2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bence de gerek yok... oğlum bibuçuk aylık oldu, biz hala salonda yatıyoruz... bence yatak odasında ona bi köşe yap yerin müsaitse... bi beşik bi dolap ve süsler... güzel olur... 1,5-2 yaşında da odasını yaparsın istersen...

valla şu kadar diyim, bebişler annenin koynundan ayrı uyumuyolar, zaten sen de ondan ayrı uyuyamıyorsun. ya kusarsa ya uyanırsa.. e sık sık emziriyosun zaten.. odasında yatması pek mümkün olmuyor. dünyaya yeni adapte oldukları için, yalnız kalmaktan çok korkuyolar anne kokusu süt kokusu onları rahatlatıyor...

bu durumda karar sana kalıyor : )

bende kızıma sadece beşik aldım ve yatağımızın yanına koydum. gık dese hemen bakabiliyorum. aklım onda kalmıyo.ayrı odada uyuduğunu düşünemiyorum bile.eşyaları içinde çekmeceleri var yetiyor şimdilik. ben 2 yaşına yaklaştığında odasını ayırmayı düşünüyorum.

oda yapmak istemen gösteriş değil heves. bende önce oda yapmayı düşündüm ama düşündüm ki hiç mantıklı değil. şuan 14 günlük olduk ve iyiki böyle yapmışım diyorum..

tavsiyeleriniz için teşekkür ederim :) çok doğru söyledikleriniz sağolun...

selamlar kızlar ben geldim hemde bebişimleee :KK66::KK66: perşembe günü sanclarım başladı 10 dakikada bir sonra sıklaştı beşe düştü gittik 2cm açılmam vardı çıkarmadılar hastaneden sonraaaa gece 2:35 de kızımla kavuştumm ..harika bi duygu mevlam sizede nasip etsin inş :KK76::KK76: blue senden ne habr canım ?

aaa canım sen de doğurdun yaa ne güzel:)) hem de normal:)) Allah hayırlı uğurlu etsin sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin..valla çok özendim sana..ben sanırım normal doğum yapamıcam, hala açılma ve sancı yok, doktorumuz kordon nedeniyle beklemenin riskli olacağını düşünüyor, yarın kontrole gidicem inşallah, bakacak yine açılma veya sancı var mı diye, eğer varsa salı günü suni sancı denicez, yoksa da sezeryan. ben de oğluşuma 5 temmuzda kavuşuyorum inşallah :KK52: vee sanırım topiğin doğum faslı böylece kapanıyor. oğluşum tahmin ettiğim üzere SON SAMURAY oluyor inşallah :KK9::KK9:

bi bluebottle var canım onun dışında herkes doğurdu , biz iyiyiz çok şükür diğer kızlardada bi yaramazlık yoktu en son annelerin çok yararı oluyo ya annem yanımda şimdi o olmazsa ne halt ederdim bilmiyorum herşeye o yardım ediyo bi kaç güne kadar gidecek bende beraber gidecem tabi bebek toparlanmadan tek başıma zor bakarım :KK70:

valla bi ben kaldım canım ya:)) ben de 2 gün sonra sorular sormaya başlarım heralde :KK9: sağlıkla kavuşayım da oğluma, gelip hemen haber vermek nasip olur inşallah:))

evet ne kadar güzel normal doğum değil mi.. Ben yapamadım bari dünğrğm yapsın :KK52::KK52::KK52::KK52: Haretket iyidir canım boşver gücün varsa yap.. İnsan bazen anlayamıyor işte sonra dank ediyor ...
Yakamozcum seni çirkin gördüğünden değil de belki de dikişlerine zarar vermekten, canını acıtacağından korkuyordur, şahsen benim eşim ondan çok çekinir de..

canım dünürüm hala bi umut taşıyorum, arkadaşımın da aynı benim gibi olmuş sancı ve açılma yokmuş doktor pzt gel suni sancı veririz açılman varsa yoks da sezeryan demiş, pzt kendi sancıları başlamış ve suni sancı bile olmadan doğurmuş:)) ve tuhaf tarafı bebeği 3200 tahmin etmişler daha büyürse normal doğum yapamazsın çatın dar demişler, bebek bi doğmuş 4200 :))))) demekki çatı matı hikaye diyorum ben:KK1:

