2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

önceden yapsan ne olcekki kız :KK53:kolunda serum şıpşıp akıyo, altında sonda şelale misali şırılll şırılll şırıldıyoo :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK53:
ayyyh akşam akşam keyfimi yerine getirdin kız ilahii :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
hani çişini yapsanda o serum varya serummm :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:ayyy patlıycam gülmektennn :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
anla artık sen onu:)))))
kız karizmamı kalıyo evlenince :KK60::KK60::KK60::KK60:herbişeyler ortada bi kocan görse iyi :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
amannn alsın kocan abdest okusun, isim konurken kametmi ne getiriyolar netten açsın öğrensin ayol, zor bişimi :KK53:zaten bebeğin adını babası okurmuş aslında, benim badeyi babası okumuştu walla, uzatmamak için öyle yaptık iyide oldu, duruyu amcam okudu işte böyle.....
mersine gidince bana hamileyken esrayla çektirdiğiniz işkence yemeklerinden ye bari benim yerimede :KK56::nazar:
üşengeç kocam kendiside öyle diyodu ben okurum ismini diye hala okuycak :KK70: bu gece nöbette yarın gelsinde sıkıştırim okusun bari :) ay doğru söylüyosun vallahi evlenince ayıp mayıp kalmıyo herbişeyini herkesler görüp elliyo anacım tek kocem görse iyi ameliyatta 6-7 kişi girdi içeri hepside erkek heriflerin önünde herbiyerimiz göründü karizma filan kalmadı:KK1::KK1::KK1: ama ben yine süsümden kalmadım doğumada makyaj yapıp girdim ameliyattaki aneztezi teknisyeni takılıyodu hatta ablanın bebeğide makyajlı doğacak diye bebişi çıkardılar ağlama sesinde sonra ahaaa bebekde makyajlı doğdu vallahi diyo ameliyat stresiyle güldürdü beni masada :KK70: hehe doğru ya serum var önceden yapsamda şarış şarıl alttan gidecekti zaten :KK70: gidince adanaya da uğrayıp o nefis adana kebaptan götürmeyi düşünüyorum bi tanede senin yerine götürürüm sevimm lafımı olur :KK1: hamileyken az konuşmadık yemesem olmas şincik :KK1:
heeee bişi anlatmayı unutmuşum :KK53:
benim kocam horlamadığını idda ediyordu canımcığım :KK53:
sonracıma....:21:
ben ne yaptım :KK23::KK23:kameraya çektim :KK8::KK8::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:
hemde defalarca :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
bi kere çektim kabul etmedi,
yok efendim hastaydım, boğazım ağrıyodu filan fıstık :KK53:
haaa öylemiii :KK53:dedim ve 2 kez daha çektimm :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
iyi yapmışmıyım :KK19::KK19:
:KK1::KK1::KK1: çok iyi yapmışsın kız öyle yapmak lazım bunlara :KK70: benimki öyle bi horlarki bazen evin içinden traktör geçiyo sanırsın kulağını tıkasan yine olmaz bazen kovuyorum yataktan uyutmadın beni diye :KK70: ama napim ben çıt olsa uyuyamam sabaha kadar uyuyamadıgım oluyo pes ediyorum artık :)oda öyle horlamasına ragmen hala ben horlamam diyor kameraya da çektim yok bu benim sesim değil diyo ben nasıl çıkaracaksam o kükremeyi :KK70: hepsi aynı demek :KK1:
selam kızlar doğurmayan kalmadı sanırım?:) nasıl keyifler bebikler nasıl uykular falanb
iz hem meme hem mama içiyoruz tam 4 kez mastit oldum we mamada wermek zorunda kaldım mamada yaradı bebişe bırakmadım günde 1 yada 2 kez mama weriyorum. şükürler olsun ki çok gazlı bi bebek değil
:nazar: İdare ediyoruz.. annem bizde kalıyo bazen hemen hergün burda o yüzden rahatım kızımla ilgileniyorlar tek başıma çok zor hem ceren hem ulaş
biz 34 günlük olduk 40a az kaldı:) kızımda 40ı bekleyememiştik:) ama bunda beklicem biraz heyecan olsun:) zaten kocişimin cafesi tadilatta sabah gidio gece 2de falan gelio..

