- 22 Ekim 2007
- 5.718
- 17.489
- 773
- 43
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #1.281
bende aynıyım bulantılarım fazlalaştı ama en önemlisi dün akşam kanamam oldu doktora gittik allaha şükür bebegim iyi kalp atışları görünüyo ama bizi çok korkuttu doktor yemekle tuvalet hariç kalkma yat dedi annem geldi o bakıyor şimdi bende yatıyorum artık
bende aynıyım bulantılarım fazlalaştı ama en önemlisi dün akşam kanamam oldu doktora gittik allaha şükür bebegim iyi kalp atışları görünüyo ama bizi çok korkuttu doktor yemekle tuvalet hariç kalkma yat dedi annem geldi o bakıyor şimdi bende yatıyorum artık
isabet olmuş tanımaman, zira ağzımıza ediolar saolsunlar :) hani bir belki iki tane uslu vardır, kalanlar hep canavar bizimkilerin
şimdi ben doktoru aradım bi ilaç söyledi ama %100 katkısız diyemem dedi aşırı zorlanmadıkça tavsiye etmiyorum dedi.
kahvekolik senindemi çok oluyo bişe yiyebiliyomusun ne yapıyosun?
ben akrep burcuyum esim akrep cocukta akrep olcak ya ayarlamadık ama bu tesadüf olama sanrmvalla aynen katılıyorum canım biraz dediğim dedik bizim bebekler :)ama akrepler her istediklerini elde eden insanlşar olurlarmış böyle olmaları ilerisi için sevindiriyor ve hisleri kuvvetli zeki olurlar tanıdığım akrepler bide gezmeyi çok severler
canım yazdırmadan git başla folbiol 1yada 2 tl gibi birşey zaten folik asitslm arkadaşlar liste baya olmuş maşallah
bende bu sabah sağlık ocağına gittim idrar testi yaptılar evdeki yaptıklarımdan daha koyu çıktı ama yine biri silik diye kesin hamilesin diyemeyiz dedi benim amaccım dr folik asit yazdırmaktı biran önce başlamak için çünkü daha önce içmeye başlamadım. neyse hamile deyilimdir diye dr gidip yazdırmana gerek yok dedi bende saf gibi gitmedim dr yazdırmaya
bir iki hafta sonra gideyim diyorum kadın doğumcuya hem bebeğin kalp atışlarını da duyarız diye hemen gitmek istemiyorum napıcam bilmem bu günde kesinleştiremedim
bebeğim01 herkes seni bekliyordu liste içinbu arada 2 ayrı topic var onların da birleştirilmesi için bir girişimde bulunabilir misin? bu konuda da mağdurlar. Ben henüz takipçi olarak varım bu topicte Allah kısmet ederse bu ay da deneyeceğiz eşimle geçen ay olmadı. Kasıma yetişemesem de sizlerinsohbetlerinden tecrübelerinden faydalanırım diye düşündüm:13:
hemen iletişime geçim canım umarım onlardanda olumlu yanıt alırım
az önce dr geldim.....çok şükür hem ksemizi gördük hem kalp atışlarını duyduk.....ohhh üzerimden büyük bir yük kalktı.....iyiki gitmek için acele etmemişim....6+5 bugün....tek seferde hem keseyi gördük hem kalp atışını duyduk...... bir dahaki kontrolum taaaa 28 nisanda 2 li test yapılacakmış....
29 yşındayım. 2 şubat doğum 9 kasım 52,5 kiloyum nevşehirde yaşıyorum.....
kızlar sizden listede gecikme oldugu için çok özür diliyorum.ailesel problerimden dolayı ilgilenemedim.
beni anlayışla karşılayacagınızı umut ediyorum.bende kasım annesi olmayı ümit etmiştim ama kısmet deilmiş.insaallah sizin bebbişleriniz saglıkla sıhatle gelirler annelerinin kucagına.bu arada derya arkadaşıma ve kahvekolik arkadaşımada çok teşekkür ediyorum.ikiside listeyi kurmamda bana yardımcı oldular.lütfen begenmediginiz veya eklemek istediginiz bilgiler olursa bana mesaj atın topigimizi hep birlikte güzelleştirelim
hadi bakalım ben duyamadım sen duyarsın inşallah senin nekadardı?
canım inşallah duyarsın kalp atışını
İnşallah duyarsınız kalp atışlarını. Tüm dualarım anne olma ylunda çabalayanlarla... Çok heyecanlı bir bekleyiş, daha 10 gün var benim de..
az önce dr geldim.....çok şükür hem ksemizi gördük hem kalp atışlarını duyduk.....ohhh üzerimden büyük bir yük kalktı.....
CNM ÇOK SEVİNDİM İNŞALLAH KUCAĞINA ALMAKDA NASİP OLUR
iyiki gitmek için acele etmemişim....6+5 bugün....tek seferde hem keseyi gördük hem kalp atışını duyduk...... bir dahaki kontrolum taaaa 28 nisanda 2 li test yapılacakmış....
teşekkürrr ederim......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?