selam arkadaşlar... iyi kaynatmışsınız hakketten ya... ben de dün girememiştim.... bugün memlekete gitcez inş, bu hafta giremicem, aklım siz de kalıcak... blue doğurmuş olursun arkadaşım ben gelene kadar... Allah ikinize de sağlık versin...
yakamozcum o dediğin ilacı alınca artık özgürce yiyebilir miyim.. 2 gündür doğru dürüst bişi yemedim korkumdan... inş herkesin sıkıntıları geçer bi an önce...
tatlım çok sağol, inşallah sağlıkla kavuşurum sizlere çok güzel haberlerle gelirim. size iyi tatiller çok güzel geçer inşallah :KK3:

benim maşallah pek güzel pek tatlı dünyanın en güzel duygusunu bana yaşatan ufacık bir pamuğum var. 15 günlük olduk. Allaha şükür. Ama aynaya baktıkça ona kıyamıyorum, 2260kg doğdu kızım. 38 haftalıktı ama 3 hafta geriliği vardı bu yüzden kilosu düşük. ben çok zor hamilelik geçirdim. hep kustum doğuruncaya kadar. sonra kordon dolandı boynuna, hareketleri azalırsa anında gelicen dedi doktorum. ve 19 haziranda gittim, sezaryenle doğumum oldu.
şimdi ona baktıkça kıyamıyorum, kendimi suçlu gibi hissediyorum. sanki ben bakamadım ben yapamadım diye.
hemşireler de dedi, kilosu düşük olanlar daha çabuk toplanıyor emzir bol bol diye. evet emziriyorum. ama bi duygusallık var içimde. rahatlamak istiyorum biraz.

var mı duyduğunuz bildiğiniz.. bana anlatsanıza azcık, ruhum dinlensin...

kızlar ben geldim. moralim bozuk. sezeryandan dolayı sütüm az geliyor. bebişe yetmiyor. mecbur mama veriyoruz. başım çok kötü ağrıyor. ameliyat yerim yanıyor. yani çok kötüyüm anlayacağınız. bebeğime görümcem bakıyor. ben baş ağrısından kafamı kaldırıp süt bile sağamıyorum düşünün artık. dua edin bana bir an önce iyileşeyim ve sütüm çoğalsın. :KK43::KK43::KK43:

her gece bakarım buralara kim var diye kimsecikler olmaz, dün gece bakmadım ya herkes doluşmuş uyuz oldum :63: kıskandmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84:

kız sen çişden mi çekiniyorsun benim eşim altımı değiştirdi tuvalette :KK37: yazık yaa hiç tiksinmedi hiç çekinmedi hadi aşkım kaldır ayağını heh şimdi bana tutun şunu yap bunu yappp yerim la eşimii :KK16:

okutcam bugun adını tamam sevii bağırma:KK35:
sevi geldi ortam şenlendi biras :)) kız eşimde hiç tiksinmez hatta kendisi söylüyodu şunu yapim bunu yapim diye çokda yardımı oldu bana her anlamda ama ben utanırım anacım öyle pek rahat bi insan değilim napim :KK70: normaldede eşime herşeyi söylemem zaten o bilir herşeyimi ama kadınsal şeyleri dile getirme taraftarı değilimdir bana özel olan bana kalsın ... Mesela regl günlerimi bilir ama çöp kutusunda bir pede denk gelse yüzüm kızarır böyle rahatsız bi insanım bende :KK70:

selam arkadaşlar... iyi kaynatmışsınız hakketten ya... ben de dün girememiştim.... bugün memlekete gitcez inş, bu hafta giremicem, aklım siz de kalıcak... blue doğurmuş olursun arkadaşım ben gelene kadar... Allah ikinize de sağlık versin...

yakamozcum o dediğin ilacı alınca artık özgürce yiyebilir miyim.. 2 gündür doğru dürüst bişi yemedim korkumdan... inş herkesin sıkıntıları geçer bi an önce...

