- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #1.261
kızlar uyku problemi yaşayan varmı aranızda?
merhaba derya beni listeye ekledigin icin tesekkurler canim ama ben kilomu yanlis yazmisim.daha dogrusu kilomu yazdigim yerde similinin numarasi cikmis anlamadim nasil oldu.
kilom 70 duzeltirsen sevinirim canim simdiden tesekkurler
evet yani o testten 4 tane yaptım zaten bugun 5. oldu
ne bileyim hiç aklıma gelmedi aslında otobüse binmişken hastaneyede gidebilirdimde sonradan aklıma geldi
uyku sorunu derken ben uyuyamıyorm yaa sabaha karşı uyanıyorum bidaha uyuyamıyorum bide normalde 9 10 gibi kalkarken şimdi 8 de kalkıyorum sanki ne işim varsa
gündüz devamlı uyku basıyor. gece sürekli uyanıp geri yatıyorum. bu halsizlik hamilellikten mi sigarasızlıktan mı meçhul.
forumda birisi yazmıştı bende işe yaradı istersen deneyebilrisin. ben tele kaydettim uyuyamadığım zaman 7 defa okuyorum. ''bismike Allahumme emetu ve ehya''Ya çok kötü benim hiç yatamıyorum dönüp duruyorum yatakta neden oluyo bilmiyorumki gündüz desen işyerindeyim uyuma gibi durumumda yok napcam böle bilmiyorm.(
Valla uyku halini size şöyle anlatayım;
dün sabah 8 de uyandım. Eşim 10:30 kadar uyudu. Kalktı kahvaltı yaptık.
Film izleyelim dedi 12:00 de filmi koydu 12:05te uyumuşum :)
14:30 kapının çalmasıyla uyandım arkadaşlar gelmiş 16:30 a kadar oturduk onlarla.
18:00 civarı yine koltukta sızmışım 20:00de yemeğe uyandırdı :) Saat 22:00 gibi koltukta yine sızmışım 24:00 uyandırdı eşim hadi yatağa yat dedi sabah 7:10 alarm çaldı :)
Valla uyku halini size şöyle anlatayım;
dün sabah 8 de uyandım. Eşim 10:30 kadar uyudu. Kalktı kahvaltı yaptık.
Film izleyelim dedi 12:00 de filmi koydu 12:05te uyumuşum :)
14:30 kapının çalmasıyla uyandım arkadaşlar gelmiş 16:30 a kadar oturduk onlarla.
18:00 civarı yine koltukta sızmışım 20:00de yemeğe uyandırdı :) Saat 22:00 gibi koltukta yine sızmışım 24:00 uyandırdı eşim hadi yatağa yat dedi sabah 7:10 alarm çaldı :)
forumda birisi yazmıştı bende işe yaradı istersen deneyebilrisin. ben tele kaydettim uyuyamadığım zaman 7 defa okuyorum. ''bismike Allahumme emetu ve ehya''
anlamı: Senin adını anarak uyur ve uyanırım Allahım.
maşallah, maşallah. hesapladım 13 saat:)günün yarısını uyumuşsun
kimse niye bişey yazmıyooo
kızlar gece uyku sorunu olan varmı ben hiç yatamıyorum ya.
hoşgeldin hoşgeldin hoşgeldin sefalar getirdinnn
az önce dr geldim.....çok şükür hem ksemizi gördük hem kalp atışlarını duyduk.....ohhh üzerimden büyük bir yük kalktı.....
iyiki gitmek için acele etmemişim....6+5 bugün....tek seferde hem keseyi gördük hem kalp atışını duyduk...... bir dahaki kontrolum taaaa 28 nisanda 2 li test yapılacakmış....
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
slm tatlım valla pek ii olduğum sölenemez bişe yiyip içemiyorum aç aç geziyorum maalesf
arkadaşlar 16 subat sat.....
ve bugün son adetin 34.günü , beta 216 sizce normalmi??? 6 gün önce 45 çıkmıştı
kendi doktorum normal dedibi doç dr kuzenimizde normal dedi? ama nedense içimdeki şüphe bi garip
inşallah herşey yolundadır......
bakıyorum herkesin değeri çok çok yükseliyooo
:18: bu arada 32 günde adet olurum ve 4buçuk yıldır hiç bi poroblem olmamasına rağmen bebişimi bekliyorum
Bence duyulur.Neden vaj.ult istemiyorsun?Herşeyi daha çabuk görürsün.
gözünaydın canım çok sevindim senin adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?