2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar..

ben geldim. artık bebişimle değilim :)) enson doğuramayanlardandım. ama artık resmen anne oldum çok şükür. 27 haziranda sezaryenle kavuştum paşama. artık bir haftayı geçtik zaman bir an önce geçsin oğlum büyüsün istiyorum. çok güzel bir duyguymuş annelik..

bebiş de ben de iyiyiz çok şükür. beni biraz uykusuz bırakıyor sıpam ama napalım katlanıyoruz. şimdi uyurken bakabildim ancak buraya da. fırsat buldukça gelicem.. öptüm hepinizi..

fıstıklı lokum muu off canım çekti derdik eskiden artık aşerme diye bişey de kalmadı anasını satıyım hamileyken ye ye bebeğin canı istiyor de sıyrıl şimdi yediğin direkt sana kilo

iyiyim bal kadayıfım sen nasılsın diyecem ama yoksun suan forumda :)) neyse geldiğinde okursun umarım..
evet tehlikeli oluyrmuş o yatırma yanında takip edecek birisinin olması lazımmış, bi gün deniycem bakalım ne kadar uyuyacak :))

hadi gözünaydın canım sende kavuştun sonunda bebeğine :) Allah analı babalı büyütsün inşallah... hayırlı evlat olsn...

Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı hayırlı evlat olur inş. biz de fırsta buldukça gelmeye çalışıyoruz, zor oluyo tabi :)

yaaa bende oyle yatırayım bi ara :) hiç denemedim kız
evet bak ege nin dediği gibi,, gündüz yatır ama gözün hep üstünde olsun, yanında dursun bebek. burnunun üstüne gelebiliyo Allah korusun.. çok rahatladığı kesin ama...
kociş geliyo, yemek hazırlayım ezgi hanım uyurken... görüşürüzzzzzzzzzzzz

slm kızlar. bebişler esir aldı bizi. bilgisayarın dibinde olmama rağmen açamıyorum :) iyisinizdir inşallah. biz iyiyiz. yiyiyoz, yapıyoz, yatıyoz :) 3 y kuralı. ye, yap, yat. :) hepinizi çokk öptük.

selam kızlar benim burak bugun hep uyudu, banyosunu yaptırdm devam etti uyumaya... yani bu demektir ki ; gardını al anne gece ayağa dikicem seni ahh yine bana uykusuz gecelerrrrr, baş ağrısından ölüyorummmmmmmmmmm

offff of ben de eşime dedim eğer uyumazsa film seyredelim, uyutmaya çalıştıkça psikolojm bozuluyor dedim tamam dedi

gecemi gündüzümü şaşırdım yaa

bi de yatak odasında tek yatırsam hemen uyanıyor yanına gittiğimde uyuyor, ablama söyledim kokunu arıyor giysini yanına koy kokunu alsın o zaman uynamaz dedi hakkaten de öyleymiş yaa mışıldanak uyuyor şimdi

Bizimki de 7 den beri uyanık, perişan etti bizi, defalarca emzirdim, altını değiştirdik ama feryat figan, derdini anlayamadık ama gaz sancısı sanırım, bağırıyo, kıvranıyo, meme arıyo sürekli ( yeni yeni sızmaya başladı, gece iyi uyur umarım. yavrum mahfoldu yaa

ah bu gaz sancıları yaa benimki de geçen gün öyle oldu bende ağladım onunla.. emzirdikten sonra hemen gazını çıkarmayı dene ezgi ben gazını çıkarmak için doğrulttuğumda bazen kendi kendisine çıkarıyor gazını, eğer anında çıkarmzsan daha çok sıkıştırıyormuş bebeği... bende hemen doğrultup çıkartıyorm...

çıldırdı çocuk bi görsen yaa, bağırmaktan yüzü kıpkırmızı oldu. gazını çıkaramadım ki, normalde hemen çıkarırdı ama bu defa olmadı, neyse şuan uyumuyo bayıldı resmenkıyamam kızz içim gitti, tek sıkıntısı olmasın da uyumayım ben

slm kızlar 15 gun once sezaryan oldum son iki gundur dikiş yerlerimde koku oluyor cok az dercede kızarıklık ama agrı sızı yok sizdede oluyormu ?

Evet canım sıcaktan mı acaba bende de oluyor, ama yeni başladı sıcaklardan herhalde..

heralde ondandır bende iki gundur batikon ile siliyorum ama cok fayda etmedi ..,iltihaplanmasından korkuyorumm biraz daha bekleyeyimde eger gecemezse doktora gideriz artık

slm kızlar 15 gun once sezaryan oldum son iki gundur dikiş yerlerimde koku oluyor cok az dercede kızarıklık ama agrı sızı yok sizdede oluyormu ?

bende öyle bişey olmadı ama kanamam arttı neden anlamadım... yarın 4 haftamız doluyor... azaldı derken birden çoğaldı..

çok moralim bozukldu keyfim kaçtı. Çatım dar diye sezeryan olmaya karar verdim ve pazartesi bebeğimize kavuşuyoruz.
Araştırdım doktorla konunştum spinal anesteziye karar verdim.Bunu daha çok bebeğim için karar verdim.Hemen yanımda olsun bayılmayım ayılma sürecini yaşamayım diye. Epidural uyuşması zaman alıyormuş ve uyuşukluğun geçmesi de zaman alıyormuş. Spinalde hemen uyuşuyormuş ve kısa sürede etkisi geçiyormuş.Doktorum epidurale gerek yok bence dedi.Gel görki kaç gündür doğuran doğurmayan tanıdık yok niye genel anestezi yapmıyorsun spinal şöyleymiş böyleymiş ameliyat ortamı şöyle böyle, diyip bütün hevesimi heyecanımın içine ettilerŞimdi korkmaya başladım halbuki ne kadar sakin heyecanlıydım bi sussunlar artık yaaa ...

canım benim kadar doğumdan korkan yoktu heralde şu topikte ama ben bile spinal yaptım sırf sonraki uyuşukluk sürsünde ağrı hissetmiyim diye ( bu arada epiduralde de spinaldede uyuşukluk aneztezi dozuna göre 3-4 saat sürer ki bu iyi bişey sürsün bencede :)) ben bu korkaklıkla yaptımda sen mi yapamıycaksın :) kimsenin lafına bakma hatta bu konuyu bence yoruma bile açma artı eksilerini biliyosundur ona göre bi karar ver ve uygula bence doğru karar vermişsin ... Ameliyat anının nasıl geçtiğini bile anlamıyosun o konuda için rahat olsun ameliyat ekibi seni konuşturup heyecanını azaltıyor çünkü daha doğrusu ameliyatı düşünmeye fırsatın olmuyor onlar sorular sorarken banada 'dayanabilecekmisinki, ameliyat anında nasıl uyanık durabileceksin zaten korkuyorsun bence yapamazsın' gibi saçma cümleler sarfeden çok oldu ama gördümki hiçbişeyi yokmuş su gibi geçiyo o an zaten hepsi yarım saatcik çok canını sıkarlarsa sende onların canını sık yaşasın kötülük

Ezgi m ve ben ===== gece mesaisindeyizzzzzzzzzz
uykularım feda olsun meleğimeeeeeeeeeeeeee

Evet Ece mle bende oyle((( bu arada benimki uyanik oldugu surece agliyo, uyanikken hic aglamadan sustugu olmuyor neden boyleki? Gece gece banyo yatirdik babasiyla, aglamasindan oda uyandi tabi. Simdi gezdiriyo babasi, insallah uyur yaaa(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…