çok işine yarar canım ama dikkat et ilacı alıp düzene girdikten sonra ilaçla birlikte çok yağlı yemekler yada bağırsak çalıştıracak şeyler yeme ikisi bi arada ishal yapabiliyor şekil a ben yine ishal oldum :KK70: bi kabız bi ishal benim bağırsaklar kafayı yedi :))

kızlar ben geldim. moralim bozuk. sezeryandan dolayı sütüm az geliyor. bebişe yetmiyor. mecbur mama veriyoruz. başım çok kötü ağrıyor. ameliyat yerim yanıyor. yani çok kötüyüm anlayacağınız. bebeğime görümcem bakıyor. ben baş ağrısından kafamı kaldırıp süt bile sağamıyorum düşünün artık. dua edin bana bir an önce iyileşeyim ve sütüm çoğalsın. :KK43::KK43::KK43:

canım ilk günler olduğu için sütün azdır belki zamanla çoğalır süt yapacak şeyler iç, bana rezene çayı lohusa şerbeti baya süt yapmada işe yarıyor sende dene hemen etkisini gösteriyor hatta bulabilirsen ısırgan çayı al oda çok işe yarıyomuş birde dereotu, çiğ soğan ( tuzla ov mutlaka gaz yapmasın) , marul bulgur ve mısır da baya süt yapıyor dün ben bulgur pilavı yemiştim üstüne rezene ile lohusa şerbeti içtim 3 ü bi araya gelince akşamına süt fışkırıyodu sendede işe yarar dene istersen ...Baş ağrısı içinde bol çikolata nescafe kola kafeinli içecekler iç azaltıyor ağrıyı , çok ayakta kalma dinlenince ameliyat yerin daha az ağrır sütünde artar dinlendikçe, inşallah iyileşirsin bi an önce ...

her gece bakarım buralara kim var diye kimsecikler olmaz, dün gece bakmadım ya herkes doluşmuş uyuz oldum :63: kıskandmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84:

kız sen çişden mi çekiniyorsun benim eşim altımı değiştirdi tuvalette :KK37: yazık yaa hiç tiksinmedi hiç çekinmedi hadi aşkım kaldır ayağını heh şimdi bana tutun şunu yap bunu yappp yerim la eşimii :KK16:

okutcam bugun adını tamam sevii bağırma:KK35:

eferimmm efferimm şöle hizaya gelin bakimm :KK53::KK53:
iyiki demişim bak yoksa bebekler öleee ezansız isimsiz bekliyo olacaktı :KK53:
yakamozunda kocesi bugün okuycaktı bak ne güzel hayırlı bi işe vesile oldum :KK9::KK53:
herkes senmi oğlum, kızcağız çekingen işte 1-2 yıla kalmaz açılır ister istemez,
her geldiğimde bakıyom yoksun bi denk gelemedik..

canım ilk günler olduğu için sütün azdır belki zamanla çoğalır süt yapacak şeyler iç, bana rezene çayı lohusa şerbeti baya süt yapmada işe yarıyor sende dene hemen etkisini gösteriyor hatta bulabilirsen ısırgan çayı al oda çok işe yarıyomuş birde dereotu, çiğ soğan ( tuzla ov mutlaka gaz yapmasın) , marul bulgur ve mısır da baya süt yapıyor dün ben bulgur pilavı yemiştim üstüne rezene ile lohusa şerbeti içtim 3 ü bi araya gelince akşamına süt fışkırıyodu sendede işe yarar dene istersen ...Baş ağrısı içinde bol çikolata nescafe kola kafeinli içecekler iç azaltıyor ağrıyı , çok ayakta kalma dinlenince ameliyat yerin daha az ağrır sütünde artar dinlendikçe, inşallah iyileşirsin bi an önce ...

nereye gittin daha karpuz kesecektik kız :KK53:
benim çekingen arkadaşım :KK19:

merhaba kızlar bende haziran annesiyim

06.06.2010 da 13,35 de kızımı sezeryanle dünyaya getirdim 2680 gr kızım 2 hafta geriden geliyodu zmanında doğdu ama malesef küçük oldu yavrum kocaman anadan küçücük kız çıktı ama maşallah iyi gdiyoruz bakalım ayın 6sında iğne olmaya gidince görücez ne kadar büyüdüğümüzü :)))

bizede Ayşe'mle yer varmı aranızda arda girip yazıyodum ama her zman giremedim belki hatırlamazsınız bizi :))))

benim maşallah pek güzel pek tatlı dünyanın en güzel duygusunu bana yaşatan ufacık bir pamuğum var. 15 günlük olduk. Allaha şükür. Ama aynaya baktıkça ona kıyamıyorum, 2260kg doğdu kızım. 38 haftalıktı ama 3 hafta geriliği vardı bu yüzden kilosu düşük. ben çok zor hamilelik geçirdim. hep kustum doğuruncaya kadar. sonra kordon dolandı boynuna, hareketleri azalırsa anında gelicen dedi doktorum. ve 19 haziranda gittim, sezaryenle doğumum oldu.
şimdi ona baktıkça kıyamıyorum, kendimi suçlu gibi hissediyorum. sanki ben bakamadım ben yapamadım diye.
hemşireler de dedi, kilosu düşük olanlar daha çabuk toplanıyor emzir bol bol diye. evet emziriyorum. ama bi duygusallık var içimde. rahatlamak istiyorum biraz.

