2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah bizimde öyle olurda daha fazla emer ya yetmiyo diye tereddüte düşüyorum çoğumuzun bebişinde var sanırım demekki ilk günler böyle oluyolar bakalım bizimki nasıl olacak :)

yakamoz ben de aynı terddütü yaşıyordum yetmiyor diye çok uyuyor diye şimdi tamamen huy değiştirdi 10dk yı geçmiyo 4 falan emiyo bırakıyo 10 dk uyuyor sonra meme arıyo ve bu böyle saatlerce sürüyor bugün 27 günlük oldu bakalım 40ın kerametini görecekmiyiz

Blue inşallah normal yaparsın canım istediğin gibi ama olmazsada korkma gözde büyütülecek bişy değil sezeryan oğluşun sağlıkla gelsinde :) Hadi güzel haberlerini bekliyoruz ...

çok sağol canım, valla hiç bi değişiklik yok, kaburgalarımda duruyor beyfendi sabah kalktığımda bi ağrı var mı diye bi umutlandım ama tık yok..yürüyüş yapıyorum falan, kardeşim de doktor ona danıştım o da doktora hak verince içim rahatladı biraz daha..kordon durumunda erken almak durumunda haklıymış doktor yani.. salı gününe çok az kaldı ya, çok heyecanlıyım :))
çarşamba günü inşallah hastaneden çıkıcaz, cumartesiye kadar toparlarmıyım sence sezeryan olursa? kpssye girmek zorundayım da, sabah 3 saat..

Gözün aydın canım

ya anneler bir şey soracağım size ben 15 haziranda doğum yaptım. 5 gün sonra doktor kontrole çağırdı gittik bir dahaki kontrol 1. ayında dedi.
Burda okuorumda sanırım herkes haftada yada 15 günde bir kontrole gidiyo . Bizim doktorumuz neden bir ay sonra çağırdı acaba bizim gibi olan varmı aranızda ???

çok sevindim nihayet valla merak etmiştim sizi meleginin fotolarınıda bekleriz

bizi de 1 ay sonra kalça çıkığı testi için çağırdılar cnm.

selam hanimlar nasilsiniz? Hic girme firsatim olmuyo maalesef Esila hanim sagolsun:) Simdi banyo yaptirdim uyuyor gireyim dedim. Varmi hala dogum yapmamis olan arkadaslar bakalim?

slm cnm ben epidural sezaryan oldum biliyorsun,çarşamba akşam oldu,cuma öğlen çıktım hastaneden.eve geldiğimde inanılmaz ağrım vardı..kesi yeri yanıyor resmen hareket ettikçe..ama korkma ağrı kesici veriyorlar..parol içtim ben, ağrım hafifledi..hatta lavaboları bile cifledim geldiğim gün düşün yani:))parolü 6 saatte bir 3 gün boyunca iç,kesmezse apranax fort iç dedi dr..ama çok şükür sadece ilk gün 2 parol içtim,ertesi gün 1 tane sonra iyileştim hemen:)annem çok şaşırdı hatta..nasıl bu kadar çabuk hareketlendiğime:)çünkü hiç yatmadım..sadece geldiğim gün akşam yattım.çok şükür iyiyim şimdi.başta zorluklar yaşıyorsun gülmek,hapşurmak,öksürmek çok acı veriyor ama geçiyor:)uzun lafın kısası ben çok memnun kaldım epiduralden:)çarşambadan cumartesiye iyileşirsin cnm hiç korkma..anlatacak çok şey var doğumla ilgili ama fırsatım olmuyor bebişten:)

bebiş yerinden memnun desene :) haziran bebişleri tembel çıktı benmkide sezeryan olmasa geleceği yoktu çarşambadan cumartesiye çok rahat toparlanırsın canım eve gelince içerde sık sık yürümeye bak daha çabuk atlatırsın benim ne ameliyattan sonra ne eve gelince ağrım olmadı ağrı kesici bile almadım hiç ağrı sızı hissetmedim çünkü sadece gaz sancın olabilir gaz yapacak yemeklerden uzak durursun olur biter ama ağrı olsada hafif oluyo kesilen yer uyuşuk oldugu için kesik acısı filan hissetmiyosun gözünde büyütme ... ben ameliyatın oldugu gece 3 -4 kez yürüdüm koridorda ertesi sabah kalktıgımda sadece kalkarken zorlandım biraz bebeği o gün doktor kontrolüne filan götürdük doktor çok iyi gördüm seni dedi eve gelince de hiç yatmadım ama sen arada dinlen sürekli ayakta kalmak da iyi değil sürekli yatmakda ...Çok uzattım :) 4 günde çok iyi olursun merak etme canım ben ameliyatın ertesi günü eve gelirken şehir dışından geldim 3 saat yolculuk yaptım yine 5. günü il dışına çıktık git gel 4 saat yol gittim hiç ağrım olmadı sezeryan olsada kolaylıkla atlatırsın merak etme canım ...

