- 10 Kasım 2010
- 2.995
- 0
çok moralim bozukldu keyfim kaçtı. Çatım dar diye sezeryan olmaya karar verdim ve pazartesi bebeğimize kavuşuyoruz.
Araştırdım doktorla konunştum spinal anesteziye karar verdim.Bunu daha çok bebeğim için karar verdim.Hemen yanımda olsun bayılmayım ayılma sürecini yaşamayım diye. Epidural uyuşması zaman alıyormuş ve uyuşukluğun geçmesi de zaman alıyormuş. Spinalde hemen uyuşuyormuş ve kısa sürede etkisi geçiyormuş.Doktorum epidurale gerek yok bence dedi.Gel görki kaç gündür doğuran doğurmayan tanıdık yok niye genel anestezi yapmıyorsun spinal şöyleymiş böyleymiş ameliyat ortamı şöyle böyle, diyip bütün hevesimi heyecanımın içine ettilerŞimdi korkmaya başladım halbuki ne kadar sakin heyecanlıydım bi sussunlar artık yaaa ...
çok moralim bozukldu keyfim kaçtı. Çatım dar diye sezeryan olmaya karar verdim ve pazartesi bebeğimize kavuşuyoruz.
Araştırdım doktorla konunştum spinal anesteziye karar verdim.Bunu daha çok bebeğim için karar verdim.Hemen yanımda olsun bayılmayım ayılma sürecini yaşamayım diye. Epidural uyuşması zaman alıyormuş ve uyuşukluğun geçmesi de zaman alıyormuş. Spinalde hemen uyuşuyormuş ve kısa sürede etkisi geçiyormuş.Doktorum epidurale gerek yok bence dedi.Gel görki kaç gündür doğuran doğurmayan tanıdık yok niye genel anestezi yapmıyorsun spinal şöyleymiş böyleymiş ameliyat ortamı şöyle böyle, diyip bütün hevesimi heyecanımın içine ettilerŞimdi korkmaya başladım halbuki ne kadar sakin heyecanlıydım bi sussunlar artık yaaa ...
Evet Ece mle bende oyle((( bu arada benimki uyanik oldugu surece agliyo, uyanikken hic aglamadan sustugu olmuyor neden boyleki? Gece gece banyo yatirdik babasiyla, aglamasindan oda uyandi tabi. Simdi gezdiriyo babasi, insallah uyur yaaa (((
Ezgi m ve ben ===== gece mesaisindeyizzzzzzzzzz
uykularım feda olsun meleğimeeeeeeeeeeeeee
kız siz gene 2:30 gibi nöbetteymişsiniz. Burak beni 6 ya kadar ayağa dikti
garip yaa.. demedim mi bu gece nöbetteym diyevah garibimmm :)) ne yapalım artık böyle şekerim. gece 3 gibi uyudu, sabah 6 ya kadar çok şükür...
kızım sende hemen çıkımılsın beeeeülen bır gırelım dedık kımsecıkler yok heeeee
cok yorgunummmmmmmmmmmmmmmmm :84::95:
aaa rüya gibi kaşlarımı aldırdım oleyyyyy........
selam herkese. acayip bir koşturma içindeyiz. ev topla, 2 gün yol git burda işleri hallet derken mahvoldum. hala evi yerleştirmeye başlamadık, günlerce de onunla uğraşacağız. oğlum da ben de 40ımız çıkmadan yollara düştük( evimi yerleştirip normal hayatıma dönmek istiyorum artık...
herkes nasıl? doğum yapmayan kalmamıştır herhalde artık. blue'yu çok merak ediyorum doğdu mu oğluşu??
ayy o taşınma işi çok zor yaa hele baska sehir seninki... neyse Allah yardmcnz olsn cnmm... blue doğurdu evt ama daha girmedi foruma... 2 gün oldu sanrm, o da sezaryen oldu..
sen yazmışsın ben çıkmışım canım kusura bakma... sıkıntıların zor ama sonu güzel olucak inşallah :)çok sağol mervecim. berbat bir şey ya taşınmak. ödüm koptu oğlum hasta olacak diye. 2 gün yol gitti yavrum. allahtan çok ağlayan bir bebek değil yolculuk çok zor olmadı. burda da dış işleri hallederken annemle ablama bırakıp gidiyorum nasıl özlüyorum birkaç saat içinde. blueyu face.te okudum şimdi. nihayet doğmuş bebiş. üzüldüm sezaryen olmasına kendini normale çok hazırlamıştı.
sen nasılsın? burak nasıl, yoruyor mu çok?
hadi gözünaydın canımmerhaba kızlar ben de çokşükür oğluma kavuştum dün. 3280 gr doğdu bebişim. epidural sezeryanla oldu, ilk başta o kadar heyecanlandım ki heyecanım korkuya döndü ve acaba genel anestezi mi isteseydim dedim ama sonra geçti, bebeğim 07.45te dünyaya geldi. malesef normal doğum isteğim hevesim kursağımda kaldı ama hayırlısı böyle imiş..oğlum çok tatlı teyzeleri, benim de biraz ağrılarım var ama o kadar olur sanırım. yine de iyiyim çokşükür.. işte böyle..sonunda son bebiş de doğdu sanırım:)))
nerdesiniz yaw nereye gitti bu millet
kızlar yarın kırkımız çıkıyo
arkadaşlarla dünden beri plan-proğram yapıyoruz, gezip eğlenicez
yarın nasipse aliağa, sonrada foçada olacağız,
hepinizi çok seviyorum, kendinize iyi bakın, cidden özledim heee
dillerim şişti, gelinde çatayım azıcık:))))))
ben geldim bitkin bir şekilde
sizlerde ne var ne yok
hayırdır sekerim ?