2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

amannnn çok geçmiş olsun.....iyiki annen var yanında inş tez zamanda iyileşirsin sağlığına kavuşurusn.... çok dikkat et kendine...

Ezgimmm nerdesin sen??? günlerdir sesin cikmadi bugun de cikmazsan ortaya aramaya baslicaktim....seninle günleriimizde basimizdan gecenlerde ayni gibi görünüyor. Hatirlarsan benimde gecen hafta kanamam oldu. Suan gecti ve bir haftayi yatarak gecirdim cok zor biliyorum zaman gecmek bilmiyor ve yatmakdan her yerim agirmaya baslamisti...simdi gecti ama umarim seninde öyle olur, cok zor o kanı görünce insanin aklindan binbir türlü sey geciyor malesef güzel güzel dinlen ve cok büyük gecmis olsun sana.....

arkadaslar meraba ben gamze 23 yasındaym ilk hamilelğim cok heyecanlıyım sat 9 şubattı sadece bir kere kan testi yaptırdım 570 cıktı yarın yine yaptırcam bakalım artmıs mı ya bişey sorcam szin akıntınız var mıııııııııı?bende hic yok olmadıı:18::18:

isabet olmuş tanımaman, zira ağzımıza ediolar saolsunlar :) hani bir belki iki tane uslu vardır, kalanlar hep canavar bizimkilerin

valla aynen katılıyorum canım biraz dediğim dedik bizim bebekler :)ama akrepler her istediklerini elde eden insanlşar olurlarmış böyle olmaları ilerisi için sevindiriyor ve hisleri kuvvetli zeki olurlar tanıdığım akrepler bide gezmeyi çok severler

şimdi ben doktoru aradım bi ilaç söyledi ama %100 katkısız diyemem dedi aşırı zorlanmadıkça tavsiye etmiyorum dedi.
kahvekolik senindemi çok oluyo bişe yiyebiliyomusun ne yapıyosun?

canım doktorum emedur öneriyor ama ne kadar işe yarar bilemiyorum.avcılar da doktor tavsiyesi isteyen varsa önerebilirim zira ben çok memnun kaldım

ben akrep burcuyum esim akrep cocukta akrep olcak ya ayarlamadık ama bu tesadüf olama sanrm

ya kendimi övmek gibi olmasın ama cidden etrafımdada akrep burcu cok o yzden biliyorum cok zeki oluyorlar dıstan cok neseli ama duygusal oluolar aslında bn subatta doggum yapım die ayarlıodum baktım hemen baslayınca calısmalara tutmuo deneyelm deedk ilkinde tuttu kocam hatta akrep olmasın dedi ama yne akrepe rastgeldik biz aralık sonu na gelir die düsünmstk

canım yazdırmadan git başla folbiol 1yada 2 tl gibi birşey zaten folik asit

ezgim çok geçmiş olsun dikkat et kendine annende gelmiş zaten dinlenirsen hiçbirşeyin kalmaz inşallah.benimde bulantı mahvediyo aç geziyorum desem yeri var hiçbirşeyin tadını alamıyorum bu aralar dikkat et kendine iyi haberlerini bekliyorum

hemen iletişime geçim canım umarım onlardanda olumlu yanıt alırım

kızlar sizden listede gecikme oldugu için çok özür diliyorum.ailesel problerimden dolayı ilgilenemedim.
beni anlayışla karşılayacagınızı umut ediyorum.bende kasım annesi olmayı ümit etmiştim ama kısmet deilmiş.insaallah sizin bebbişleriniz saglıkla sıhatle gelirler annelerinin kucagına.bu arada derya arkadaşıma ve kahvekolik arkadaşımada çok teşekkür ediyorum.ikiside listeyi kurmamda bana yardımcı oldular.lütfen begenmediginiz veya eklemek istediginiz bilgiler olursa bana mesaj atın topigimizi hep birlikte güzelleştirelim

hemen iletişime geçim canım umarım onlardanda olumlu yanıt alırım

canım iki ayrı topik var diye mesaj atmışsınız ama biz 2010 kasım annelerıyız doğum yaptık tabı yardımcı oluruz tecrubelerımızı paylasırız ama bi karışıklık olmuş sanki

gözünaydınnnn ne güzel hepsini görmüşsün ben dayanamayıp erken gittigim için hep beklemekle geçti ama ne mutlu bizlere saglıklı olduklarını biliyoruz tekrar gözünaydın

teşekkür ederiz sen ve diğer arkadaşlar ne güzel liste yapmışsınız. umarım sende bu duyguyu tadarsın bizde senin iyi haberlerini duymak isteriz

merhaa 2011 kasım annişleri ben 2010 kasım annesiyim biraz okudumda sizleri eski günlere döndüm hamilelik hem güzel hem de çok zor hele son zamanlar ağırlaştıkça yürüyemiyor bile insan heyyy gidi günler heyy

bu arada mide bulantıları ve kusmalar başlamıştır ben berbattım bu konuda sabahları direkt uyanır uyanmaz tuvaletle bütünleşirdim aç karma kus tok karna kus 3 ay berbatttı kus kus geçmek bilmedi çok dua ederdim allahım bi an önce geçsin diye kokulardan da midem bulanırdı yemek kokusu sigara kokusu ayy nese sizi korkutayım daha fazla nasılsa gelip geçiyor şimdi bebişimi seviyorum ayaklarını ısırıyorum öpüyorum ara ara gelip bakarım sizlere tacrübelerimi anlatırım hey gidi heyy kim derdi ki ben de anne olucam da tecrübelerimi anlatıcam insan inanamıyor

hadi bakalım ben duyamadım sen duyarsın inşallah senin nekadardı?

canım inşallah duyarsın kalp atışını

İnşallah duyarsınız kalp atışlarını. Tüm dualarım anne olma ylunda çabalayanlarla... Çok heyecanlı bir bekleyiş, daha 10 gün var benim de..

kızlar kalp atışlarını duyduk çok güzel bir duygu rabbim hepinize nasip etsin ayy hala heycanım çıkmadı içimden buarada 7 haftalık olmuşuz çok küçük ama kafası gövdesi seçiliyo ama herkese nasip olsun dualarım sizinle

kızlar benide listeye ekleyiin lütfen sat 14 şubatinşallah allah kısmet ederse de doğum 21 kasım hepimize o günleri görmeyi nasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…