2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah canım bu enerji böyle, söleme valla nazar değecek..
yok be ne değecek normal doğum işte gayet eskisi gibiyim:))) camlarımı 2 kez sildim doğumdan sonra bu güne dek:) bndeki kız zaten canawar peşnde baya efor sarfederek alışıyosun enerjik yaşamaya
ilk doğumda 3.günden itibaren yalnızdım her işimi ben yaptım bide hergün dükkana yemek yapıyodum.. salaklık işte yat aşağı kim napıyosa yapsın neyse
daha 1 yolluğum kaldı onuda hafta içi hallederim.

yerim kız yakın olsak sanada getirirdim nefis kebaplardan bide mersin cezeryesinden bende banyoya girip yaptım kimseler görmesin dedim herif değilde annem dırdır etmesin diye doğuma giriyosun makyajmı yapılır derdi

ay kıyamam kötü günler geçirmişsin canım anlatmıştın hatırlıyorum çok şükr rahatsın şimdi annemler mersinde canım 11 saat yol gidecez ama tek kalamam bebek toparlanana kadar orda kalacaz hepimiz ağustos sonunda dönecez ...

Ya kızlar ben valize iç çamaşırı koymadımmmm... Sezeryanda nasıl kilot lazım ki. Düşük bel mi yüksek bel mi? Siz hastanedeyken ameliyattan sonra nasıl kilot giydiniz?
ben kullan at (tek kullanımlık ) lohusa külotlarından almıştım 5 tane vardı bi pakette 5-6 tl bşydi tam hatırlamıyorum hepsiburadadan aldım kanama filan bulaşırsa iyi oluyo atıveriyosun ama normal külotta koysam olurmuş düşük bel ve biraz rahat bişy olsun dikiş yerine gelmesin rahatsız eder ped kullanacagın için dar olmazsa senin için daha rahat olur ...
sorma benimkindede tık yok hele bi iyileşte o zaman düşünürüz diyo ...Hamileyken gün sayıyodu halbuki doğumdan sonra çirkinmi görünüyorum acep diye tereddüte düşmüyo değilim hani 5 kilom kaldı aslında fazla bişy kalmadı zaten on kilo almıştım 5 i gitti oda doğumda giden kendisi bilir aman biraz göbüş kaldı tam dümdüz değil şimdi öyle o göbüşüde verip manken gibi oldummu seksi fıcıdımla sürüm sürüm süründürmezsem bende onu

ayy kıyamam kızzz yazık anneciğine nasıl üzülmüş kadın, ama olay komik hakikaten horlamayı ağlama sesi sanmış he

Son düzenleme:
bilmiyorumki ha uyicam ha şunuda yapiim uyicam hewesiyle akıyo zaman ama şimdi hemen yatıcam iyi hatırlattın:))) gün çok erken başlıyo uff ulaş beyde sabah 5,6dan sonra uyutmuyo walla:18:
herkese iyi geceler yarın görşürüzz

maşallah:)))) cerenler kıskanç olmaz zaten geniş gönüllü olur:)))
ben izmir şifada doğurdum canım, keşke aynı hastanede doğurmuş olsaydık dimi:)))
doğumum çok kolay oldu şükürler olsun, öğlen gibi dr a kontrole gittik, nst de sancım çıktı, sonra çatı muayenesi yaptı, doğumun başladığını söyledi, hastanede yerim ayırtıldı filan...eve geldik bi duş aldım eşyalarımı aldık, hastaneye gittik ve 1,5 saat içinde doğurdum...hatta dr uma espri yapmıştım hastaneye hemen gel beni biliyosun diye...oda biz hastaneye gider gitmez yola çıkmış zaten:)))))hastanedekiler bi aradı bilgi vermeye yoldayım dedi adamceğiz

hayırlısı olsun canım çokmuş yaa neyse artık bebik uyur zaten araba sesinde rahat gidersiniz ama klima altına oturmayın hee otobüste aklında bulunsun..
bizimkinin hiç günmün saydığı yok walla tek derdi 5dakka fazla uyumak uyanıncada duş alıyo çocukları sewip çıkıyo 1 saat içinde
neyse yola koysunda işlerini warsın olmasın:44:
iyi gecelrr kaçtımmm

evet ne kadar güzel normal doğum değil mi.. Ben yapamadım bari dünğrğm yapsın Haretket iyidir canım boşver gücün varsa yap.. İnsan bazen anlayamıyor işte sonra dank ediyor ...

Yakamozcum seni çirkin gördüğünden değil de belki de dikişlerine zarar vermekten, canını acıtacağından korkuyordur, şahsen benim eşim ondan çok çekinir de..

boşver kızzz ne hevesli görünüyosun adama, bırak o heveslensin
koca milletinin pek peşinden koşmaya gelmez, hele şimdiki yani bizim kocalar değişik bi versiyon
bizim babalarımızın zamanında kaldı hevesli erkek, çekingen kadın
aaa bu akşam açtırdınız ağzımı haaaa

Eeee güzelim herkes lohusa ondandır..