var mı duyduğunuz bildiğiniz.. bana anlatsanıza azcık, ruhum dinlensin...

canım benimde kızım 39+2 de doğmasına rağmen 2680gr oldu 2 hafta küçüktü plesantadan dolayı benim riskli gebelikdi ama maşallah emdiği için gayet iyi gibi şimdilik ayın 6sında öğrencem ne kadar olduğunu...benden tavsiye bol bol emzir çocuğunu emzirebiliyosan birde gün aşırı yıka oda iyi geliyo ben her gün yıkamaya çalışıyorum kızımı ama dikkat et üşütme olurmu zayıf oldukları için normalden çabuk üşüyolar

Allah analı babalı büyütsün canım yavrunu dedikleri doğru küçük çocuk çabuk toparlar sen bile şaşırırsın benim kızımın yanakları dombik dombik oldu bile azcıkdaha büyüsün bak nasıl yicem ısırcam onu
:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

06.06.2010 da 13,35 de kızımı sezeryanle dünyaya getirdim 2680 gr kızım 2 hafta geriden geliyodu zmanında doğdu ama malesef küçük oldu yavrum kocaman anadan küçücük kız çıktı ama maşallah iyi gdiyoruz bakalım ayın 6sında iğne olmaya gidince görücez ne kadar büyüdüğümüzü :)))

bizede Ayşe'mle yer varmı aranızda arda girip yazıyodum ama her zman giremedim belki hatırlamazsınız bizi :))))

olmazmı, başımızla beraber :KK42::KK42:

slm kızlar ben de doğurdum geldim...
size yazdığım son mesajdan sonra hastaneye gittik doktorum çağırdı önce normal sancım sonra da suni sancımla 8 cme kadar açılma oldu ama malesef bebişim kakasını yapmış:KK43: o nedenle apar topar sezeryana alındım çok istemiştim normal doğumu o kadar da ağrısını acısını çektim ama kısmet olmadı malesef neyse ki bebişimin ciğerlerine falan zarar gelmeden kurtardık oğluşumu şükür küveze falan gerek kalmadı ama çok korktum kızlar bişey olacak diye çok zor bi durum Allah kimseciklere yaşatmasın uyandırılma odasında yanımda göremeyince o kadar korktum ki...:KK43: şükür 4 gündür evdeyiz..2 gün yattık hastanede ilk gün sütüm gelmedi ona da çok üzüldüm psikolojim çok bozuldu ama sonraki gün geldi şükür neredeyse ağlayacaktım sevinçten şimdi de habire ay sütüm var mı ay yetiyo mu derdindeyim...özellikle bu saatlerde içime bi hüzün çöküyo bi bakayım buraya dedim belki açılırım diye yazmadan geçemedim...sanırım doğurmayan sadece bluebottle kaldı hayırlısıyla kurtulursun inşallah arkadaşım...
ben şöyle bi geçmişi okuyayım belki işe yarar bilgiler vardır...
hepinizi öptm...

eferimmm efferimm şöle hizaya gelin bakimm :KK53::KK53:
iyiki demişim bak yoksa bebekler öleee ezansız isimsiz bekliyo olacaktı :KK53:
yakamozunda kocesi bugün okuycaktı bak ne güzel hayırlı bi işe vesile oldum :KK9::KK53:
herkes senmi oğlum, kızcağız çekingen işte 1-2 yıla kalmaz açılır ister istemez,
her geldiğimde bakıyom yoksun bi denk gelemedik..