bi bluebottle var canım onun dışında herkes doğurdu , biz iyiyiz çok şükür diğer kızlardada bi yaramazlık yoktu en son annelerin çok yararı oluyo ya annem yanımda şimdi o olmazsa ne halt ederdim bilmiyorum herşeye o yardım ediyo bi kaç güne kadar gidecek bende beraber gidecem tabi bebek toparlanmadan tek başıma zor bakarım :KK70:

selam kızlar doğurmayan kalmadı sanırım?:) nasıl keyifler bebikler nasıl uykular falanb
iz hem meme hem mama içiyoruz tam 4 kez mastit oldum we mamada wermek zorunda kaldım mamada yaradı bebişe bırakmadım günde 1 yada 2 kez mama weriyorum. şükürler olsun ki çok gazlı bi bebek değil
:nazar: İdare ediyoruz.. annem bizde kalıyo bazen hemen hergün burda o yüzden rahatım kızımla ilgileniyorlar tek başıma çok zor hem ceren hem ulaş
biz 34 günlük olduk 40a az kaldı:) kızımda 40ı bekleyememiştik:) ama bunda beklicem biraz heyecan olsun:) zaten kocişimin cafesi tadilatta sabah gidio gece 2de falan gelio..

heyecanmı olsun :KK23::KK23:
40 ın içinde de heyecan oluyo canım dermişimm :KK1::KK33:
herifler aylardır sabrediyo zaten, şu ana kadar tecavüze uğramadıysan kocenin tadilatına dua et :KK60::KK60::KK60::KK60:yoksa görürdün heyecanı beklemeyi :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
ne güzel yaw annesi yakın olanlara imreniyorum,
benim başımda 3 çocuk, bide onlardan dahada beter bi koca :KK53:
yazık seviyeee yazık seviyee :KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

üşengeç kocam kendiside öyle diyodu ben okurum ismini diye hala okuycak :KK70: bu gece nöbette yarın gelsinde sıkıştırim okusun bari :) ay doğru söylüyosun vallahi evlenince ayıp mayıp kalmıyo herbişeyini herkesler görüp elliyo anacım tek kocem görse iyi ameliyatta 6-7 kişi girdi içeri hepside erkek heriflerin önünde herbiyerimiz göründü karizma filan kalmadı:KK1::KK1::KK1: ama ben yine süsümden kalmadım doğumada makyaj yapıp girdim ameliyattaki aneztezi teknisyeni takılıyodu hatta ablanın bebeğide makyajlı doğacak diye bebişi çıkardılar ağlama sesinde sonra ahaaa bebekde makyajlı doğdu vallahi diyo ameliyat stresiyle güldürdü beni masada :KK70: hehe doğru ya serum var önceden yapsamda şarış şarıl alttan gidecekti zaten :KK70: gidince adanaya da uğrayıp o nefis adana kebaptan götürmeyi düşünüyorum bi tanede senin yerine götürürüm sevimm lafımı olur :KK1: hamileyken az konuşmadık yemesem olmas şincik :KK1:
:KK1::KK1::KK1: çok iyi yapmışsın kız öyle yapmak lazım bunlara :KK70: benimki öyle bi horlarki bazen evin içinden traktör geçiyo sanırsın kulağını tıkasan yine olmaz bazen kovuyorum yataktan uyutmadın beni diye :KK70: ama napim ben çıt olsa uyuyamam sabaha kadar uyuyamadıgım oluyo pes ediyorum artık :)oda öyle horlamasına ragmen hala ben horlamam diyor kameraya da çektim yok bu benim sesim değil diyo ben nasıl çıkaracaksam o kükremeyi :KK70: hepsi aynı demek :KK1:

bi bluebottle var canım onun dışında herkes doğurdu , biz iyiyiz çok şükür diğer kızlardada bi yaramazlık yoktu en son annelerin çok yararı oluyo ya annem yanımda şimdi o olmazsa ne halt ederdim bilmiyorum herşeye o yardım ediyo bi kaç güne kadar gidecek bende beraber gidecem tabi bebek toparlanmadan tek başıma zor bakarım :KK70:

