Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkeslere günaydınlarrrr
kızıma bıcı yaptırdım babaannesi ile birlikte, bi güzel de uyuttum accık internet keyfi yapıyorum...
herkesler iyidir inşallah, biz Allaha şükür iyiyiz
ücretli doğum iznim haftaya çarşamba bitiyor, ssk sağolsun, erken doğurmamın cezasını çektiriyo bana 3 haftamı yaktılar eşekler...ben de hayırlısıyla ramazan bayramından sonra işe başlarım, malum ev kira, bebiş var, tek maaşla hayatta geçinemeyz, zaten faturaları vs kayınpederim ödüyo düşünnün yani...hem zaten benim cadı ana sütü de emmiyo, çalışıp para kazanırsam ona daha daha çok faydam olacak...hem yaklaşık 10 yıldır haldır huldur çalışmış bi insan olarak ev hanımlığı bana göre değilmiş onu anladım....bütün vaktimi İnci alıyo olmasına rağmen, kendime ya da eşime sardıracak bi mevzu bulabiliyorum...
bende durumlar böyle Allah hepinizin yardımcısı olsun öpüyom
bende seni merak ediyodum canım kaç gündür yoktun geçmişi okuyamadım taşındgınızı bilmiyodum oh ne güzel artık bursalardasınız :)) zamanla yerleşir canım benim evin düzeninin oturması aylar aldı hamileyken taşındıgım için herşeyi tam olarak yerleştirememiştim bile annem gelip halletti kalan kısmını saolsun, senin öyle bi sorunun da yok ne güzel bebiş var ama yavaş yavaş yerleşirsiniz batıya gittin ya o yeter ev yerleşir nasılsa blue dün doğurdu son samurayımızda geldi çok şükür
canım bitecektir kanaman son pıhtıları atıyodur rahim ondan çoğalmıştır benimde tam azaldı derken birden çoğaldı pıhtı atmaya filan başladı herkese sordum hatta kanamanın azalması gerekirken niye çoğaldı diye 3-4 gün öyle sürdü sonra kesildi hafif akıntı var şimdi ...
gözün aydın canımcımmmm sağlıkla büyüt bebişini :)
benimde 15. gün kesildi canım erkenmi ki :26: herkeste 40 gün sürmüyor sanırım
denizsuray esergün nabersiniz? görüşemez olduk. doğurduk dimi en sonunda hepimiz. haziranı kenardan köşeden yakaladık dimi
Eki Görüntüle 220687 buda benim kızım uyurken
yakaladık valla azdaha temmuz anası olacaktık giremez oldum çok üzülüyorumm topiğe ee insanın başında annesi olmayınca böyle oluyor uyuduğu sıralarda bakınmaya çalışıyorum kim ne yaptı hiiçç haberim yok biri özetleyiverse çok makbule geçer
maşalla fıstığa.ne kadar özgür.eskiden kundak yaparlarmış sımsıkı yazık yaaa