• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
canım bende normal doğum yaptım.10gün sonra falan aniden kanamam oldu ama resmen içim boşaldı.ebe arkadaşımı aradım ona sordum bir daha olursa gel dedi ama olmadı heralde ozaman temizlendi dahada adet olmadım.olunca spiral taktırcam

Ben adet oldum cok sükür ama Türkiyeyi gitmeyi bekliyorum spiral taktirmak icin burda doktoruna 200 euro para bayiliyon spiral icin :))))))

gaz olayını bende anlamadım neredeyse sab simplex i ben kullanayım dicem..iyi ki normal dogum yapmısım sezeryan olsam herhalde patlicaktı içim...:51:
Walla gaz problemi bendede var.

kızlar benimde acayip saçım dökülüyo ya resmen avuç avuç bu arada kubiden haber yok

Canim benim ilk dogumumda hamilelik sürecinde saclarim hic dökülmemisti dogumdan sonra aynen avuc avuc gidiyordu.Bu dogumda yine hamilelikte acayip güzel olmustu sacim hic dökülmemisti simdilik bi sorun yok cok sükür insaallah dökülmez.

Walla gaz problemi bendede var.

Canim benim ilk dogumumda hamilelik sürecinde saclarim hic dökülmemisti dogumdan sonra aynen avuc avuc gidiyordu.Bu dogumda yine hamilelikte acayip güzel olmustu sacim hic dökülmemisti simdilik bi sorun yok cok sükür insaallah dökülmez.

dediğin gibi benm de hamileliğim cok guzel gecmsti. ama doğumdan sonra ufak tefek değişiklikler oldu tabi. saclarm için sarımsak sampuanı almstm hc kokmuyor. onu kullandgmda gercekten bir tel bile doklmyrdu. sampuan bıtınce normal sampuan kullandm ve doklmeye basladı yıne. bir de yuzumde hamlyken hc bırsey cıkmamıstı. simdi çenem ve çevresinde ufak ufak kızarıklıklar ve dokulmeler var. ben de onun ıcın limonlu yumurta aklı karısımdan suruyorum. bırde taze avokado ıcını ezıp yuzune sürünce yumusacık yapıyor.........

dediğin gibi benm de hamileliğim cok guzel gecmsti. ama doğumdan sonra ufak tefek değişiklikler oldu tabi. saclarm için sarımsak sampuanı almstm hc kokmuyor. onu kullandgmda gercekten bir tel bile doklmyrdu. sampuan bıtınce normal sampuan kullandm ve doklmeye basladı yıne. bir de yuzumde hamlyken hc bırsey cıkmamıstı. simdi çenem ve çevresinde ufak ufak kızarıklıklar ve dokulmeler var. ben de onun ıcın limonlu yumurta aklı karısımdan suruyorum. bırde taze avokado ıcını ezıp yuzune sürünce yumusacık yapıyor.........

Tarif icin tesekkürlker canim,ama cilt tipin ne acaba farkliysa sorun olmasin

Tarif icin tesekkürlker canim,ama cilt tipin ne acaba farkliysa sorun olmasin

himmel ya şu senin altta çıkan bebiş resmi varya nası yaptın onu tickers yazan ben bulamadım bi türlü bende kızımın ne kadarlık oldugunu yapayım:D birde altalta nası alıntı yapıp cevaplıyosun??

ben de ağrılarımı rahmim toparlanıyordur diye düşünüyordum ama o doktor öyle söyleyince ben de anlam veremedim bi ilaç verdi ama almadım sanırım verdiği ilaç adet söktürücü mü ne diyorlar ya o olabilir doluluk var dedi çünkü akıntım da var bayağı ama o hep oluyordu zaten bu arada bir kilo fazlam var aslında göbek falan çok değil ama adet olmadım ya daha bilemiyorum nedir annem bir yıl olmadığını söylüyor eğer ırsiyse o kadar beklicez mi üfff bu arada spiral için ben de kendi doktoruma sordum 250 tl gibi bişi demişti çok fazla geldi aile sağlığı merkezine gittim ücretsiz taktılar hiç o kadar para vermeyin boşuna bir iki dakikalık bişi ve bedava ne gerek var vermeye

ben de ağrılarımı rahmim toparlanıyordur diye düşünüyordum ama o doktor öyle söyleyince ben de anlam veremedim bi ilaç verdi ama almadım sanırım verdiği ilaç adet söktürücü mü ne diyorlar ya o olabilir doluluk var dedi çünkü akıntım da var bayağı ama o hep oluyordu zaten bu arada bir kilo fazlam var aslında göbek falan çok değil ama adet olmadım ya daha bilemiyorum nedir annem bir yıl olmadığını söylüyor eğer ırsiyse o kadar beklicez mi üfff bu arada spiral için ben de kendi doktoruma sordum 250 tl gibi bişi demişti çok fazla geldi aile sağlığı merkezine gittim ücretsiz taktılar hiç o kadar para vermeyin boşuna bir iki dakikalık bişi ve bedava ne gerek var vermeye

