2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

herkeslere günaydınlarrrr
kızıma bıcı yaptırdım babaannesi ile birlikte, bi güzel de uyuttum accık internet keyfi yapıyorum...
herkesler iyidir inşallah, biz Allaha şükür iyiyiz
ücretli doğum iznim haftaya çarşamba bitiyor, ssk sağolsun, erken doğurmamın cezasını çektiriyo bana 3 haftamı yaktılar eşekler...ben de hayırlısıyla ramazan bayramından sonra işe başlarım, malum ev kira, bebiş var, tek maaşla hayatta geçinemeyz, zaten faturaları vs kayınpederim ödüyo düşünnün yani...hem zaten benim cadı ana sütü de emmiyo, çalışıp para kazanırsam ona daha daha çok faydam olacak...hem yaklaşık 10 yıldır haldır huldur çalışmış bi insan olarak ev hanımlığı bana göre değilmiş onu anladım....bütün vaktimi İnci alıyo olmasına rağmen, kendime ya da eşime sardıracak bi mevzu bulabiliyorum...
bende durumlar böyle Allah hepinizin yardımcısı olsun öpüyom

canım nasıl yandı iznin yeni yasaya göre yanmıyo.benim bebekler 1 ay önce oldu.doğum sonrasına aktardım.bende 2 gün önce işbaşı yapmam gerekiyordu.şimdi ağustosun başında başlıycam.1 ay yıllık iznim var onu da almayı düşünüyorum.doğumdan sonra doktorum erken doğum diye raporuma ekledi.ssg ile bi görüş bence.hatta doktorunla bereber dilekçe yazın.belki yanmamıştır.işe başlamadan önce yap ama...

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)nerde nan bu millet.benden başka kimse kalmamış.insan bi nöbetçi bırakır.hazır uyutmuşum çocukları.kaynanam gitmiş.bi sohbet ederiz diyodum ama toplu halde gitmişsiniz.ilk defa bu topiği bu kadar sessiz in-cin top oynarken buluyorum.
neyse ağrıyan dişimden hatta iki taneymiş.ikisinden de kurtuldum.çok şükür allahıma.doktora bi dua ediyorum ki sormayın.adam 'ne demek bizim işimiz' deyip gülüyor.
böle tek başıma deli gibi konuşmakta hiç zevkli diilmişşşşşşşşşş.

Son düzenleme:

kızlar ben geldim. umarım hepiniz iyisinizdir. girmek çok zor oldu topiğe :) kim ne yaptı ne etti bilmiyorum. geçmişi okumakta zor oluyor. hala doğuramayan varmı acep? hepinizi öptüm.

denizsuray esergün nabersiniz? görüşemez olduk. doğurduk dimi en sonunda hepimiz. haziranı kenardan köşeden yakaladık dimi

denizsuray esergün nabersiniz? görüşemez olduk. doğurduk dimi en sonunda hepimiz. haziranı kenardan köşeden yakaladık dimi

yakaladık valla azdaha temmuz anası olacaktık giremez oldum çok üzülüyorumm topiğe ee insanın başında annesi olmayınca böyle oluyor uyuduğu sıralarda bakınmaya çalışıyorum kim ne yaptı hiiçç haberim yok biri özetleyiverse çok makbule geçer

aynene öyle. ben yanlızım ne ana ne kaynana. daha 1 haftalıkız ama maşlh kimsenin umru değil. hadi annem çalışıyo geceleri gelmeye çalışıyo ama kaynana. ahh ahh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…