- 12 Temmuz 2008
- 552
- 18
- Konu Sahibi Sympathique
- #1.261
yine içim daralıyor nefes alamıyorum kalbim hızlı atıyor moralim bozuk stresliyim Allahım ne zaman bitcek bu endişeler..kızlar inanın bende bıktım kendimden ve etrafımdakiler eşim annem artık beni hastaneye götürün diyemiyorum geçen perşembe gördüm kuzumu ama yine görmek isityorum iyi mi benim le mi..birde şu usg konusu takıntı oldu artık bende..benim tüp dr mun usg si çok çok eski ses bile vermiyor e başka dr a gitsem moral bozucu şeyler yaşıyrum daha önce oldu bebeği göremedik dedi bitanesi ben hemen benim dr a gittim birdaha başka dr a gitmicem dedim ama şöyle iyi bi usg de bebeğimin her yernini görmek isityorum..inanın şuan çok kötüyüm biri bana nasılsın dese çığlık atıp ağlıcam
canım benim ya ne olur yapma böyle bebeğine yazık değilmi o senden daha çok strese giriyor.bir yerde okudum doktor bebeğinize stres yedirmeyin diyor.ben 18 haftalık oldum sadece 4 kez gittim hastaneye.6 haftalıktı tüp doktorumda gördüm o bidaha bana gelmene gerek yok dedi.sonrada gidiceğim hastaneyi zaten belirlemiştim hemen ona gittim yani 8 haftalıktı ozaman gördüm.sonra 13 de sonrada 16 da gördüm.bidahada 20 de gidicem ayda bir nerdeyse.seni çok iyi anlıyorum elimden gelse bende her gün görmek isterim bebeğimi ama kendimi oyalıyorum sen evde çok duruyosun ve kafanda çok kuruyosun.oyalanacak birşeyler yapsan roman okumazsın ben çok severim adeta kendimi kaptırıyorum okurken bi bakıyorum zaman geçmiş dükkanımız var oraya geliyorum anneme gidiyorum komşulara gidiyorum hiç oturup kendimi dinlemiyorum bu ağlamalar tabi hormanlardanda kaynaklanıyor:)ama bebeğini üzüyosun doğduğu zaman daha sinirli olucak sen böyle stres yapmaya devam edersen