benim yerimede ye bacım kebapları :KK60::KK60::KK60::KK60:
sonrada bu kilolar nasıl gidecek diye topik açarız cümleten :KK8:
gördünmü şimcikk özel hastanede ameliyat elbisesiylemi ameliyat olunuyomuş :KK60::KK60::KK60::KK60:
iyi yapmışın bacımm sefan olsunnn :KK64::KK64::KK64::KK64:tabiii makyajla gidilir doğuma, ne o öle öcü görmüş gibi solukmu gidecektik :21::21::21:
bende yaptım walla, hemde herifin dırdırından korktuğum için yatak odasının kapısını kilitleyip :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
sende hem kameraya, hem dijitale, hemde telefona çek bacım işin garanti olsun :KK64:
ben hem dijitale, hemde kameraya çekmiştim, kendi bile korktu walla horlamasından:KK60::KK60::KK60::KK60:

kızımdayken annem 3.gün ewine gitti eşimle tartışıp we 40 çıkana kadar kimse yoktu yanımda biliyomusun:KK43: we ben birde dükkanımız wardı oraya yemek yapıyodum hergün ağlanacak haldeydim yani we benim canawar kızım 40gün 40 gece gazdan ağladı ne uyudu ne uyuttu:KK43:
offf neyse zor günlerdi şimdi azda olsa rahatım işte..
annen nerdeydi? uzun mesafemi yapacaksınız?

Ya kızlar ben valize iç çamaşırı koymadımmmm... Sezeryanda nasıl kilot lazım ki. Düşük bel mi yüksek bel mi? Siz hastanedeyken ameliyattan sonra nasıl kilot giydiniz?

heyecanmı olsun :KK23::KK23:
40 ın içinde de heyecan oluyo canım dermişimm :KK1::KK33:
herifler aylardır sabrediyo zaten, şu ana kadar tecavüze uğramadıysan kocenin tadilatına dua et :KK60::KK60::KK60::KK60:yoksa görürdün heyecanı beklemeyi :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
ne güzel yaw annesi yakın olanlara imreniyorum,
benim başımda 3 çocuk, bide onlardan dahada beter bi koca :KK53:
yazık seviyeee yazık seviyee :KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
yok be arada onun problemlerini hallediyoruz:KK17: adamda daha tık yok walla yorgunluktan ağzı açık uyuyo:KK47: ben tecawüz etcem nerdeyse:) ama şimdi 40a kadar problem çözmeyide reddedicem beklesin zaten 6gün kaldı:KK68:

kaç kilo kaldı kız werilecek bnde 4 kaldı ama cerenden kalmada 10 kilom wardı:KK43: ama ben geçtim 14ten 10 wersem razıyım platese başlicam:)))

Ya kızlar ben valize iç çamaşırı koymadımmmm... Sezeryanda nasıl kilot lazım ki. Düşük bel mi yüksek bel mi? Siz hastanedeyken ameliyattan sonra nasıl kilot giydiniz?
lohusa kilotları war baya bi yüksek hamile kiloduda deniyo çok rahat oluyo walla.. ped falanda rahat konuyo hem göbeğide örttüğünden daha rahat oluyosun.. 3 tane alsan yeter yıkayıp yıkayıp kullanırsın

ayyy bişi daha anlatıcam dayanamıycamm :KK66::KK66::KK66:
ben badeyi doğurcam, artık son günlerim....
gece bi uyandımki su içeyim diye..annem kapının önüne oturmuş eliylede yüzünü kapatmış hıçkıra hıçkıra ağlıyo...ahanda böle oldum :KK53::KK53:
dedim...ne oldu anne,
yüzüme baktı, sonra kafasını yine yere eğip ağlamaya başladı :KK60::KK60::KK60::KK60:
2 dk sonra :KK53:haaa sen burdamıydın, bu ses ne öyleyse :KK60::KK60::KK60::KK60:DEDİ
bende hangi SES dedim, ben hala böle :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
meğerse ben saf anacım içerde horlayan eşimin sesimi benim sancımın başlayıp ağlama sesim sanmış,
aman yarabbimmm koptummm koptummm :KK60::KK60::KK60::KK60:
sonra neyse suyumu içip yattım, annecimde yattı yazık,
5 dk.sürmedi benim gerçekten sancım tutmadımı :KK60::KK60::KK60:belimden ağrılar giriyo yarabbim :KK60::KK60::KK60::KK60:
o gün çatı muayenesi olmuştum.....
sabaha sancı mancı kalmadı :KK53::KK53:ama gece eşimin eşofmanlarını çekiştiriyom, koluna filan elliyorum yokkk anam imkanı yok adam horluyo :KK60::KK60::KK60::KK60:

