2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

şaka canım baktım heralde görünmüyo yazılar ondan dedim bende:)))
canım benimkide öle yapıyodu arada ama şimdi papatya çayı veriyorum bir iki çay kaşığı iyi geliyo benim kıza
ben emzirdiken sonra gazını çıkartmıyodum, kendi çıkarıyodu ama bu aralar zorlanıyo, deneyim papatya çayını... işe yarar inş.

inşallah canım anneliğin tadına varmak istiyorum ben de artık sezeryan beni çok gerdi sanırım istemiyodum çünkü hiç ve normal doğum sancısını o kadar çektikten sonra mecburi sezeryan olunca ki bebiş kakasını yapmıştı mecburiydi yani nedense kendimi suçladım salak mıyım neyim halbuki ne alaksı var bi de benim ne yazık ki herşeyi kendim yapayım tarzı bi durumum vardır öyle alışmışım ilk gün yatarken bebişimin altını değiştirememek rahatça kucağıma almamak çok ağır geldi bana sanki yetersiz bi anne olacakmışım gibi hissettim..:KK59: ama şimdi günden güne düzeliyorum o inatla hemen ayağa kalkındım iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemiyorum...işte böle kızlar beni yemeğe çağırıyolar gideyim çok ısrar ediyolar...görüşürüz artık hep gelmeye çalışacağım...
bende hemen kalktım ayağa,, 2 gün yattım sadece,,
bebeğe bakamıycam sendromu hepimizde vardı, annem yanımızda ama sadece sabahları biraz uyumak için veriyorum şuan... ilk haftamızda annem hep bizimle yaşasın istiyodum.:))) bende sezeryanım ama ço pozitifim, ve memnunum :)))

olleeyy uzun zamandır bu kadar kalabalık buralar:))
kızlar benım sıpanın göbeğinın ıc kısmı sarı hala dısa bakan kısmı karardı normal mıdır daha bugun 1 haftalık olduk babusol ısımlı sprey verdı doktor sadece onu sıkıyoruz

kızlar benım sıpanın göbeğinın ıc kısmı sarı hala dısa bakan kısmı karardı normal mıdır daha bugun 1 haftalık olduk babusol ısımlı sprey verdı doktor sadece onu sıkıyoruz

anam o göbekten ne çektm ben... bişey olmaz cnm düşüyor demekki yavas yavas, kanama da olursa korkma normaldir düşerken ya da düştükten snra..

bizikinin göbeğide tam 7. günde düştü, 1 hafta sonra az bişey kanadı düzeldi sonra, dr bişey olmaz dedi, herhangi bi ilaç kullanmadık

kızlar yaa bişey daha sorcam şimdi yaz ya bebklerinizi nasıl ne kadar giydiriyosunuz

yemeğimi yedim geldim kızlar...
ben göbeği düşene kadar iç zıbın da giydiriyodum ama bugünden itibaren giydirmem göbişi düştü banyosunu da yaptık suyuna falan altın tuz attı bizimkiler ben de su döktüm:)))çok eğlenceliydi :)))
ben altı çıtçıtlı yarım kollu badi altına çorap üzerine ayaklı altlardan üstüne de uzun kollu üstlerden giydiriyorum duruma göre yelek de giydiriyorum bazen ama şapka hiç takamadık sevmiyo çünkü sıkılıyo hemen eldiven giydirmeye çalışıyorum yüzünü yoldu bi keresinde tırnakları tam kesilecek kıvama gelmedi daha bi de parmaklarını ağzına sokup midesini bulandırıyo ya da tam uyuyacakken dikkatini dağıtıyo elleriyle...ööle işte...
bu arada ben de tek memenin tamamen boşalmasını bekliyorum kızlar hemen hemen 15 20 dk sürüyo dediğiniz gibi ilk günler ikisini birden emziriyodum da sütün birikmesine fırsat kalmıyodu şimdi şükür ki süt problemi yaşamıyorum tek memeden de doyuyo çünkü...

anam o göbekten ne çektm ben... bişey olmaz cnm düşüyor demekki yavas yavas, kanama da olursa korkma normaldir düşerken ya da düştükten snra..