nereye gittin daha karpuz kesecektik kız :KK53:
benim çekingen arkadaşım :KK19:
3 sene oldu kız açılsam açılırdım benimki açılmakla alakalı değil sevmiyorum öyle şeyleri kocem soğur benden gibi geliyo bende hoşlanmam onun kendisiyle ilgili özel şeyleri alalen dile getirmesinden oda getirmez zaten oda sevmez çünkü, tencere kapak misali birbirimizi bulmuşuz :KK70: Daha okuycak kocacım şincik pc yi istiyo ver bi bakam nettende okuyim diyo hadi okur inşallahda bebiş isimsiz beklemez :KK70:

ne demek ne demek efenim hoşgeldiniz minik prensesle beraber :KK66: minik bebişler daha çabuk toparlanıyo canım hiç üzme kendini sık sık emzirmeye bak bi ayda bile baya farkeder kilosu istersen ortalama kilolarda doğan bebişlerden daha kilolu olur bebişin herşey annelerin elinde :KK70:

3 sene oldu kız açılsam açılırdım benimki açılmakla alakalı değil sevmiyorum öyle şeyleri kocem soğur benden gibi geliyo bende hoşlanmam onun kendisiyle ilgili özel şeyleri alalen dile getirmesinden oda getirmez zaten oda sevmez çünkü, tencere kapak misali birbirimizi bulmuşuz :KK70: Daha okuycak kocacım şincik pc yi istiyo ver bi bakam nettende okuyim diyo hadi okur inşallahda bebiş isimsiz beklemez :KK70:

ne demek ne demek efenim hoşgeldiniz minik prensesle beraber :KK66: minik bebişler daha çabuk toparlanıyo canım hiç üzme kendini sık sık emzirmeye bak bi ayda bile baya farkeder kilosu istersen ortalama kilolarda doğan bebişlerden daha kilolu olur bebişin herşey annelerin elinde :KK70:

ewet canım öle emziriyorum bana değişti büyüdü gibi geliyo zaten ama bakalım kilosunu duyunca emin oluruz artık....siz bizden küçüksünüz galiba kaç kilo doğdu canım senin bebiş?

kızlar bu arada ben 12 saatlik otobüs yolculuğu yapmak istiyorum bebeğimö ozamnlar tahminen 45 günlük falan olur ne gibi önerilerde bulunusunuz bana özellşkle süt konusunda nasıl yapabilirim sizce bilginiz varmı?

yakamoz ve sevibade teşekkür ederiz teyzeleri hoşbulduk diyoruz size kokulu kokulu öpücükler yolluyoruz :):)

iyi akşamlar.ben bişey soracaktım ya bu sivrisinekler balkonda beni yediler şu spreylere bakıyorum mesela defans bitkisel bir ürün bebeklerde de kullanılıyor fakat hamile ve emziren bayanlarda tavsiye edilmez diyo peki biz ne kullanıcaz? bu konuda bilgisi olan var mı ? yoksa mahvolduk bu yaz......:26:

selam kızlar 29 haziranda sezeryanla kızımı dünyaya getirdim.5 günlğüz bugün.fakat emme problrmi var
memeyi verince başını geriye atıyor sinirleniyor.
deli olcam .o emmedikçe süt gelmiyor.meme ucum çok minik.emmedikçe içeri kaçıyor.varmı fikri olan

Son düzenleme:
ewet canım öle emziriyorum bana değişti büyüdü gibi geliyo zaten ama bakalım kilosunu duyunca emin oluruz artık....siz bizden küçüksünüz galiba kaç kilo doğdu canım senin bebiş?
büyümüştür annesi günden güne farkediyo kiloları, biz 14 günlüğüz canım henüz 3.250 doğduk en son 3 690 olmuştuk ama kıyafeti bezi filan var diye doktor 200 gr. düşün dedi 3500 filandı yani geçen hafta şimdi ne kadarız bilmiyorum yarın topuk kanı için gidecez tekrar tartarlar bebişi o zaman belli olur ne kadar oldugu :KK66:
kızlar bu arada ben 12 saatlik otobüs yolculuğu yapmak istiyorum bebeğimö ozamnlar tahminen 45 günlük falan olur ne gibi önerilerde bulunusunuz bana özellşkle süt konusunda nasıl yapabilirim sizce bilginiz varmı?
bende 11 saatlik yolculuk yapacam canım, çıkmadan emziririm birde sağıp biberona koymayı düşünüyorum ama yol boyunca idare etmez tabi yine sık sık emzirmek zorundayız
selam kızlar 29 haziranda sezeryanla kızımı dünyaya getirdim.5 günlğüz bugün.fakat emme problrmi var
memeyi verince başını geriye atıyor sinirleniyor.
deli olcam .o emmedikçe süt gelmiyor.meme ucum çok minik.emmedikçe içeri kaçıyor.varmı fikri olan