sonra bu olayı kuzenlerime filan anlattık yerlere yattılar gülmekten :KK60::KK60::KK60:

yok be arada onun problemlerini hallediyoruz:KK17: adamda daha tık yok walla yorgunluktan ağzı açık uyuyo:KK47: ben tecawüz etcem nerdeyse:) ama şimdi 40a kadar problem çözmeyide reddedicem beklesin zaten 6gün kaldı:KK68:

kaç kilo kaldı kız werilecek bnde 4 kaldı ama cerenden kalmada 10 kilom wardı:KK43: ama ben geçtim 14ten 10 wersem razıyım platese başlicam:)))

oooow istemem yan cebime koy yanee :KK17:
bide diyo 40 ı bekliyorum :KK60::KK60:
amann yok bacımm ben pek bi nazlıyım :63:sürünsün azcık peşimde :KK8::nazar:
walla kiloya hiç takıntım yok o yüzden tartılmıyorum desem inan..
rejim hayatta yapamam..
şu anda sporda yapmam imkansız, o yüzden niye stres oliim ayol :KK8:
yeee kebaplarııı yakamozzzzz :KK55:
sendemi 28 mayısta doğurdun hasret??????????

Kız seviii naber anacım maşallah 3 çocukla hala buralardasın... Sana bişi sorcam ya, biz kızım için Allah kabul ederse kurban kestik, kızımız sağ salim doğarsa diye, akika yı ben bilmiyordum, o gün siz burda konuşmuşsunuz yeni öğrendim.. Şimdi bziizm kestiğimiz kurban onun yerine geçmez mi ki... Tekrar mı kesmek lazımmış...

Kız seviii naber anacım maşallah 3 çocukla hala buralardasın... Sana bişi sorcam ya, biz kızım için Allah kabul ederse kurban kestik, kızımız sağ salim doğarsa diye, akika yı ben bilmiyordum, o gün siz burda konuşmuşsunuz yeni öğrendim.. Şimdi bziizm kestiğimiz kurban onun yerine geçmez mi ki... Tekrar mı kesmek lazımmış...

evet canım performansıma maşallah :nazar:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEdiyelim...
ancak sende bayağı bi düzenli giriyosun ve her seferindede yazıyosun dikkatimden kaçmadı yanee :KK1:sanada maşallah diyelim :nazar::nazar:
senin kestiğin şükür kurbanı canım akika başka, çocuk kazasız belasız büyüsün diyeymiş...
bizde şükür kurbanı kesmiştik, şimdi 3 üne birden akika kesicez nasipse...
çok şart bişey değil diye biliyorduk...aslında önemliymiş sevgicim..

oooow istemem yan cebime koy yanee :KK17:
bide diyo 40 ı bekliyorum :KK60::KK60:
amann yok bacımm ben pek bi nazlıyım :63:sürünsün azcık peşimde :KK8::nazar:
walla kiloya hiç takıntım yok o yüzden tartılmıyorum desem inan..
rejim hayatta yapamam..
şu anda sporda yapmam imkansız, o yüzden niye stres oliim ayol :KK8:
yeee kebaplarııı yakamozzzzz :KK55:
sendemi 28 mayısta doğurdun hasret??????????

gece 3.06da doğurdum 29una girmiş olduk:) sen 28isen neden 1 ay 6 gün yazıyo?

evet canım performansıma maşallah :nazar:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEdiyelim...
ancak sende bayağı bi düzenli giriyosun ve her seferindede yazıyosun dikkatimden kaçmadı yanee :KK1:sanada maşallah diyelim :nazar::nazar:
senin kestiğin şükür kurbanı canım akika başka, çocuk kazasız belasız büyüsün diyeymiş...
bizde şükür kurbanı kesmiştik, şimdi 3 üne birden akika kesicez nasipse...
çok şart bişey değil diye biliyorduk...aslında önemliymiş sevgicim..

