- 10 Kasım 2010
- 2.995
- 0
çok moralim bozukldu keyfim kaçtı. Çatım dar diye sezeryan olmaya karar verdim ve pazartesi bebeğimize kavuşuyoruz.
Araştırdım doktorla konunştum spinal anesteziye karar verdim.Bunu daha çok bebeğim için karar verdim.Hemen yanımda olsun bayılmayım ayılma sürecini yaşamayım diye. Epidural uyuşması zaman alıyormuş ve uyuşukluğun geçmesi de zaman alıyormuş. Spinalde hemen uyuşuyormuş ve kısa sürede etkisi geçiyormuş.Doktorum epidurale gerek yok bence dedi.Gel görki kaç gündür doğuran doğurmayan tanıdık yok niye genel anestezi yapmıyorsun spinal şöyleymiş böyleymiş ameliyat ortamı şöyle böyle, diyip bütün hevesimi heyecanımın içine ettilerŞimdi korkmaya başladım halbuki ne kadar sakin heyecanlıydım bi sussunlar artık yaaa ...
Canım sen bir karar vermişsin zaten başkalarına neden takıyorsun, ben iki kez genel anestezi ile oldum ama hiç fark etmez bence spinal burda spinal yapan da çok arkadaş oldu onlar çok memnunlar, benim de genel olmam şundan ben ilk doğumumu 8 sene önce yaptım o zamanlar epidural çok yaygın değildi onun için genel yaptım, ikincisinde de epidural ve spinal yasaktı bana çünkü kan pıhtılaşması sorunum olduğu anlaşıldı.. Yoksa ben de bir ara düşündüm epidural yapmayı.. Hayırlı uğurlu olsun canım.. Bebeğini sağlıkla al kucağına..