- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
yok be ne değecek normal doğum işte gayet eskisi gibiyim:))) camlarımı 2 kez sildim doğumdan sonra bu güne dek:) bndeki kız zaten canawar peşnde baya efor sarfederek alışıyosun enerjik yaşamayaMaşallah canım bu enerji böyle, söleme valla nazar değecek..
yerim kız yakın olsak sanada getirirdim nefis kebaplardan bide mersin cezeryesindenheyecanmı olsun
40 ın içinde de heyecan oluyo canım dermişimm
herifler aylardır sabrediyo zaten, şu ana kadar tecavüze uğramadıysan kocenin tadilatına dua etyoksa görürdün heyecanı beklemeyi
ne güzel yaw annesi yakın olanlara imreniyorum,
benim başımda 3 çocuk, bide onlardan dahada beter bi koca
yazık seviyeee yazık seviyee
benim yerimede ye bacım kebapları
sonrada bu kilolar nasıl gidecek diye topik açarız cümleten
gördünmü şimcikk özel hastanede ameliyat elbisesiylemi ameliyat olunuyomuş
iyi yapmışın bacımm sefan olsunnntabiii makyajla gidilir doğuma, ne o öle öcü görmüş gibi solukmu gidecektik
bende yaptım walla, hemde herifin dırdırından korktuğum için yatak odasının kapısını kilitleyip
sende hem kameraya, hem dijitale, hemde telefona çek bacım işin garanti olsun
ben hem dijitale, hemde kameraya çekmiştim, kendi bile korktu walla horlamasından
ay kıyamam kötü günler geçirmişsin canım anlatmıştın hatırlıyorum çok şükr rahatsın şimdi annemler mersinde canım 11 saat yol gidecez ama tek kalamam bebek toparlanana kadar orda kalacaz hepimiz ağustos sonunda dönecez ...kızımdayken annem 3.gün ewine gitti eşimle tartışıp we 40 çıkana kadar kimse yoktu yanımda biliyomusunwe ben birde dükkanımız wardı oraya yemek yapıyodum hergün ağlanacak haldeydim yani we benim canawar kızım 40gün 40 gece gazdan ağladı ne uyudu ne uyuttu
offf neyse zor günlerdi şimdi azda olsa rahatım işte..
annen nerdeydi? uzun mesafemi yapacaksınız?
ben kullan at (tek kullanımlık ) lohusa külotlarından almıştım 5 tane vardı bi pakette 5-6 tl bşydi tam hatırlamıyorum hepsiburadadan aldım kanama filan bulaşırsa iyi oluyo atıveriyosun ama normal külotta koysam olurmuş düşük bel ve biraz rahat bişy olsun dikiş yerine gelmesin rahatsız eder ped kullanacagın için dar olmazsa senin için daha rahat olur ...Ya kızlar ben valize iç çamaşırı koymadımmmm... Sezeryanda nasıl kilot lazım ki. Düşük bel mi yüksek bel mi? Siz hastanedeyken ameliyattan sonra nasıl kilot giydiniz?
sorma benimkindede tık yok hele bi iyileşte o zaman düşünürüz diyo ...Hamileyken gün sayıyodu halbuki doğumdan sonra çirkinmi görünüyorum acep diye tereddüte düşmüyo değilim haniyok be arada onun problemlerini hallediyoruzadamda daha tık yok walla yorgunluktan ağzı açık uyuyo ben tecawüz etcem nerdeyse:) ama şimdi 40a kadar problem çözmeyide reddedicem beklesin zaten 6gün kaldı
kaç kilo kaldı kız werilecek bnde 4 kaldı ama cerenden kalmada 10 kilom wardıama ben geçtim 14ten 10 wersem razıyım platese başlicam:)))
ayyy bişi daha anlatıcam dayanamıycamm
ben badeyi doğurcam, artık son günlerim....
gece bi uyandımki su içeyim diye..annem kapının önüne oturmuş eliylede yüzünü kapatmış hıçkıra hıçkıra ağlıyo...ahanda böle oldum
dedim...ne oldu anne,
yüzüme baktı, sonra kafasını yine yere eğip ağlamaya başladı
2 dk sonrahaaa sen burdamıydın, bu ses ne öyleyse DEDİ
bende hangi SES dedim, ben hala böle
meğerse ben saf anacım içerde horlayan eşimin sesimi benim sancımın başlayıp ağlama sesim sanmış,
aman yarabbimmm koptummm koptummm
sonra neyse suyumu içip yattım, annecimde yattı yazık,
5 dk.sürmedi benim gerçekten sancım tutmadımıbelimden ağrılar giriyo yarabbim
o gün çatı muayenesi olmuştum.....
sabaha sancı mancı kalmadıama gece eşimin eşofmanlarını çekiştiriyom, koluna filan elliyorum yokkk anam imkanı yok adam horluyo
sonra bu olayı kuzenlerime filan anlattık yerlere yattılar gülmekten
bilmiyorumki ha uyicam ha şunuda yapiim uyicam hewesiyle akıyo zaman ama şimdi hemen yatıcam iyi hatırlattın:))) gün çok erken başlıyo uff ulaş beyde sabah 5,6dan sonra uyutmuyo walla:18:evet canım...aynen... her dediğine katılıyorum
bende de aynısı
ben 3 üne ayrı ayrı değilde bi ufak dana kescem galiba, espri gibi oldu :))))))))))
babama sorduk olurmuş, babam biraz tasavvufla ilgileniyorda...