ya ben spiralden korkuyorum dogum esnasında alttan yapılan muayeneler yüzünden piskolojim bozuldu resmen kadın dogumcu görmek istemiyorum:(((

canım sen ne zaman taktırdın.ben adet olmadım,sağlık ocağı 40.günlerde takılırdı şimdi adet olman gerekior dedi.bende sağlık ocağında taktırtcam.tabi ne gerek var.can yanıor mu?ne kadar sürüor birde.rahatlat bizi:26::26:

ya ne güzels,n,z ben normal dogum yaptım ve 6 kilo fazlam var acaba adetle gidecek mi?vallaha bi göbek kaldı bende sanki sezeryan oldum..hiç bi kotum olmuyo..sizce ne yapayım..sadece sütle beslediğim için rejimden de korkuyorum...süt olsun diye ye dur ye dur..ne yapıcam ben

rotayı biz de yaptırmıştık, 2 doz toplamda olcak..bizimki de ağzından taşırmıştı, yapan hemşire kusabilir de dedi.ağızdan emildiği için sorun olmaz dedi, kusmadı sonra..

telsiz philips aventin basit modelini kullanıyorum. memnunum jokerden 99tl e almıştım. buarada ilk kullanımda arızalı diye düşünmüştüm halbuki eğer belli şiddette bi ses yoksa telsiz dinlenme moduna geçiyormuş, yani bebeğin hafif kıpırdanmalarında ses gelmiyor ağlayınca aktif oluyor.

ben kızıma rotavirüs yaptırdım. ağzına boşalttı hemşire tabiki benimki hemen poff diye atmaya çalıştı.hemşire ağzına geri tıkdı da yutturabildik:1:

daha önce belirtmiştim oyun halısı konusunda kararsız kalmıştım.en sonunda Ergo Gym Egzersiz Oyuncağı
bu ürünü aldım ankamall daki mağazadan indirim de yaptılar :10::10:
kızım ilkgün hiç tepki vermedi . her geçen gün daha fazla tepki veriyor çok güldürüyor beni.,

bugünlerde de bebek telsizi ihtiyacımız belirdi.siz hangi markayı tavsiye edersiniz. chicco audio klasik telsizle weevell arasında kararsız kaldım

ya bikaç gün girmedim ne çok birikmiş böle oku oku bitmedi bi saattir, maşallah kızlar iyi kaynatmışsınız.. aklımda kalan bikaç şyi yazayım bende..
öncelikle gamzecim cicileri güle güle kullansın bebişin..
sap simplex i bende kullananlardanım, 10 gün kullandık, 5 gün günde 4 defa 7 damla, sonraki beş gün günde 2 defa 7 damla..
ayrıca sap simplex i yetişkinlerde kullanabiliyo, ihtiyacı olanlara duyurulur.. :34:
bide şu karın ağrısını aksatmadan doktorunuza gidin derim.. benimde karnım ağrıyodu, doktora gittim, banada içinde sıvı birikmesi var dedi, rahim çok çabuk toparlandığı için tam akmamış içerdeki kan, zaten benim kanamam 1 hafta sürdü doğumdan sonra, bitiş o bitiş daha tık yok.. neyse pekte hoş olayan bi operasyon geçirdim ben bunun için, aksatmayın gidin biran önce, belki ilaçla kurtarırsınız paçayı.. aman ihmal etmeyin..
ay oğluşum uyandı sonra devam edecem.. ok..

