• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
himmel77 canım ben normal doğum yaptım aşağıda çok az dikişim var o bölge ağrıyor ama ebe spiral takarken morarma var içinde doğum sırasında ıkındın mı dedi komik bi soru normal doğumda ıkınmadan çocuk çıkar mı?evettabiki dedim ıkınmadan kaynaklıdır bu morarma geçer dedi acaba ondan mı ağrıyor da ben dikişlerim sanıyorum anlamadım ama yine de tabi normal doğum olmasından çok memnunum pazartesi doktora gitcem inşallah geçer ilaçla

canım bende normal dogum yaptım memnunum ama benim baya dikiş vardı benimde hala acıyo fazla zorlanmadan kaynaklı diye düsünüyorum

evet canım ya hatta ben bi ara kabız oldum basur kabız ve dikişler öldüm iki üç gün daha dikişlerim iyileşmemişti o zaman doğumdan beterdi dışarıda az dikiş var spiral takanlar dikişlerimi farketmediler bile oysaki bayağı dikti aslında doktor acaba bana mı çok uzun geldi dikiş kısmı içerde de az mı var anlamadım sormak da aklıma gelmedi yani doktor dikmeden önce iyi çok az dikişin olcak demişti ben de bebiş heyecanıyla sormadım :)

gözlerinin sulanması ile ilgili de hiç bi fikrim yok canım ya dikkat et bakalım acaba neden kaynaklanıyor

himmel77 canım ben normal doğum yaptım aşağıda çok az dikişim var o bölge ağrıyor ama ebe spiral takarken morarma var içinde doğum sırasında ıkındın mı dedi komik bi soru normal doğumda ıkınmadan çocuk çıkar mı?evettabiki dedim ıkınmadan kaynaklıdır bu morarma geçer dedi acaba ondan mı ağrıyor da ben dikişlerim sanıyorum anlamadım ama yine de tabi normal doğum olmasından çok memnunum pazartesi doktora gitcem inşallah geçer ilaçla

Walla altta morarma ilk defa duydugum bisey,bende hic dikis olmadi cok sükür,ilk günler acayip saancilarim oluyordu rahim toplayinca bir daha agrimadi.

Gamzecim sunu denesene birde insaallah olur bu sefer http://lb1f.lilypie.com/WKWFp1.png

Walla altta morarma ilk defa duydugum bisey,bende hic dikis olmadi cok sükür,ilk günler acayip saancilarim oluyordu rahim toplayinca bir daha agrimadi.

Gamzecim sunu denesene birde insaallah olur bu sefer http://lb1f.lilypie.com/WKWFp1.png

himmel cok tesekür sonunda ya bende yapıyordum ama kodu kopyalayınca olmuyordu harikasın :46::46::46::46::46::46:

Kızlar selam herkese nasılsınız neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor annelik. benim oğlum 3 ay 13 günlük oldu bugün. büyüdü maşallah. pofidik yanaklı sevimli bir şey oldu. 3 ayı dolduğunda geçti sarılığı çok şükür şu anda kaka yaptığı sürece mutlu geçiyor günleri. sayfaları okuyamadım hiç. inşallah herkesin bebeği de kendi de iyidir. bir tek erran senin mesajını gördüm.çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin bebeğine. inşallah kendiliğinden geçer ve hayatı boyunca hep sağlıklı ve mutlu olur. herkese iyi akşamlar

kızlar kusura bakmayın hber veremedim çünkü doktora gidemedim nasip olmadı ama bence bişey yoktur çünkü şeyma beni emiyo bebiş olsa emmez heralde puff:26: nerden çıktı deyin resmen mide bulantılarım oluyo ya dahiliğe gidicem acep midemde mi sorun var anlayamadım birde şeyma 2 aylıkken oynadığını hissetmişdim bu seferde böle olduğu an tüylerim diken diken oldu çığırdım resmen :43: ama annem her zaman der sütün tadına bak acıysa bebek vardır diye baktım ama normal bişey anlayamadım.. neyse en kısa zamanda doktora gidicem gitttiğim gün haberdar ederim tekrardan... nete giremiyorum pek...

kızlar kusura bakmayın hber veremedim çünkü doktora gidemedim nasip olmadı ama bence bişey yoktur çünkü şeyma beni emiyo bebiş olsa emmez heralde puff:26: nerden çıktı deyin resmen mide bulantılarım oluyo ya dahiliğe gidicem acep midemde mi sorun var anlayamadım birde şeyma 2 aylıkken oynadığını hissetmişdim bu seferde böle olduğu an tüylerim diken diken oldu çığırdım resmen :43: ama annem her zaman der sütün tadına bak acıysa bebek vardır diye baktım ama normal bişey anlayamadım.. neyse en kısa zamanda doktora gidicem gitttiğim gün haberdar ederim tekrardan... nete giremiyorum pek...

Hayirlisi olsun canim benim,ama ihmal etme derim en kisa zamanda git doktora.

ticker yapmaya çalıştım oldu mu acaba :)

kızım odasında uyuyor kulağım onda tv bile açamıyorum şu telsiz bi gelse artık

Son düzenleme:
Kizlar dün gece hic uyuyamadim kizimda,oglumda hastalandi,gece hastaneye gittik.Kizimin kulagi agriyordu,oglumun daha burunlari tikali acamadik bi ttürlü.Dün gece oglana burun icin damla verdi doktor ama herhalde acmaya basladi bayaki hic nefes alamadi yazik oglusum,bi türlü uyuyamadi sabahi sabh ettik.En son saat 10 gibiydi uyudu kuzucum,ben tabi uyuyamadim bu sefer kizim tutundu kulagim diye yedir icir filan.Oglusum simdi misil misil uyuyor cok sükür.

Kizlar dün gece hic uyuyamadim kizimda,oglumda hastalandi,gece hastaneye gittik.Kizimin kulagi agriyordu,oglumun daha burunlari tikali acamadik bi ttürlü.Dün gece oglana burun icin damla verdi doktor ama herhalde acmaya basladi bayaki hic nefes alamadi yazik oglusum,bi türlü uyuyamadi sabahi sabh ettik.En son saat 10 gibiydi uyudu kuzucum,ben tabi uyuyamadim bu sefer kizim tutundu kulagim diye yedir icir filan.Oglusum simdi misil misil uyuyor cok sükür.

KIYAMAM BEN SANAA,ikisi birden mi? ya eve bi hastalık girdimi zaten herkesi geçiriyo işte sıradan, kıyamam ben yavrulara.. çok çok geçmiş olsun.. inşallah biran önce iyi olurlar.. sana da kolay gelsin işin zor gibi.. bıdıkların derdinden de anlamıyoz, bikonuşmaya başlasalarda deseler oram ağrıyo buram ağrıyo..

allah ım nereye kopyalayacağım şu linki profilde nereye:43::43::43:

himmel cim geçmiş olsun burun çok sıkıntı. bizde gifrer ile yaşıyoruz resmen . sürekli buhar makinesi açık ama yine de tıkanıyor miniğimin burnu. artık gifrer burnuna değince ağlamaya başlıyor.

Back
X