yoksa nası uğraşcaz kızzz 3 tane koç tek tek
kaynattık ya :))))))))))) ondandır
kız uykusuzum diyosun o kadar işi nasıl yaptın
bizimki ayı misali sewerken döwüyo:)) sarılıyo öpüyo beşiğine atlamaya kalkıyo kıskançlık yok ama:))
nsıl doğumun kolay oldu mu? way be beraber doğurmuşuz nerdeyse hangi hastanede doğurdun?
benim sancılar zaten 12 gibi başladı hafif hafif 2yi 10gece falan hastaneye gittik kolay oldu şükürler olsun:)
hayırlısı olsun canım çokmuş yaa neyse artık bebik uyur zaten araba sesinde rahat gidersiniz ama klima altına oturmayın hee otobüste aklında bulunsun..yerim kız yakın olsak sanada getirirdim nefis kebaplardan bide mersin cezeryesindenbende banyoya girip yaptım kimseler görmesin dedim herif değilde annem dırdır etmesin diye doğuma giriyosun makyajmı yapılır derdi
ay kıyamam kötü günler geçirmişsin canım anlatmıştın hatırlıyorum çok şükr rahatsın şimdi annemler mersinde canım 11 saat yol gidecez ama tek kalamam bebek toparlanana kadar orda kalacaz hepimiz ağustos sonunda dönecez ...
ben kullan at (tek kullanımlık ) lohusa külotlarından almıştım 5 tane vardı bi pakette 5-6 tl bşydi tam hatırlamıyorum hepsiburadadan aldım kanama filan bulaşırsa iyi oluyo atıveriyosun ama normal külotta koysam olurmuş düşük bel ve biraz rahat bişy olsun dikiş yerine gelmesin rahatsız eder ped kullanacagın için dar olmazsa senin için daha rahat olur ...
sorma benimkindede tık yok hele bi iyileşte o zaman düşünürüz diyo ...Hamileyken gün sayıyodu halbuki doğumdan sonra çirkinmi görünüyorum acep diye tereddüte düşmüyo değilim hani5 kilom kaldı aslında fazla bişy kalmadı zaten on kilo almıştım 5 i gitti oda doğumda giden kendisi bilir aman biraz göbüş kaldı tam dümdüz değil şimdi öyle o göbüşüde verip manken gibi oldummu seksi fıcıdımla sürüm sürüm süründürmezsem bende onu
ayy kıyamam kızzz yazık anneciğine nasıl üzülmüş kadın, ama olay komik hakikaten horlamayı ağlama sesi sanmış he
yok be ne değecek normal doğum işte gayet eskisi gibiyim:))) camlarımı 2 kez sildim doğumdan sonra bu güne dek:) bndeki kız zaten canawar peşnde baya efor sarfederek alışıyosun enerjik yaşamaya
ilk doğumda 3.günden itibaren yalnızdım her işimi ben yaptım bide hergün dükkana yemek yapıyodum.. salaklık işte yat aşağı kim napıyosa yapsın neyse
daha 1 yolluğum kaldı onuda hafta içi hallederim.
yerim kız yakın olsak sanada getirirdim nefis kebaplardan bide mersin cezeryesindenbende banyoya girip yaptım kimseler görmesin dedim herif değilde annem dırdır etmesin diye doğuma giriyosun makyajmı yapılır derdi
ay kıyamam kötü günler geçirmişsin canım anlatmıştın hatırlıyorum çok şükr rahatsın şimdi annemler mersinde canım 11 saat yol gidecez ama tek kalamam bebek toparlanana kadar orda kalacaz hepimiz ağustos sonunda dönecez ...
ben kullan at (tek kullanımlık ) lohusa külotlarından almıştım 5 tane vardı bi pakette 5-6 tl bşydi tam hatırlamıyorum hepsiburadadan aldım kanama filan bulaşırsa iyi oluyo atıveriyosun ama normal külotta koysam olurmuş düşük bel ve biraz rahat bişy olsun dikiş yerine gelmesin rahatsız eder ped kullanacagın için dar olmazsa senin için daha rahat olur ...
