bende annemgılle adanaya gıdecem canım ama 12 saat ıste nasıl yapacam bılmıyorum cok huysuz ıdare etmez bende sagmayı dusunyorum ama nereye kadar ıdare etmıcek bızde emzırcez sanırım bacım basım cok agrıyor gunlerdır uykusuzumbasım catlıyor zombi gıbıyım
büyümüştür annesi günden güne farkediyo kiloları, biz 14 günlüğüz canım henüz 3.250 doğduk en son 3 690 olmuştuk ama kıyafeti bezi filan var diye doktor 200 gr. düşün dedi 3500 filandı yani geçen hafta şimdi ne kadarız bilmiyorum yarın topuk kanı için gidecez tekrar tartarlar bebişi o zaman belli olur ne kadar oldugu
bende 11 saatlik yolculuk yapacam canım, çıkmadan emziririm birde sağıp biberona koymayı düşünüyorum ama yol boyunca idare etmez tabi yine sık sık emzirmek zorundayız
canım sağınca hem ucu çıkıyor hemde ucu yok diye almıyorsa anne sütü almış olur benimde ucu öyle çok değil sağınca kocaman oluyor :)) rahat ememediği için sinirleniyodur belki minnak şey
kızlar ya emdikten sonra gazını çıkartmaya çalışırken bazen geğirmiyoda alttan çıkarıyo bu da sayılırmı yoksa geğirsin diye bekleyip uğraşayımmı sizce?
kimsecikler kalmamış topikimizdeeee:84:
bebişler alıkoydu biziiiiii
merveeee bizim kızın adını da elif ezgi koyduk kızz. ama kimlikte sadece ezgi yazıyo :)
bu arada cumartesi muayeneye gittik, dikiş bölgende iz bile kalmayacak dedi dr umuz :)))) veeeeeeeee kızım 18 günde 510 gr almış teyzeleriiiiiiiii 3510 olmuş çok şükür, çok sevindikkk. bi de derileri kavlıyo.
bizim kimliğimiz doğumun ertesi gün çıktı :)biz daha kimlik çıkartmadıkayy sevii buna da kızacak
bizm kimlikte fatih burak olucak ama duyduğuma göre iki isim kabul etmiyorlarmış artık bilmiyrm ne derece doğru?:44:
neyseee 40.ını dolduran annelere sorummm varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr???
bebek 40 gün snra huy değiştirir diyorlar doğru mu??? daha düzene girermiş bazı şeyleri...
nabersınız kızlarrr
buralar sut kokuyo artık:)
kımsecıkler yokk
valla gördüğün gibi canım kimseler yok. bizimkini de yıkadık annemle. daha doğrusu bu defa ben yıkadım bebişimi annem su döktü :)) prova yaptırdı bana :)))))
bizimki uslu çok şükür öyle çok ağlayan bi bebek değil o yüzden çok sorun olmaz diye düşünüyorum bide bizim arabayla gidecez ağlasada rezil olma sorunumuz yok Allahtanbende annemgılle adanaya gıdecem canım ama 12 saat ıste nasıl yapacam bılmıyorum cok huysuz ıdare etmez bende sagmayı dusunyorum ama nereye kadar ıdare etmıcek bızde emzırcez sanırım bacım basım cok agrıyor gunlerdır uykusuzumbasım catlıyor zombi gıbıyım
canım sende otobüslemi gidicen peki bende sağıcam termus alıcam ona koyucam bir kerelik ama sonra genede emziririm bir şekilde ne yaplım işte Allah yardımcımız olsun
büyücez ya na yaplım ki kocmn olucaz hemde :)
sen neyle gidicen cnm yolculuğa otobüslemi yoksa kendi arabanızlamı?
bu saat oldu halaaaaaa uyumadık, oğlum gündüz uyudu uyudu gece ayağa dikiyor bni..emiyor uymuyor fazladan emince çıkarıyor şuan ayağımda sallıyorum fıldır fıldır gözleri kafayı yicemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sevi okuttuk ismini bacım fatih burak koyduk ama burak dyoruz :))
biz daha kimlik çıkartmadıkayy sevii buna da kızacak
bizm kimlikte fatih burak olucak ama duyduğuma göre iki isim kabul etmiyorlarmış artık bilmiyrm ne derece doğru?:44:
neyseee 40.ını dolduran annelere sorummm varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr???
bebek 40 gün snra huy değiştirir diyorlar doğru mu??? daha düzene girermiş bazı şeyleri...
ayy gelıyorum gıdıyorum hıc ılerleme yok..
terkedıldı buralar ıyıce:))
allahtan facebook varda sorular cevaplanıyor..