2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

gündüz devamlı uyku basıyor. gece sürekli uyanıp geri yatıyorum. bu halsizlik hamilellikten mi sigarasızlıktan mı meçhul.

Ya çok kötü benim hiç yatamıyorum dönüp duruyorum yatakta neden oluyo bilmiyorumki gündüz desen işyerindeyim uyuma gibi durumumda yok napcam böle bilmiyorm.(

Valla uyku halini size şöyle anlatayım;

dün sabah 8 de uyandım. Eşim 10:30 kadar uyudu. Kalktı kahvaltı yaptık.
Film izleyelim dedi 12:00 de filmi koydu 12:05te uyumuşum :)
14:30 kapının çalmasıyla uyandım arkadaşlar gelmiş 16:30 a kadar oturduk onlarla.
18:00 civarı yine koltukta sızmışım 20:00de yemeğe uyandırdı :) Saat 22:00 gibi koltukta yine sızmışım 24:00 uyandırdı eşim hadi yatağa yat dedi sabah 7:10 alarm çaldı :)

Ya çok kötü benim hiç yatamıyorum dönüp duruyorum yatakta neden oluyo bilmiyorumki gündüz desen işyerindeyim uyuma gibi durumumda yok napcam böle bilmiyorm.(
forumda birisi yazmıştı bende işe yaradı istersen deneyebilrisin. ben tele kaydettim uyuyamadığım zaman 7 defa okuyorum. ''bismike Allahumme emetu ve ehya''
anlamı: Senin adını anarak uyur ve uyanırım Allahım.

maşallah, maşallah. hesapladım 13 saat:)günün yarısını uyumuşsun

Son düzenleme:
slm kızlar ben yeniyim bugn test yaptımm pozitif çıktıı
normalde int baktıgım zamn doğum 3 aralık diyo ama 40 haftayı doldururrsann ki benm 2. doğumm olcak allah izin verrsee 38 dolunca sezaryana alıyolar yani kısacası benm doğum kasımn sonu olurrrr
umarım sağ salim kavuşuuruz kuzularımızaaa

valla süpermiş cnm senin işin.

denicem cnm saol.

gözünaydın canım çok sevindim senin adına

slm tatlım valla pek ii olduğum sölenemez bişe yiyip içemiyorum aç aç geziyorum maalesf

bende aynıyım bulantılarım fazlalaştı ama en önemlisi dün akşam kanamam oldu doktora gittik allaha şükür bebegim iyi kalp atışları görünüyo ama bizi çok korkuttu doktor yemekle tuvalet hariç kalkma yat dedi annem geldi o bakıyor şimdi bende yatıyorum artık

:18: bu arada 32 günde adet olurum ve 4buçuk yıldır hiç bi poroblem olmamasına rağmen bebişimi bekliyorum

Son düzenleme:
:18: bu arada 32 günde adet olurum ve 4buçuk yıldır hiç bi poroblem olmamasına rağmen bebişimi bekliyorum

tatlım gözünaydın allah tamamına erdirsin
doktorlar bile normal demiş sen niye stres yapıyorsun ki
bence hamileliğin tadını çıkar bebeğini görmeyi bekle derim

Bence duyulur.Neden vaj.ult istemiyorsun?Herşeyi daha çabuk görürsün.

ben geçen pazartesi keseyi gördüm bugün tekrar randevum vardı kalp atışını gördüm 5+6 dr kalp atışını dinlettirmedi bebek için zararlı olduğunu söledi ama bebeğimin kalp atışını gördüm umarım enkısa zamanda sizlerde görürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…