canım sağınca hem ucu çıkıyor hemde ucu yok diye almıyorsa anne sütü almış olur benimde ucu öyle çok değil sağınca kocaman oluyor :)) rahat ememediği için sinirleniyodur belki minnak şey :KK70:

büyümüştür annesi günden güne farkediyo kiloları, biz 14 günlüğüz canım henüz 3.250 doğduk en son 3 690 olmuştuk ama kıyafeti bezi filan var diye doktor 200 gr. düşün dedi 3500 filandı yani geçen hafta şimdi ne kadarız bilmiyorum yarın topuk kanı için gidecez tekrar tartarlar bebişi o zaman belli olur ne kadar oldugu :KK66:

bende 11 saatlik yolculuk yapacam canım, çıkmadan emziririm birde sağıp biberona koymayı düşünüyorum ama yol boyunca idare etmez tabi yine sık sık emzirmek zorundayız

canım sağınca hem ucu çıkıyor hemde ucu yok diye almıyorsa anne sütü almış olur benimde ucu öyle çok değil sağınca kocaman oluyor :)) rahat ememediği için sinirleniyodur belki minnak şey :KK70:

bende annemgılle adanaya gıdecem canım ama 12 saat ıste nasıl yapacam bılmıyorum cok huysuz ıdare etmez bende sagmayı dusunyorum ama nereye kadar ıdare etmıcek bızde emzırcez sanırım bacım basım cok agrıyor gunlerdır uykusuzum :KK43: basım catlıyor zombi gıbıyım :KK37:

kızlar ne zormuş anne olmak:)bazen kafayı yicek gibi oluyorum gerçi bu aralar diil bi 10 gün öne falan çok kötüydüm.kesin dedim lohusa depresyonu geçiriyorum .uykusuzlukan mahvolmmuştum bebeşin ağlama sesinden midem bulanmıştı bi gün o gün dedim ki aha ayvayı yedim sıyırdım..yavaş yavaş alışıyoruz oğluşumla birbirimize..bugün 24. günümüz..dün ilk defa gezmeye çıktık oğlumla hemde altın gününe:)taksiye atladım gittim valla öle iyi geldi ki ferahladım..

burada aynı sorunları yaşadığımızı okuyup öğrendikçe biraz rahatlıyorum demekki normal süreçler diyorum.mesela kabızlık yaşıyorm..geceleri uykusuzluk..hemde en fenasından..oğluş hiç düzgün uyumuyo..zorla uyandırıp emziriyorum diyenlere özeniyorum desem şaşırırmısınız bilmem ama benim velet ben uykuya dalıncaya kadar tekrar uyanıyo ve geceleri neredeyse 0 uykula duruyorum.en çok uyuduğum 3 buçuk hadi 4 saat o da yarım saat 20 dkları birleştirince:)en fazla aralıksız 1 saat uyuyodu galiba sütüm de yetmiyodu çünkü mama verirsem bu 2 saate çıkıyodu ama mama da çıldırma düzeyine gelmeden vermiyodum.gece mama hazırlaması da emzirmekten de zor..bi de benim velet acayip sabırsız öyle çığlık atıyo ki acıkınca ..hemen ağzına memeyi dayaman lazım bekleyemiyo mama hazırlamayı.Allahıma çok şükür yarı kırkımda süt meselesi biraz düzeldi galiba artık doyuyo..dün ilk defa gece beni emdikten sonra 2 buçuk saat uyudu:) sonra bi daha emzirip yatırdım 1 buçuk saat daha deliksiz uyudu..valla doğumdan sonraki en mutlu ve rahat gecemdi..inşallah yavaş yavaş düzene giriyoruz.bide gazı halletsek..yavrumun gazını kakasını geceleri beraber çıkarıyoruz:)huzursuzluğunu anlayınac altını açıp bacak masajıyla kaka ve gaz yapıyoruz...mesela şu anda yapamıyo..du bi yardım ediyim:)

slm hayalbaz ben çok fazla giremiyorum yazını okuyunca dikkatimi çekti.öncelikle bebişine allah sağlıklı uzun ömürler versin.benim kızımda bu gün 1 aylık oldu çok gazı var ne yapsam olmuyo senin yaptığın bacak masajını merak ettim anlatırsan nasıl yaptığını çok sevinirim şimdiden sağol....

X