Eeee güzelim herkes lohusa ondandır..

işte lohusa olduğumuz için bizim nazlanmamız gerekiyor sevgicim, ben ondan bahsediyorum,
neyse boşverin kırmızı noktaları şimcik

hepinizi seviyorum ve çooook öpüyorum canım arkadaşlarım
inşallah sağlıkla yine görüşürüz

Ay canım benim zaten nazlanmakta üstüme yoktur Hadi iyi geceler canım..

bebiş uslu canım çok şükür ağlamıyo pek öyle bi acıktığında altı kirlendiğinde filan mıkırdanıyo hepsi o :)) bizim arabayla gidecez canımcım o ndan rahat olur yoksa üşüyebilirdi dediğin gibi , işlerini yoluna koyunca aklına gelir merak etme şimdi iş güç yorgunluğundan uykusuz uykusuz gözü kapanıyodur adamcağızın ...
şaka yapıyorum canım muhtemelen öyledir incitmekten korkar çünkü oda henüz beraber bile yatmıyoruz dikişlerime değer uykusunda filan diye ben cesaret edemedim iyileşene kadar yatmaya, biraz deli uyur çünkü bakalım iyileşince napıcak o zaman anlarız

bencede dimi yok çektim elimi eteğimi zaten kendisi sırnaşsın banane kız istesemde olmaz zaten şincik çok erken daha dikişlerim iyileşmedi hem kanamada devam ediyo bitecek gibi de değil bi ara azalır gibi oldu şimdi yine arttı anlamadım neden, 40 ı bi çıkaralım da sonra iyileştiğimi görünce peşimde dolanır zaten o

her gece bakarım buralara kim var diye kimsecikler olmaz, dün gece bakmadım ya herkes doluşmuş uyuz oldum kıskandmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84:

kız sen çişden mi çekiniyorsun benim eşim altımı değiştirdi tuvalette yazık yaa hiç tiksinmedi hiç çekinmedi hadi aşkım kaldır ayağını heh şimdi bana tutun şunu yap bunu yappp yerim la eşimii

okutcam bugun adını tamam sevii bağırma

selam arkadaşlar... iyi kaynatmışsınız hakketten ya... ben de dün girememiştim.... bugün memlekete gitcez inş, bu hafta giremicem, aklım siz de kalıcak... blue doğurmuş olursun arkadaşım ben gelene kadar... Allah ikinize de sağlık versin...

yakamozcum o dediğin ilacı alınca artık özgürce yiyebilir miyim.. 2 gündür doğru dürüst bişi yemedim korkumdan... inş herkesin sıkıntıları geçer bi an önce...

hepiinizin bebeğini allah sizlere bağışlasın..sizleri sık sık takip ediyorum fikir ediniyorum.bende aralık ayında doğum yapacağım allah nasip ederse şuan 4 aylık hamileyim.ve sizden bir konuda fikir almak istiyorum..bebek odası yaptınız mı?benim evim 2 oda bebek odası yapmak istiyorum oturma odasını iptal edip ama çok kararsızım.çevremdeki bazı insanlar da gerek yok gösteriş diyorlar.zaten odasında yatamayacak 1,5 2 yaşına kadar diyorlar.bende çok kararsız kaldım.bebeklerini kkucaklarına almış anneler olarak fikilerinize ihtiyacım var...

valla sizle bişey paylaşayım, benim canımı kurtardı size de yarar belki, göğüs kremleriymiş mremleriymiş hiç biri işe yaramadı, kanamak üzereydi göğüs uçlarım, bebeğimi neredeyse emziremicektim.
ne kurtardı biliyor musunuz, kendi tükürcüğüm... her seferinde sütümü, tükürcüğümü göğüs ucuma sürerek kapattım, o zaman nemlendi kurumadı, ve sabaha kadar geçti acılarım bidaha da acımadı. valla bana mucizevi bir kurtarış olarak geldi zira çok acıyodu, inşallah acımasın göğüsleriniz, ama acırsa ne varsa denemek zorunda kalıyo insan, bunu da deneyin derim eheh, Allah hepimizin bebişlerine sağlık sıhhat versin, hayırlı doğumlar nasip etsin. hadi bakalım : )

bence de gerek yok... oğlum bibuçuk aylık oldu, biz hala salonda yatıyoruz... bence yatak odasında ona bi köşe yap yerin müsaitse... bi beşik bi dolap ve süsler... güzel olur... 1,5-2 yaşında da odasını yaparsın istersen...

valla şu kadar diyim, bebişler annenin koynundan ayrı uyumuyolar, zaten sen de ondan ayrı uyuyamıyorsun. ya kusarsa ya uyanırsa.. e sık sık emziriyosun zaten.. odasında yatması pek mümkün olmuyor. dünyaya yeni adapte oldukları için, yalnız kalmaktan çok korkuyolar anne kokusu süt kokusu onları rahatlatıyor...

bu durumda karar sana kalıyor : )

bende kızıma sadece beşik aldım ve yatağımızın yanına koydum. gık dese hemen bakabiliyorum. aklım onda kalmıyo.ayrı odada uyuduğunu düşünemiyorum bile.eşyaları içinde çekmeceleri var yetiyor şimdilik. ben 2 yaşına yaklaştığında odasını ayırmayı düşünüyorum.

oda yapmak istemen gösteriş değil heves. bende önce oda yapmayı düşündüm ama düşündüm ki hiç mantıklı değil. şuan 14 günlük olduk ve iyiki böyle yapmışım diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…