sorma benimkindede tık yok hele bi iyileşte o zaman düşünürüz diyo ...Hamileyken gün sayıyodu halbuki doğumdan sonra çirkinmi görünüyorum acep diye tereddüte düşmüyo değilim hani5 kilom kaldı aslında fazla bişy kalmadı zaten on kilo almıştım 5 i gitti oda doğumda giden kendisi bilir aman biraz göbüş kaldı tam dümdüz değil şimdi öyle o göbüşüde verip manken gibi oldummu seksi fıcıdımla sürüm sürüm süründürmezsem bende onu
ayy kıyamam kızzz yazık anneciğine nasıl üzülmüş kadın, ama olay komik hakikaten horlamayı ağlama sesi sanmış he
yerim kız yakın olsak sanada getirirdim nefis kebaplardan bide mersin cezeryesindenbende banyoya girip yaptım kimseler görmesin dedim herif değilde annem dırdır etmesin diye doğuma giriyosun makyajmı yapılır derdi
boşver kızzz ne hevesli görünüyosun adama, bırak o heveslensin
koca milletinin pek peşinden koşmaya gelmez, hele şimdiki yani bizim kocalar değişik bi versiyon
bizim babalarımızın zamanında kaldı hevesli erkek, çekingen kadın
aaa bu akşam açtırdınız ağzımı haaaa
Eeee güzelim herkes lohusaondandır..
işte lohusa olduğumuz için bizim nazlanmamız gerekiyor sevgicim, ben ondan bahsediyorum,
neyse boşverin kırmızı noktaları şimcik
hepinizi seviyorum ve çooook öpüyorum canım arkadaşlarım
inşallah sağlıkla yine görüşürüz
bebiş uslu canım çok şükür ağlamıyo pek öyle bi acıktığında altı kirlendiğinde filan mıkırdanıyo hepsi o :)) bizim arabayla gidecez canımcım o ndan rahat olur yoksa üşüyebilirdi dediğin gibi , işlerini yoluna koyunca aklına gelir merak etme şimdi iş güç yorgunluğundan uykusuz uykusuz gözü kapanıyodur adamcağızın ...hayırlısı olsun canım çokmuş yaa neyse artık bebik uyur zaten araba sesinde rahat gidersiniz ama klima altına oturmayın hee otobüste aklında bulunsun..
bizimkinin hiç günmün saydığı yok walla tek derdi 5dakka fazla uyumak uyanıncada duş alıyo çocukları sewip çıkıyo 1 saat içindeneyse yola koysunda işlerini warsın olmasın :44:
iyi gecelrr kaçtımmm
şaka yapıyorum canım muhtemelen öyledir incitmekten korkar çünkü oda henüz beraber bile yatmıyoruz dikişlerime değer uykusunda filan diye ben cesaret edemedim iyileşene kadar yatmaya, biraz deli uyur çünküevet ne kadar güzel normal doğum değil mi.. Ben yapamadım bari dünğrğm yapsınHaretket iyidir canım boşver gücün varsa yap.. İnsan bazen anlayamıyor işte sonra dank ediyor ...
Yakamozcum seni çirkin gördüğünden değil de belki de dikişlerine zarar vermekten, canını acıtacağından korkuyordur, şahsen benim eşim ondan çok çekinir de..
boşver kızzz ne hevesli görünüyosun adama, bırak o heveslensin
koca milletinin pek peşinden koşmaya gelmez, hele şimdiki yani bizim kocalar değişik bi versiyon
bizim babalarımızın zamanında kaldı hevesli erkek, çekingen kadın
aaa bu akşam açtırdınız ağzımı haaaa
sakladım vallahibilsem çişimi önceden yapardım ne bilim hemen içine doluvereceeni manyak kocamda kaçırmaz öyle anları onu horlarken çekip birilerine göstersem yüzüme bakmaz kız gece ev titriyo onun sesinden helede yorgunsa
senin kızında tahlilleri inşallah iyi çıkar canım az önce yazacaktım unutmuşum önemli bişy değildir inşallah ... Bende daha kızımın ismini okutmadım canım Merve yalnız değilsin :) Bi kaç güne mersine gidecem mevlüt okutacaz orda hepsini birden çıkarim dedim malum burası mahrumiyet bölgesi tek bi cami tek bi hoca var onuda bulana aşk olsun
hepiinizin bebeğini allah sizlere bağışlasın..sizleri sık sık takip ediyorum fikir ediniyorum.bende aralık ayında doğum yapacağım allah nasip ederse şuan 4 aylık hamileyim.ve sizden bir konuda fikir almak istiyorum..bebek odası yaptınız mı?benim evim 2 oda bebek odası yapmak istiyorum oturma odasını iptal edip ama çok kararsızım.çevremdeki bazı insanlar da gerek yok gösteriş diyorlar.zaten odasında yatamayacak 1,5 2 yaşına kadar diyorlar.bende çok kararsız kaldım.bebeklerini kkucaklarına almış anneler olarak fikilerinize ihtiyacım var...
hepiinizin bebeğini allah sizlere bağışlasın..sizleri sık sık takip ediyorum fikir ediniyorum.bende aralık ayında doğum yapacağım allah nasip ederse şuan 4 aylık hamileyim.ve sizden bir konuda fikir almak istiyorum..bebek odası yaptınız mı?benim evim 2 oda bebek odası yapmak istiyorum oturma odasını iptal edip ama çok kararsızım.çevremdeki bazı insanlar da gerek yok gösteriş diyorlar.zaten odasında yatamayacak 1,5 2 yaşına kadar diyorlar.bende çok kararsız kaldım.bebeklerini kkucaklarına almış anneler olarak fikilerinize ihtiyacım var...