simayy gözün aydın hayırlı uğurlu olsun
sakın ama sakın o inceliklere takılma analarımızın zamanında doktormu varmış doktor yüzü görmeden doğurduk sizleri diyor hepimizde taş gibiyiz maşallah eşimin anneside 10 tane doğurmuş onlarda hepsi 30ar 40 ar yaşlarına gelmişler taş gibiler sakın detaylara falan takılma heyecana kapılma ufak şeyleri büyütme Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder yanlız ona dua et gerisini düşünme
selam dün bebeğin kalp atışlarını duydum. herşey yolunda 3 hafta sonra kontrole çağırdı dr. bu arada ben ankarada yaşıyorum sağolsun valilik 3 gün hamile engelli ve hastalara sıcak izni verdi. valla piyango gibi geldi ohhh evde keyif yapıyorum....
gazi ünv. prof. dr. mehmet erdem ilk gebelik takibimi de o yapmıştı. çok memnunum
selam dün bebeğin kalp atışlarını duydum. herşey yolunda 3 hafta sonra kontrole çağırdı dr. bu arada ben ankarada yaşıyorum sağolsun valilik 3 gün hamile engelli ve hastalara sıcak izni verdi. valla piyango gibi geldi ohhh evde keyif yapıyorum....
gözün aydın cnm
pek yakında kalp atışını duymayan kalmayacak inş.
ooohh 3 gün izin ondan sonrası hafta sonu zaten keyfine dinlenmene bak
ne kadar güzel acaba biz de görecek miyiz bu kadar ayrıntılı
perşembeye az kaldı sabırsızlanıyorum artık
canım parmaklarını sayacak kadar yakın görünüyor mu öyle
en sonki ultrasonda bebek işaretlenmiş bir çizgiden ibaretti
sen parmaklarına kadar görmüşsün bana da nasip olcak mı acaba
çok heyecanlı yaa ne güzel gördün miniğini sen darısı bize
canım kanamanın durması güzel haber bulantıları da nazar bozncugu sayalım
için rahat olsun her geçen gün riskimiz azalıyor Allahın izniyle
bir ara oluyordu sabahları özellikle
sımdı bulantıdan mide yanmasına geçtik akannehir
canım tebrik ederim saglıkla kucagına alırsın ınsallah
burada senin gibi olan birkac arkadas daha var yalnız değilsin korkma
Allah verir kolaylıgını hatta bır arkadsın bebegı henüz dört aylıktı sanırım
ne güzel peşpeşe büyürler işte
oo aşermeler baslamıs desenize doydunmu barikaydirigubbakcemile3
kıyamam sana ya yoktur diymi erik yaz ortasında nerden bulcan ekşisini
oyy sabır arkadasım napıcan artık
canim ya inan benim yedigimde yesil degil olmus erikti..
kızlar mehaba, benim tontiş büyümüş. Doktor gösterdi bir yerlerini ama seçemedim ki. Köylü kadın olaydım da hiç bilmeyeydim bunca şeyi, yok kalbi mi durdu yok kalbi yavaş mı atıyor ölür mü düşer mi kordon doanırsa yok o yok bu... çok ta tevekkelim ama akla geliyor herşey, daha hiç sahiplenemedim zaten. herhalde tüp bebek gebeleri böyle oluyor. Talcid iyi geldi bayağı bu arada kullanmakta sakınca da yokmuş. işte bele
ben ingilizce öğretmeniyim canım. Bugün ayıktım çok şükür. Valla böyle giderse derste uyurum açın kitaplarınızı okuyun sen anlat bakim modeline dönebilirimkaydirigubbakcemile3 Sen al arkadaşım bir talcid rahat et.
günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün umarım iyisinizdir ve güzel birgün geçirirsiniz a.s.
canım çok geçmiş olsun umarım sorunsuz atlatırsın allah acil şifalar versin canım
taşma faslına bende katılmak isterim ve gerçektende benimde düşündüğüm birşeydi hatta bununlada ilgili azize madem liste yapıyor bebişlerimizin bizim nicklerimizin yanına kendi isimlerimizide yazabilir bence oda hoş olur yada listeye herkes kendi isminiyazarakta tamamlayabiliriz
benim ismim Damla
Ziraat mühendisiyim eskişehir merkezde oturmama rağmen eskişehirin köyünde çalışıyorum hergün gidip geliyorum 1 saat gidiş 1 saat dönüş sürüyor ama yaptığım işi çok seviyorum
16 aylık bir kızım var ve oda mart 2009 doğumlu allahtan bir aksilik cıkmazsa bu bebişimde martta doğacak ve tam aralarında 24 ay olacak
birde yusum kendini tanıtmışsın ama ismini yazmamışsın acaba öğrenebilirmiyim
merhaba güzel anne adayları ve minik melekleri ben de iki sene bebeğimi bekledim,hiçbir sorun yok ikjen ne eşimde ne ben de stresten bir türlü olmadı ve iki sene sonunda hiç beklemediğim bir zamanda 27 temmuz 2009 da hamile olduğumu öğrendik eşim ile ve onu hiç unutamam ve bebebiğim doğana kadar hep bebeğim ile konuştum sen çok güçlü bir bebeksin ve Allahın izini ile sağsalim alıcam seni kucağıma inşallah dedim ve öylede oldu,şimdi dünyalar tatlısı kara bir kjızım var 5.5 aylık Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ve bu güzel duyguyu herkese yaşatsın inşallah,meleklerinizi sağsalim,hayırlısı ile kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah