2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

simay alış veriş için aslında erken amam bizimki merak.
cinsiyetlerini öğrendikten sonra neler alacağız neler yapacağız hep birlikte paylaşırız.
hem birbirimizi yönlendirmiş oluruz.

simayy gözün aydın hayırlı uğurlu olsun
sakın ama sakın o inceliklere takılma analarımızın zamanında doktormu varmış doktor yüzü görmeden doğurduk sizleri diyor hepimizde taş gibiyiz maşallah eşimin anneside 10 tane doğurmuş onlarda hepsi 30ar 40 ar yaşlarına gelmişler taş gibiler sakın detaylara falan takılma heyecana kapılma ufak şeyleri büyütme Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder yanlız ona dua et gerisini düşünme

tşk canım sağol ya.ben bu bebeği 8 yıldır bekliyorum kalp atışlarını duymuşum doktorun söylediği yüzünden doğru dürüst sevinemedim bile.haklısın valla bizde 7 kardeşiz annemde der herzaman.hatta birini kendi kendine doğurmuş.

selam dün bebeğin kalp atışlarını duydum. herşey yolunda 3 hafta sonra kontrole çağırdı dr. bu arada ben ankarada yaşıyorum sağolsun valilik 3 gün hamile engelli ve hastalara sıcak izni verdi. valla piyango gibi geldi ohhh evde keyif yapıyorum....

kontrol için nereye gidiyorsun. bende ankara nın ilçesindeyim. nallıhan.

yani sakın kafana takma
ben özel doktorlara dahi para yedirmeyi düşünmüyorum burada araştırma hastanesi var arika ilgileniyorlar 4-4lük neden özele bir kontrole 100 tl vereyimki yazık günah bizim arkadaşın doğumundan sonra bir kere sadece sezeryan yerine bakmasıyla kapatması bir olmuş tamam herşey normal demiş 2saniye için arkadaş gene 100 tl vermiş azda almamış ne gereği var yolunda olduğu müddetçe en fazla 1 kere giderim yeter özele hiç gereği yok doktorlar nasıl soyacaklarını şaşırıyorlar sakın kafana takma büyütme çok detaylara girme Allah hayırlısıyla bebişini doğumayı nasip etsin canım

gözün aydın cnm
pek yakında kalp atışını duymayan kalmayacak inş.
ooohh 3 gün izin ondan sonrası hafta sonu zaten keyfine dinlenmene bak

tüm kalp aetışını duyanlara hayırlı olsun allah kucağımıza almayıda nasip eder işallah

gözün aydın cnm
pek yakında kalp atışını duymayan kalmayacak inş.
ooohh 3 gün izin ondan sonrası hafta sonu zaten keyfine dinlenmene bak

teşekkür ederim. herkesin gebeliği sağlıklı bi şekilde devam eder inşallah :Saruboceq: tatilde iyi geldi valla....

ben zaten yeşil erik hastasıyımdır. kaç defa bir oturuşta kilolarca yediğim için hasta olmuştum kaydirigubbakcemile3
artık dayanacağım ne yapayım =)))

canim ya inan benim yedigimde yesil degil olmus erikti..

:icecream: afiyet olsun canım, yarasın bebişine

aynen katılıyorum sana heran bir korku var içimde bişey oldu mu acaba, kalbi atıyor mudur, gelişimi ii mi diye meraktan ölüyorum. eve ultrason cihazı mı alsak ne yapsak akannehir

:dance:

canımcım adım elvan vereliniortak

merhaba güzel anne adayları ve minik melekleri ben de iki sene bebeğimi bekledim,hiçbir sorun yok ikjen ne eşimde ne ben de stresten bir türlü olmadı ve iki sene sonunda hiç beklemediğim bir zamanda 27 temmuz 2009 da hamile olduğumu öğrendik eşim ile ve onu hiç unutamam ve bebebiğim doğana kadar hep bebeğim ile konuştum sen çok güçlü bir bebeksin ve Allahın izini ile sağsalim alıcam seni kucağıma inşallah dedim ve öylede oldu,şimdi dünyalar tatlısı kara bir kjızım var 5.5 aylık Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ve bu güzel duyguyu herkese yaşatsın inşallah,meleklerinizi sağsalim,hayırlısı ile kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah

amin inş. cnm
allah yavrunu sana bağışlasın.
hayırlı bir evlat olsun sana.

pazartesi gününe randevu aldım.2,5 hafta önce gitmiştim en son kalp atışlarını görmüştük.inş şimdi duyarız

desteğiniz için teşekkürler arkadaşlar

bende kendimi tanıtayım adım seda 26 yaşındayım (yazarken bile zor geldi) 20 aylık 1 oğlum var adı mehmet efe kızım olursa efsa koymak istiyorum bende sınıf öğretmeniyim bursada doğdum büyüdüm aslen artvinliyiz ve şuan artvindeyim

öğretmen olan arkadaşlar benim tam geldi nerdeyse 2. dönem hiç okula gitmiycem

arkadaşlar ben de Tülay,
23 yaşındayım, bursa'da doğdum bursa' da yaşıyorum, muhasebeciyim,
2 yıllık evliyim, bebişi yapmaya karar verir vermez bekletmeden geldi:Saruboceq:

güzel oldu bu tanışma faslı yavvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…