2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet yaa yüzüm değişti resmen çok mutlu oldum kaç günlük bebğin ama kanama bir artar bi azalır demişti dr um bence normaldir rengi de değişir demişti canım

evet yaa yüzüm değişti resmen çok mutlu oldum kaç günlük bebğin ama kanama bir artar bi azalır demişti dr um bence normaldir rengi de değişir demişti canım

cnm vala bilmiyorum yaa... doğumdan bu yana azalma vardı hep, dün bi başladı gece batırmışım yatağı :18: 4 haftamızı tmmladık bgun...

{sanki gece yattım da sabah yattığımda batırmım }

Son düzenleme:
bnm gibi 6da mı yattın sende
yanında kimse yok mu kız? neden bu kadar bunaldın? çıkın gezin eşinle h.sonu?

canım ii gelir dışarı çıkmak kendini evde kapatma ben bugün kaşlarımı aldırdım çok mutlu oldum bizim gezme en hazla 20 dk sürüyor dün bi deniz kenarına gittik 20dk sonra evdeydik emzirme önlüğüm olsa süre belki daha da uzar gibi geliyo bana

bnm gibi 6da mı yattın sende
yanında kimse yok mu kız? neden bu kadar bunaldın? çıkın gezin eşinle h.sonu?

2 saat uykuyla duruyorum canım yaa. kimse yok yanımda ara sıra annemleri falan çağırıyorum geliyolar sağolsunlar hatta geçen gün babamla sağlık ocağına gitmiştik dönüşte onlara gittik kahvaltı yaptık nasıl iyi geldi anlatamam yaa işyerinde eşime akıl veriyolar 40 çıkmadan evden çıkılmaz falan diye ayy nasıl sinir oluyorum yaa gıcık adamlar eşimde çıkarmıyo sinir

slm kızlar sonunda blue da doğurmuş,çok sevindim:)
Benim kuzum çok kusuyor kızlar yaa çok üzülüyorum
Bir de bugün 15 gün oldu,benim kanamam son 2-3 gündür sulu kan şeklinde..bugün banyo yapınca kesildi sanki.erken değil mi yaa kesilmesi için?

cnm vala bilmiyorum yaa... doğumdan bu yana azalma vardı hep, dün bi başladı gece batırmışım yatağı :18: 4 haftamızı tmmladık bgun...

maşallah bir aylık oldunuz sizde bodrumun da bugün bir aylık oldu normaldir ama hem j-kanamanın olması ii diyor annem hep temizlenirsin hem de kilo veririsin diyor bana

iyi gelmez mi kızz sen ne diyosun... benim de annem gitti evine, geçen c.tesi gittik eşimle p.tesi döndük... napıyım evde sıkılıyorum bişey oluyor panik yapıyorum annem bana yardım etmese bile ki öyle bişey söz konusu değil yanımda olması yetiyor bana... hemen alıyor kucağımdan bişey olsa...

ya eşler biraz sabit fikir bu konuda, bende geçen gün kuran okutma konusunda tartıştım eşimle.. 40'ı dolmadan okutmam falan dedi neyse sonunda ikna ettim... haftaya salı annemlerde okutucam Allah kısmet ederse... sen eşini ikna et bi şekilde... önemli olan ilk 20 gün diye biliyorum... kaldı ki hastaneye gitmek için mecbur çıkıyorsun o zaman hastaneye de gitmeyeyim deseydin...

o eskiden evde doğum yapanlar için geçerliymiş şimdi her hafta dr kontrolüne çağırıyo dr a gidiyoz ya başka bi yere gidince ne olacak ki 7 günlükken dr kontrolüne gitmiştik

bnm burak da çk kusuyor canm merak etme korkulcak biey değil o... kesilmiş olabilir ama devam eder muhtemelen , sen önlemini al gene de..

maşallah bir aylık oldunuz sizde bodrumun da bugün bir aylık oldu normaldir ama hem j-kanamanın olması ii diyor annem hep temizlenirsin hem de kilo veririsin diyor bana

evet 8'inde tam 1 ay olucak canım... ya ben kötü bişey olmasından korktum aslında yoksa annenin de dediği gibi kilo verme açısında iyi olur...
bodrum nasıl bu arada ? bebeği ?

çok kustuğu için kilo alamayacağından korkuyorum cnm..cumartesi dr randevumuz var..dr kilo kontrolü için çağırdı bakalım kilo almış mı...

çok kustuğu için kilo alamayacağından korkuyorum cnm..cumartesi dr randevumuz var..dr kilo kontrolü için çağırdı bakalım kilo almış mı...

yok cnm yaa o alacağını alıyor fazlasını kusuyor... benmki şuursuzca emiyor doysa bile emiyor sonra gaz çıkarma esnasında boşaltıyor çok emdiğini

bende seni merak ediyodum canım kaç gündür yoktun geçmişi okuyamadım taşındgınızı bilmiyodum oh ne güzel artık bursalardasınız :)) zamanla yerleşir canım benim evin düzeninin oturması aylar aldı hamileyken taşındıgım için herşeyi tam olarak yerleştirememiştim bile annem gelip halletti kalan kısmını saolsun, senin öyle bi sorunun da yok ne güzel bebiş var ama yavaş yavaş yerleşirsiniz batıya gittin ya o yeter ev yerleşir nasılsa blue dün doğurdu son samurayımızda geldi çok şükür

kızlar bnm kanamam felaket çoğaldı yaa, bitiyo diye sevinirken şimdi ped yetiştiremiyorum.. aramnzda böyle olan var mııı:26:
canım bitecektir kanaman son pıhtıları atıyodur rahim ondan çoğalmıştır benimde tam azaldı derken birden çoğaldı pıhtı atmaya filan başladı herkese sordum hatta kanamanın azalması gerekirken niye çoğaldı diye 3-4 gün öyle sürdü sonra kesildi hafif akıntı var şimdi ...

gözün aydın canımcımmmm sağlıkla büyüt bebişini :)

benimde 15. gün kesildi canım erkenmi ki :26: herkeste 40 gün sürmüyor sanırım

kızlar bu göğüsucu çatlakları için ne yApıyorsunuz yaa. ilk memeyi tuttuğu an çığlık atıyorum resmen.

iki dakika bakıyim dedim yine uyandı bizimki. acıkmış bağırıyo. acılı dakikalar başlıyor ooofff!

aynen öyle pıhtı atıp duruyorum , hatta her atış da diyorum aha çocuk düşürdüm diye tövbeee geçer inşallah yaa..

wylma şekerim hepmz aynı acıları çektik, benim 4 haftam bitti hala acı çekiyorum ama ilk günlere nazaran daha hafifledi tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…