Sende mi yeni öğrendin, ben ilk kızımda da kesmemiştim.. Nolcak şimdi bizimde mi kesmemiz lazım acep... Sen şimdi üçüne birden üç tane kurban daha mı kesçen..

Ben de giriyorum canım, benim çocuklarım gece uyuyor, gün içinde çok yoruluyorum, ancak bilgisayar karşısında dinlendiğimi hissediyorum canım.. Maşallah küçüğümde gece çok yormuyor beni..

gece 3.06da doğurdum 29una girmiş olduk:) sen 28isen neden 1 ay 6 gün yazıyo?

yani ben hastanede doğum yapmış yatarken gece sen doğurmuşun hasretçim.....

anlamadım gitti walla defalarca çizelge yaptım sil baştan...tarih böyle oluyo...

üffff sol elle yazmakda zor oluyo hee duru sağ tarafımda emiyo:)))))))))

cery ne yapıyo ulaşı yolmaya kalkmıyomu kıskanıp....küçük ya daha..

ben bugün 2 halı yıkadım mutfağı döktüm temizledim çok yoruldum walla yarında sarma srcam tatlı yapcem ew temizlenecek ptesi. 2010mart annlerinden bir misafirim war meleğiyle gelecek hazırlık war yani:)
1 hafta 10 gün sonra falanda tüm mart annleri toplaşıp gelcek bana:)
sizleride beklerim bir gün bebikler şööle bi toparlansında:KK42:

yani ben hastanede doğum yapmış yatarken gece sen doğurmuşun hasretçim.....

anlamadım gitti walla defalarca çizelge yaptım sil baştan...tarih böyle oluyo...

üffff sol elle yazmakda zor oluyo hee duru sağ tarafımda emiyo:)))))))))

cery ne yapıyo ulaşı yolmaya kalkmıyomu kıskanıp....küçük ya daha..
bizimki ayı misali sewerken döwüyo:)) sarılıyo öpüyo beşiğine atlamaya kalkıyo kıskançlık yok ama:))

nsıl doğumun kolay oldu mu? way be beraber doğurmuşuz nerdeyse hangi hastanede doğurdun?
benim sancılar zaten 12 gibi başladı hafif hafif 2yi 10gece falan hastaneye gittik kolay oldu şükürler olsun:)

ben bugün 2 halı yıkadım mutfağı döktüm temizledim çok yoruldum walla yarında sarma srcam tatlı yapcem ew temizlenecek ptesi. 2010mart annlerinden bir misafirim war meleğiyle gelecek hazırlık war yani:)

Maşallah canım bu enerji böyle, söleme valla nazar değecek..

Sende mi yeni öğrendin, ben ilk kızımda da kesmemiştim.. Nolcak şimdi bizimde mi kesmemiz lazım acep... Sen şimdi üçüne birden üç tane kurban daha mı kesçen..

Ben de giriyorum canım, benim çocuklarım gece uyuyor, gün içinde çok yoruluyorum, ancak bilgisayar karşısında dinlendiğimi hissediyorum canım.. Maşallah küçüğümde gece çok yormuyor beni..

evet canım...aynen... her dediğine katılıyorum
bende de aynısı :KK1:
ben 3 üne ayrı ayrı değilde bi ufak dana kescem galiba, espri gibi oldu :))))))))))
babama sorduk olurmuş, babam biraz tasavvufla ilgileniyorda...
yoksa nası uğraşcaz kızzz 3 tane koç tek tek :KK9:

ne zamandık ilk kez topik böyle kalabalıklaştı kızlar.. gece kuşları geldi :KK1:

kaynattık ya :))))))))))) ondandır :KK9:

kız uykusuzum diyosun o kadar işi nasıl yaptın :KK53::KK53:

X