ben emzirdiken sonra gazını çıkartmıyodum, kendi çıkarıyodu ama bu aralar zorlanıyo, deneyim papatya çayını... işe yarar inş.şaka canım baktım heralde görünmüyo yazılar ondan dedim bende:)))
canım benimkide öle yapıyodu arada ama şimdi papatya çayı veriyorum bir iki çay kaşığı iyi geliyo benim kıza
bende hemen kalktım ayağa,, 2 gün yattım sadece,,inşallah canım anneliğin tadına varmak istiyorum ben de artık sezeryan beni çok gerdi sanırım istemiyodum çünkü hiç ve normal doğum sancısını o kadar çektikten sonra mecburi sezeryan olunca ki bebiş kakasını yapmıştı mecburiydi yani nedense kendimi suçladım salak mıyım neyim halbuki ne alaksı var bi de benim ne yazık ki herşeyi kendim yapayım tarzı bi durumum vardır öyle alışmışım ilk gün yatarken bebişimin altını değiştirememek rahatça kucağıma almamak çok ağır geldi bana sanki yetersiz bi anne olacakmışım gibi hissettim..ama şimdi günden güne düzeliyorum o inatla hemen ayağa kalkındım iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemiyorum...işte böle kızlar beni yemeğe çağırıyolar gideyim çok ısrar ediyolar...görüşürüz artık hep gelmeye çalışacağım...
kızlar yaa bişey daha sorcam şimdi yaz ya bebklerinizi nasıl ne kadar giydiriyosunuz
olleeyy uzun zamandır bu kadar kalabalık buralar:))
kızlar benım sıpanın göbeğinın ıc kısmı sarı hala dısa bakan kısmı karardı normal mıdır daha bugun 1 haftalık olduk babusol ısımlı sprey verdı doktor sadece onu sıkıyoruz
olleeyy uzun zamandır bu kadar kalabalık buralar:))
kızlar benım sıpanın göbeğinın ıc kısmı sarı hala dısa bakan kısmı karardı normal mıdır daha bugun 1 haftalık olduk babusol ısımlı sprey verdı doktor sadece onu sıkıyoruz
kızlar yaa bişey daha sorcam şimdi yaz ya bebklerinizi nasıl ne kadar giydiriyosunuz
anam o göbekten ne çektm ben... bişey olmaz cnm düşüyor demekki yavas yavas, kanama da olursa korkma normaldir düşerken ya da düştükten snra..
tedırgın oldum enfeksıyon falan kapar bı de allah korusun
bı de kızlar bebıslerınızın memelerı sert ve beze toplanmıs gıbı mı?
annemler bebeyagı ıle hafıf masaj yap dedıler ama bılemedım
bende cok ınce gıydırmıyorum evım serın oluyor alttan cıtctılı kısa kollu badı uzerıne tulum yada uzun kollu ust ve ayaklı alt gıydırıyorum cıft corapoluyo cok mu kalın ne ???yazarken farkettım:)))
valla canım benim yaşadığım yer yaz olmasına rağmen serin, o yüzden çok ince giydiremiyorum
benim kızımın göbeği 4.gün düşmüştü
kızlar face katıldım bende sizlerde ordamısınız ama adres benim değil görümceminkini kullanıyorum ben
benimde evim serin çok ince giydiremiyorum ama altına mesela bir atlet giydiriyorum sonra üzerinede hastane çıkışı takımını giydiriyorum benim kızım zayıf doğduğu için anca giyiyo bazılarını
oğlumun uyumama krizi tuttu gene daha yemek yapıcam çamaşır asıcam etrafı toparlıcam offfffffff
annem ezgi hanımı yüzüstü yatırmış, altına da ince bi yastık koymuş, hanımefendideki keyfi gör kız :)) kafayı bi sağa bi sola çeviriyo, hiç sesi çıkmıyo nasıl rahat
annem ezgi hanımı yüzüstü yatırmış, altına da ince bi yastık koymuş, hanımefendideki keyfi gör kız :)) kafayı bi sağa bi sola çeviriyo, hiç sesi çıkmıyo nasıl rahat
yaaa bende oyle yatırayım bi ara :) hiç denemedim kız