- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
üşengeç kocam kendiside öyle diyodu ben okurum ismini diye hala okuycakönceden yapsan ne olcekki kızkolunda serum şıpşıp akıyo, altında sonda şelale misali şırılll şırılll şırıldıyoo
ayyyh akşam akşam keyfimi yerine getirdin kız ilahii
hani çişini yapsanda o serum varya serummmayyy patlıycam gülmektennn
anla artık sen onu:)))))
kız karizmamı kalıyo evleninceherbişeyler ortada bi kocan görse iyi
amannn alsın kocan abdest okusun, isim konurken kametmi ne getiriyolar netten açsın öğrensin ayol, zor bişimizaten bebeğin adını babası okurmuş aslında, benim badeyi babası okumuştu walla, uzatmamak için öyle yaptık iyide oldu, duruyu amcam okudu işte böyle.....
mersine gidince bana hamileyken esrayla çektirdiğiniz işkence yemeklerinden ye bari benim yerimede
heeee bişi anlatmayı unutmuşum
benim kocam horlamadığını idda ediyordu canımcığım
sonracıma....
ben ne yaptımkameraya çektim
hemde defalarca
bi kere çektim kabul etmedi,
yok efendim hastaydım, boğazım ağrıyodu filan fıstık
haaa öylemiiidedim ve 2 kez daha çektimm
iyi yapmışmıyım
selam kızlar doğurmayan kalmadı sanırım?:) nasıl keyifler bebikler nasıl uykular falanb
iz hem meme hem mama içiyoruz tam 4 kez mastit oldum we mamada wermek zorunda kaldım mamada yaradı bebişe bırakmadım günde 1 yada 2 kez mama weriyorum. şükürler olsun ki çok gazlı bi bebek değilİdare ediyoruz.. annem bizde kalıyo bazen hemen hergün burda o yüzden rahatım kızımla ilgileniyorlar tek başıma çok zor hem ceren hem ulaş
biz 34 günlük olduk 40a az kaldı:) kızımda 40ı bekleyememiştik:) ama bunda beklicem biraz heyecan olsun:) zaten kocişimin cafesi tadilatta sabah gidio gece 2de falan gelio..
bi bluebottle var canım onun dışında herkes doğurdu , biz iyiyiz çok şükür diğer kızlardada bi yaramazlık yoktu en son annelerin çok yararı oluyo ya annem yanımda şimdi o olmazsa ne halt ederdim bilmiyorum herşeye o yardım ediyo bi kaç güne kadar gidecek bende beraber gidecem tabi bebek toparlanmadan tek başıma zor bakarım