himmel ya şu senin altta çıkan bebiş resmi varya nası yaptın onu tickers yazan ben bulamadım bi türlü bende kızımın ne kadarlık oldugunu yapayım:D birde altalta nası alıntı yapıp cevaplıyosun??
Canim tickers.com yada lilypie nin sayfasina giriyorsun,ayarlarini yapiyorsun(ayni dogum günü hangi resimleri sectigin filan)sonra en son internet sayfalarinda kullanilmak icin url adresini aliyorsunuz daha sonra kontrol paneline giriyorsunuz profili düzenleye gir cizelge kismina url adresini yapistiriyorsunuz sonra kaydedin bu sekilde oluyor,insallah anlatabilmisimdir.altalta alintisinida alinti ile yanitlanin hemen yaninda arti isareti var ya orayi isaretliyorsunuz en son cevaplamak istediginiz alintiyi alinti ile yanitla kismini isaretleyince alintilar cikiyor aralarina cevaplarinizi yaziyorsunuz.
Walla burda 1 ay boyunca eebe geldi ya her gelisinde kontrol etti hem rahim cabuk toplasin diye hemde birikim olmasin diye,sükür sorunsuz gecti.Bende aile sagligi merkezinde yaptirmayi düsünüyorum.
ya ben spiralden korkuyorum dogum esnasında alttan yapılan muayeneler yüzünden piskolojim bozuldu resmen kadın dogumcu görmek istemiyorum:(((
Canim benim bence spiral en sagliklisi hap map filan daha kötü oluyor,tavsiye edrim.
canım sen ne zaman taktırdın.ben adet olmadım,sağlık ocağı 40.günlerde takılırdı şimdi adet olman gerekior dedi.bende sağlık ocağında taktırtcam.tabi ne gerek var.can yanıor mu?ne kadar sürüor birde.rahatlat bizi:26::26:
Canim cok acimiyor igne yapmak gibi bisey rahat 2 dakka ya sürüyor ya sürmüyor
cildm ne cok yaglı ne de kuru. normal yani. bir de arkadaslar spral için artk adet olmadan da takıyor aıle saglıgı merkezleri. haberiniz olsunnn
Benim cildim baya kuru ,problem olmaz insaallah.
ya bikaç gün girmedim ne çok birikmiş böle oku oku bitmedi bi saattir, maşallah kızlar iyi kaynatmışsınız.. aklımda kalan bikaç şyi yazayım bende..
öncelikle gamzecim cicileri güle güle kullansın bebişin..
sap simplex i bende kullananlardanım, 10 gün kullandık, 5 gün günde 4 defa 7 damla, sonraki beş gün günde 2 defa 7 damla..
ayrıca sap simplex i yetişkinlerde kullanabiliyo, ihtiyacı olanlara duyurulur.. :34:
bide şu karın ağrısını aksatmadan doktorunuza gidin derim.. benimde karnım ağrıyodu, doktora gittim, banada içinde sıvı birikmesi var dedi, rahim çok çabuk toparlandığı için tam akmamış içerdeki kan, zaten benim kanamam 1 hafta sürdü doğumdan sonra, bitiş o bitiş daha tık yok.. neyse pekte hoş olayan bi operasyon geçirdim ben bunun için, aksatmayın gidin biran önce, belki ilaçla kurtarırsınız paçayı.. aman ihmal etmeyin..
ay oğluşum uyandı sonra devam edecem.. ok..

Cok gecmis olsun canim benim.

himmel anlatmış şu çizelgeleri nasıl yapacağınızı ama beceremeyen olursa doğum tarihini adını yazın bana bebişlerin, ben size yaparım.. ok! :46:

Son düzenleme:
serap45 ben 40.gün gittim ilişkiye girip girmediğimi sordu girseydim adet olmamı beklicekti girmediğim için o gün taktı bir form doldurdum bebeğim ve eşim arabada bekliyor diye hızlı hızlı gerçekleştirdik yani bu olayları yine masaya yattım maşa gibi bişey yerleştirdi ve ordan taktı o maşa gibi şey biraz canımı yaktı ama daha dikişlerimin de ağrısı vardı ben dikişlerim yüzünden acı çektiğimi düşündüm o kadar büyük bi ağrı da değildi muayenelerde olduğu kadar hemen taktı ve bi kart verdi bir ay sonra gel dedi yerleşip yerleşmediğini kontrol edelim dedi ilişkiye de girebilirsin dedi bir ay sonra da kontrole gittim onda karnımdan ultrasonla baktı ve yerleştiğini bundan sonra senede bir kere kontrole gideceğimi söyledi 10 yıllık takmışvalla hiç bişey yok görünürde müthiş rahat düşünsene 10 yıl boyunca koruyor istemediğin sürecehamile kalmıyorsun ve görünürde hiç bişey yok biz ki o kadar doğum yaptık bundan korkmaya gerek yok bir dakikalık bir işlem sonrasındauzun yıllar rahatsın ben kesinlikle tavsiye ederim diğer yöntemlerden çok çok daha iyi ama şimdi adeti beklemeniz gerekecek sanırım umarım o da kısa sürer olmazsa doktorla bi görüşmek lazım daha erken adet olabilmek için bişey önerir mi ilaç falan en azından bunun için ya da mecbur beklicen ama ben yaptır derim ben de taktırmadan önce kime sorduysam ben korktuğum için taktırmadım dedi ben de tedirgin olmuştum ama çoook abartmışlar kesinlikle büyük rahatlık

Back
X