2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bu saat oldu halaaaaaa uyumadık, oğlum gündüz uyudu uyudu gece ayağa dikiyor bni.. emiyor uymuyor fazladan emince çıkarıyor şuan ayağımda sallıyorum fıldır fıldır gözleri kafayı yicemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sevi okuttuk ismini bacım fatih burak koyduk ama burak dyoruz :))

yazılarınızı tesadüf okudum kızlar benimde 20ayık oğlum var hiç uyumazdı halada gecede 4,5 kez uyanır...zinko damla verin tamamen doğal uyku,gaz için.ecz satılıyo.kendinizde rezene için.kolay gelsinnn

iyi geceler kızlar..
bu gece gaz sorunu ıle ılk defa karsılastık yavru nasıl kıvrandı anlatamam sırtlarını ovalamaktan bı hal olduk
gaz problemı olan tum bebekler sıkıntlarını atlatır ıns annecıklerınede dayanma gucu...
bluebottle senınle bı turlu denk gelemıyoruz ıns hayırlısı ıle dogumunu atlatıp SON SAMURAYımızı alırsın kucagına canımm..

canım sende otobüslemi gidicen peki bende sağıcam termus alıcam ona koyucam bir kerelik ama sonra genede emziririm bir şekilde ne yaplım işte Allah yardımcımız olsun

büyücez ya na yaplım ki kocmn olucaz hemde :)
sen neyle gidicen cnm yolculuğa otobüslemi yoksa kendi arabanızlamı?

kızlar ya emdikten sonra gazını çıkartmaya çalışırken bazen geğirmiyoda alttan çıkarıyo bu da sayılırmı yoksa geğirsin diye bekleyip uğraşayımmı sizce?

kimsecikler kalmamış topikimizdeeee:84:
bebişler alıkoydu biziiiiii
merveeee bizim kızın adını da elif ezgi koyduk kızz. ama kimlikte sadece ezgi yazıyo :)

bu arada cumartesi muayeneye gittik, dikiş bölgende iz bile kalmayacak dedi dr umuz :)))) veeeeeeeee kızım 18 günde 510 gr almış teyzeleriiiiiiiii 3510 olmuş çok şükür, çok sevindikkk. bi de derileri kavlıyo.

kızlar ya emdikten sonra gazını çıkartmaya çalışırken bazen geğirmiyoda alttan çıkarıyo bu da sayılırmı yoksa geğirsin diye bekleyip uğraşayımmı sizce?

sayılır tabiki canım...ne güzel işte alttan çıkarıyo,uğraştırmıyo senı...

biz daha kimlik çıkartmadık ayy sevii buna da kızacak
bizm kimlikte fatih burak olucak ama duyduğuma göre iki isim kabul etmiyorlarmış artık bilmiyrm ne derece doğru?:44:

neyseee 40.ını dolduran annelere sorummm varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr???

bebek 40 gün snra huy değiştirir diyorlar doğru mu??? daha düzene girermiş bazı şeyleri...

bizim kimliğimiz doğumun ertesi gün çıktı :)
40 dan sonra huyu düzelecek diye bi ümidin var sanırım
yok şekerim düzen 3 ayı buluyo diye biliyorum. dün gece 4 defa falan kalktım gece. 1 er 2 şer saat hemde...
uykudan geçtim artık, çok halsiz kalıyorum. bi de gece uyanıyoruz, emiyo, altı değişiyo, herşey süper, tek sorunumuz gözlerine kibrit çöpü dayamış gibi bakıyo hanımefendi, uyumamak için direniyo resmen. yalvarıyorum el kadar bebişe, ne olur uyu diye... halimi görsen :84:

Merhaba kızlar kimsecikler yok artık
kendinize iyi bakın. öpüyorum hepinizi.

valla gördüğün gibi canım kimseler yok. bizimkini de yıkadık annemle. daha doğrusu bu defa ben yıkadım bebişimi annem su döktü :)) prova yaptırdı bana :)))))

oohhh mıs gıbı olmustur mısıl mısıl uyur sımdı..
benım evım cok serın oluyor gun asırı yıkıyorum o yuzden
ayy dun ılk gaz sancımızı yasadık nasıl canım sıkıldı...cırpındı yavrucagız

bizimki uslu çok şükür öyle çok ağlayan bi bebek değil o yüzden çok sorun olmaz diye düşünüyorum bide bizim arabayla gidecez ağlasada rezil olma sorunumuz yok Allahtan annenlerde var canım yanında çok zorlanmazsın yine annemin çok yararı oluyo ya bana dün gece emzirdim yatırdım sonra süt sağıp bıraktım gece hiç kalkamdım 2 defa uyanmış ikisindede annem karnını doyurmuş altını değiştirmiş sabaha kadar uyudum ilkdefa :) o olmasa napardım bilmem ...

yok canım arabayı yeni aldık bizde yoksa sefil olurduk otobüslerde :) bizim arabayla gidecez yine yol sarsacak biraz çocugu ama napalım alışsın şimdiden yolculuğa senede 2 defa annemlere gidecez

bugün oğlum tam bir aylık hepatit b aşısı oldu bacaktan kilo veboy kontrolü yapıldı akciğer ve kalbini dinledi kulakk boğaz kontrolü yapıldı maalesef bitik olmuş sünnet yaptıracaktık zaten gereklilik oldu artık bundan sonra aylık kontrole gideceğiz

Son düzenleme:

adıyla yaşasın inşallah mervecim,
adını en güzel şekilde taşısın..

yok yok kızmıycam o kadarda değil yanii
esranın ananesi iyileştimi merve, sanırım siz telefonlaşıyorsunuz..

ayy gelıyorum gıdıyorum hıc ılerleme yok..
terkedıldı buralar ıyıce:))
allahtan facebook varda sorular cevaplanıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…