- 3 Eylül 2010
- 1.459
- 0
garip yaa.. demedim mi bu gece nöbetteym diye
kızım sende hemen çıkımılsın beeee
dimi kızz insan nasıl mutlu oluyobnde 2-3 gün önce aldırmıştım bakıp bakıp duruyorum sanki ilk defa aldırmış gbi
uykususum canım yaa bu sıpa uyutmuyo beni + canım çooookk sıkılıyo süreklii evdeyim bunalıma giricem yaa :84:
evet yaa yüzüm değişti resmen çok mutlu oldum kaç günlük bebğin ama kanama bir artar bi azalır demişti dr um bence normaldir rengi de değişir demişti canım
bnm gibi 6da mı yattın sende
yanında kimse yok mu kız? neden bu kadar bunaldın? çıkın gezin eşinle h.sonu?
bnm gibi 6da mı yattın sende
yanında kimse yok mu kız? neden bu kadar bunaldın? çıkın gezin eşinle h.sonu?
cnm vala bilmiyorum yaa... doğumdan bu yana azalma vardı hep, dün bi başladı gece batırmışım yatağı :18: 4 haftamızı tmmladık bgun...
2 saat uykuyla duruyorum canım yaa. kimse yok yanımda ara sıra annemleri falan çağırıyorum geliyolar sağolsunlar hatta geçen gün babamla sağlık ocağına gitmiştik dönüşte onlara gittik kahvaltı yaptık nasıl iyi geldi anlatamam yaa işyerinde eşime akıl veriyolar 40 çıkmadan evden çıkılmaz falan diye ayy nasıl sinir oluyorum yaa gıcık adamlar eşimde çıkarmıyo sinir
2 saat uykuyla duruyorum canım yaa. kimse yok yanımda ara sıra annemleri falan çağırıyorum geliyolar sağolsunlar hatta geçen gün babamla sağlık ocağına gitmiştik dönüşte onlara gittik kahvaltı yaptık nasıl iyi geldi anlatamam yaa işyerinde eşime akıl veriyolar 40 çıkmadan evden çıkılmaz falan diye ayy nasıl sinir oluyorum yaa gıcık adamlar eşimde çıkarmıyo sinir
bnm burak da çk kusuyor canm merak etme korkulcak biey değil o... kesilmiş olabilir ama devam eder muhtemelen , sen önlemini al gene de..slm kızlar sonunda blue da doğurmuş,çok sevindim:)
Benim kuzum çok kusuyor kızlar yaa çok üzülüyorum
Bir de bugün 15 gün oldu,benim kanamam son 2-3 gündür sulu kan şeklinde..bugün banyo yapınca kesildi sanki.erken değil mi yaa kesilmesi için?
maşallah bir aylık oldunuz sizde bodrumun da bugün bir aylık oldu normaldir ama hem j-kanamanın olması ii diyor annem hep temizlenirsin hem de kilo veririsin diyor bana
bizim 40a 7 gün kaldıı oleyyy:))))
bnm burak da çk kusuyor canm merak etme korkulcak biey değil o... kesilmiş olabilir ama devam eder muhtemelen , sen önlemini al gene de..
evet 8'inde tam 1 ay olucak canım... ya ben kötü bişey olmasından korktum aslında yoksa annenin de dediği gibi kilo verme açısında iyi olur...
bodrum nasıl bu arada ? bebeği ?
çok kustuğu için kilo alamayacağından korkuyorum cnm..cumartesi dr randevumuz var..dr kilo kontrolü için çağırdı bakalım kilo almış mı...
bende seni merak ediyodum canım kaç gündür yoktun geçmişi okuyamadım taşındgınızı bilmiyodum oh ne güzel artık bursalardasınız :)) zamanla yerleşir canım benim evin düzeninin oturması aylar aldı hamileyken taşındıgım için herşeyi tam olarak yerleştirememiştim bile annem gelip halletti kalan kısmını saolsun, senin öyle bi sorunun da yok ne güzel bebiş var ama yavaş yavaş yerleşirsiniz batıya gittin ya o yeter ev yerleşir nasılsaselam herkese. acayip bir koşturma içindeyiz. ev topla, 2 gün yol git burda işleri hallet derken mahvoldum. hala evi yerleştirmeye başlamadık, günlerce de onunla uğraşacağız. oğlum da ben de 40ımız çıkmadan yollara düştük( evimi yerleştirip normal hayatıma dönmek istiyorum artık...
herkes nasıl? doğum yapmayan kalmamıştır herhalde artık. blue'yu çok merak ediyorum doğdu mu oğluşu??
canım bitecektir kanaman son pıhtıları atıyodur rahim ondan çoğalmıştır benimde tam azaldı derken birden çoğaldı pıhtı atmaya filan başladı herkese sordum hatta kanamanın azalması gerekirken niye çoğaldı diye 3-4 gün öyle sürdü sonra kesildi hafif akıntı var şimdi ...kızlar bnm kanamam felaket çoğaldı yaa, bitiyo diye sevinirken şimdi ped yetiştiremiyorum.. aramnzda böyle olan var mııı:26:
gözün aydın canımcımmmm sağlıkla büyüt bebişini :)merhaba kızlar ben de çokşükür oğluma kavuştum dün. 3280 gr doğdu bebişim. epidural sezeryanla oldu, ilk başta o kadar heyecanlandım ki heyecanım korkuya döndü ve acaba genel anestezi mi isteseydim dedim ama sonra geçti, bebeğim 07.45te dünyaya geldi. malesef normal doğum isteğim hevesim kursağımda kaldı ama hayırlısı böyle imiş..oğlum çok tatlı teyzeleri, benim de biraz ağrılarım var ama o kadar olur sanırım. yine de iyiyim çokşükür.. işte böyle..sonunda son bebiş de doğdu sanırım:)))
slm kızlar sonunda blue da doğurmuş,çok sevindim:)
Benim kuzum çok kusuyor kızlar yaa çok üzülüyorum
Bir de bugün 15 gün oldu,benim kanamam son 2-3 gündür sulu kan şeklinde..bugün banyo yapınca kesildi sanki.erken değil mi yaa kesilmesi için?
canım bitecektir kanaman son pıhtıları atıyodur rahim ondan çoğalmıştır benimde tam azaldı derken birden çoğaldı pıhtı atmaya filan başladı herkese sordum hatta kanamanın azalması gerekirken niye çoğaldı diye 3-4 gün öyle sürdü sonra kesildi hafif akıntı var şimdi ...
çizelgeni değiştirsene canım sen :)