi çok seviyorum
16 aylık bir kızım var ve oda mart 2009 doğumlu allahtan bir aksilik cıkmazsa bu bebişimde martta doğacak ve tam aralarında 24 ay olacak
kendi adıma cok memnun oldum damlacım mesleğin oldukca zor yakinen biliyorum
Allah ikinci evladını da saglıkla kucagına almayı nasip etsin insallah
kızlar bebişimin kalp atışlarını gördüm gümbür gümbür atıyordu allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
hay masallah RAbbm nazarlardan korusun
ama sanırım bir daha bu doktora gitmiycem sinir oldum.ultrasonda karnımdan baktı keseyi gördü,sonra başka ultrasonda alttan baktı kalp atışlarını gördü.sonra bebeği tam göremediğini söyledi kalp atışı görünüpte bebeği nasıl tam göremez mi hiçbirşeyden anlamıyo sanki.bir arkadaşımada aynısı yapmış.böyle birşey olurmu ya anlamadım gitti
canım herseyı takmamaya calıs kafana doktorların tavırlar ilginç işte
bebek küçük diye tam görememiştir belki kalp atısını duymuşsunuz
bebişin ben burdayım demiş işte rahatla annesi artık
kızlar var ya daha cinsiyeti bile belli değil ama şimdiden böyle
bebe mağazalarına gidip birşeyler alasım geliyor.
sizde de öyle mi?
ben de netten bakıyorum hep insanın içi gidiyor diymi
ama cok erken daha beklemekte yarar var bence
ben biberon filan aldım bile duhan.
sabırsız senisırnaşık şey
arkadaşlar hepinize geçte olsa günaydın.
doktordan geliyorum. kalp atışlarını gördük bebeğimizin. 6+5 günlükmüş. 25 mart doğum tarihi olarak görünüyor. doktorum doğal beslen ve bol bol dinlen dedi. ilk 3 aydan sonra asıl beslenmen önem kazanıyor dedi. 1 ay sonra tekrar gideceğim. umuyorum kalp atışını bekleyen herkes mutlu sona ulaşır...
bir maşallah da size gelsin nalmescim
simay alış veriş için aslında erken amam bizimki merak.
cinsiyetlerini öğrendikten sonra neler alacağız neler yapacağız hep birlikte paylaşırız.
hem birbirimizi yönlendirmiş oluruz.
evet esas heyecanlar cinsiyeti ögrendıkten sonra baslıycak
ya kızlar hayal etmesi ne harıka yasarken ne kadar mutlu olucaz kimbilir
o günlere sagsalim ermek nasip olsun hepimize insallah:Saruboceq:
selam dün bebeğin kalp atışlarını duydum. herşey yolunda 3 hafta sonra kontrole çağırdı dr. bu arada ben ankarada yaşıyorum sağolsun valilik 3 gün hamile engelli ve hastalara sıcak izni verdi. valla piyango gibi geldi ohhh evde keyif yapıyorum....
canım hadi gözün aydın bebişini duyanlar kervanına sen de katıldın demek
masallah bebişine
bu arada ankara iznine cok özenmiştim iyi olmus yararlnman gerçekten
teşekkür ederim. herkesin gebeliği sağlıklı bi şekilde devam eder inşallah :Saruboceq: tatilde iyi geldi valla....
amin canım insallah
pazartesi gününe randevu aldım.2,5 hafta önce gitmiştim en son kalp atışlarını görmüştük.inş şimdi duyarız
insallah duyacksın bebişini de görürsün ne güzellopuyorumnanaktan
desteğiniz için teşekkürler arkadaşlar
bende kendimi tanıtayım adım seda 26 yaşındayım (yazarken bile zor geldi) 20 aylık 1 oğlum var adı mehmet efe kızım olursa efsa koymak istiyorum bende sınıf öğretmeniyim bursada doğdum büyüdüm aslen artvinliyiz ve şuan artvindeyim
öğretmen olan arkadaşlar benim tam geldi nerdeyse 2. dönem hiç okula gitmiycem
memnun oldum sedacım sen de katmerli annelerden olacksın demek
efsa ismi cok güzel ama dogrusu efza benim bildigim
arttıran çoğaltan anlamında
meslektaşız demek ki gercekten dönem kapatma olayı iyi olacak hepimiz için
arkadaşlar ben de Tülay,
23 yaşındayım, bursa'da doğdum bursa' da yaşıyorum, muhasebeciyim,
2 yıllık evliyim, bebişi yapmaya karar verir vermez bekletmeden geldi:Saruboceq:
güzel oldu bu tanışma faslı yavvereliniortak
masallah bebişin bekletmedne gelmiş tülaycım
duhan ve çelik vereliniortak
çelik şimdi çalışma takvimi indirdim netten. 2.yarıyıl 14şubatta başlayacak diyor. benim tahmini doğum 8 mart. ne zaman izne ayrılacağım ve doğumdan sonra ne kadar izin verecekler bize?? Sen tecrübelisindir bu konuda ilk bebeğinden dolayı.
Bir de biryerde okumuştum, doğum öncesi iznin bir kısmını kullanmayıp doğum sonrasına aktarabiliyormuşuz. Doğruluk payı var mı sence??
sekiz hafta önce sekiz hafta sonra iznimiz var
dogum öncesi sekiz haftadan doktor calısabılır raporu verdigi takdirde bes haftayı dogum sonrasına aktarabılıyoruz yanı doguma uc hafta kalana kadar calısabılıyoruz