tedırgın oldum enfeksıyon falan kapar bı de allah korusun
bı de kızlar bebıslerınızın memelerı sert ve beze toplanmıs gıbı mı?
annemler bebeyagı ıle hafıf masaj yap dedıler ama bılemedım
bende cok ınce gıydırmıyorum evım serın oluyor alttan cıtctılı kısa kollu badı uzerıne tulum yada uzun kollu ust ve ayaklı alt gıydırıyorum cıft corapoluyo cok mu kalın ne ???yazarken farkettım:))):KK1:

tedırgın oldum enfeksıyon falan kapar bı de allah korusun
bı de kızlar bebıslerınızın memelerı sert ve beze toplanmıs gıbı mı?
annemler bebeyagı ıle hafıf masaj yap dedıler ama bılemedım
bende cok ınce gıydırmıyorum evım serın oluyor alttan cıtctılı kısa kollu badı uzerıne tulum yada uzun kollu ust ve ayaklı alt gıydırıyorum cıft corapoluyo cok mu kalın ne ???yazarken farkettım:))):KK1:

canım bence annenleri dinle biz de hep bebe yağıyla masaj yapa yapa indirdik o şişleri sancı yaparmış bebeğe...tabi çok bastırmadan ben her üstünü değiştirdiğinde ovuyorum ilk günler daha bi beze gibiydi sonrasında düzleşti iyice...süt birikirmiş bebişlerde de bizdeki hormonlardan etkileniyolar...

valla canım benim yaşadığım yer yaz olmasına rağmen serin, o yüzden çok ince giydiremiyorum

benimde evim serin çok ince giydiremiyorum ama altına mesela bir atlet giydiriyorum sonra üzerinede hastane çıkışı takımını giydiriyorum benim kızım zayıf doğduğu için anca giyiyo bazılarını

benim kızımın göbeği 4.gün düşmüştü

kızlar face katıldım bende sizlerde ordamısınız ama adres benim değil görümceminkini kullanıyorum ben

benimde evim serin çok ince giydiremiyorum ama altına mesela bir atlet giydiriyorum sonra üzerinede hastane çıkışı takımını giydiriyorum benim kızım zayıf doğduğu için anca giyiyo bazılarını

ayyyynen öyleyim ben de. benim kızım da ufak ve zayıftı. evim de çok sıcak değil. iç zıbınıyla dış zıbınını giydiriyorum. İşte bebeğim biraz kusunca edince çok korkuyorum. hasta gibi görünmüyo hiç öyyle de davranmıyo.
emince hemen yyatırmamam gerek sanırım. yatırınca kusuyo. dik konumda tutçam. sizin de öyle oluyo mu?

oğlumun uyumama krizi tuttu gene daha yemek yapıcam çamaşır asıcam etrafı toparlıcam offfffffff:KK53:

oğlumun uyumama krizi tuttu gene daha yemek yapıcam çamaşır asıcam etrafı toparlıcam offfffffff:KK53:

annem ezgi hanımı yüzüstü yatırmış, altına da ince bi yastık koymuş, hanımefendideki keyfi gör kız :)) kafayı bi sağa bi sola çeviriyo, hiç sesi çıkmıyo nasıl rahat:KK1:

annem ezgi hanımı yüzüstü yatırmış, altına da ince bi yastık koymuş, hanımefendideki keyfi gör kız :)) kafayı bi sağa bi sola çeviriyo, hiç sesi çıkmıyo nasıl rahat:KK1:

evet yüzüstü yatmayı bizim fıstık da çok seviyo. bize doktorumuz demişti bebekler yüzüstü yatmayı sever diye. o yüzden emzirdikten sonra gaz çıkarmak için bile yüzüstü yatırıyoruz.ağlayınca da faydalı oluyo..

yaaa bende oyle yatırayım bi ara :) hiç denemedim kız :KK1:

fıstıklı lokum naber..
yüz üstü yatır AMA GECE DEĞİL ALLAH KORUSUN KAFASINI DİKİYOR AĞZI BURNU KAPANIYOR. GÜNDÜZ YATIR BENİNKİ KESİNTİSİZ 2 SAAT UYUYOR. VALLA HAVALAR SICAK TAMAM AMA BU BEBİŞLER YİNEDE UŞÜRLER YAZ BEBEĞİ KÖTÜ YA GİYDİRSEN OLMAZ GİYDİRMESEN OLMAZ BEN KISA KOLLU BODY ÜZERİNE İNCE BİŞEY GİDİRİYOR AYAKLI PİJAMA YADA BODYNİN ÜSTÜNE TULUM . TEK KISA KOLLU BODY GİYDİREMEDİM .. AYAKLARI ÜŞÜYOR ELLERİ SOĞUK OLUYOR KORKUYORUM. KIŞ BEBELERİ GÜZEL YA GİYDİR SIMSIKI YAK PETEKLERİ OHH MİS.
:KK42:

X