Sezaryan da ağrı durumu kişiye göre farklılık gösteriyor demekki..Sen benden daha kolay atlamışsın cnm maşaallah..spinal mi epidural mi oldun?

Sezaryan da ağrı durumu kişiye göre farklılık gösteriyor demekki..Sen benden daha kolay atlamışsın cnm maşaallah..spinal mi epidural mi oldun?

evet canım bencede kişiden kişiye değişiyodur ablam da sezeryan oldu öyle bi anlatıyoduki ameliyata girerken aklıma geldikçe soğuk terler döktüm resmen :)) gerçi o beni sezeryandan vazgeçirmek için büyütüyodu ama genel aneztezide acı daha fazla oluyo sanırım ablam genel olmuştu öyle anlatıyodu ben spinal oldum canım en küçük bi ağrı hissetmedim
Blue canım bu arada genel olma sakın epiural yada spinal ol hiç olmazsa 3-4 saat uyuşuk kaldıgın için sıfır agrı oluyo sonrasındada kesik kaynadıgından ağrı sızı hissetmiyosun genelde narkozun etkisi geçer geçmez acı hissediliyomuş sanırım ağrı kesiciyi uyandıktan sonra yapıyolar çünkü ...
Ben uyuşukluğun etkisi ne kadar sürer diye sordum henüz bacaklarım uyuşukken hemşire 3 saat dedi 3 saat dolmak üzereyken ağrı kesici iğne istedim uyuşukluk geçince ağrım olursa hissetmiyim diye hemşire ağrın olursa yaparız boşuna yapmayalım sütünü etkileyebilir dedi yapmadı uyuşukluk geçince agrı filan olmadı bende istemedim bi daha

burcucummmmmmmmmm gözün aydınnnn.....

kızlar nasılsınız.. ne var ne yok... az girmeye başladım yine, çünkü annem gittiiiii..... kızlar kabızım ben... 2 güne bi çıkıyodum, sonra tahriş ettim.... bu sefer tuvalete çıkma hissim gelmesine rağmen 3.güne kadar erteledim zorla... tuvalete gittiğimde ağladım, çok kötüydü... sonra hastanenin ebesini aradım... gel lavman yapalım dedi... gittim kardeşim ve bebişimle... lavman yapıldı, biraz yandı ama rahatladım... tüm gün bişi yemedim hala da bişi yemeye korkuyorum.... katı olmayan şeyler yedim biraz önce... merve sen ne durumdasın, sen de kabızdın??

2 saatten beri oğluşuma beşik almak için gezmediğim site kalmadı ablamdan almıştım hoşuma gitmedi yeni alıcam oğluma... off ne zormuş bee.

nasıl bişi bakıyosun canım? ben de bakmıştım insanın beyni sulanıyo... sonunda gittim mobilyacıdan aldım ama yatak odasında terkedilmiş halde duruyo.... orası serin bebişim içim... büyük olduğu için de taşınmıyo... odanın da hepsini kapladııı

hello kızlarr nasılsınız uzak kaldım valla ozledım sızlerı:))
dıkıs yerlerım sızlıyo zaman zaman
bebıs bıraz zor cıktı kafa cıktı ama omuzlar benı zorladı dıkıs yerlerım oturup kalkınca rahatszı edıyor onun dısında gelen gıden yogun basbasa kalamadık yavrumla yaa:))
doguramayan kım var??

oo hoşgeldin sat daşım :))) normal doğum mu yapmıştın cnm sen? ne kadarlık oldu bebek? biz de yarın kontrole gidiyoruz. ben muayene olmuşken bebişi de göstercem...

oo hoşgeldin sat daşım :))) normal doğum mu yapmıştın cnm sen? ne kadarlık oldu bebek? biz de yarın kontrole gidiyoruz. ben muayene olmuşken bebişi de göstercem...

canım yaa sonunda oldu:))dogumum sunsancıyla basladı acılmam 3 cmdı 5 came kadar sancılar dayanılabılır turdendı 5 ve 8 arası cok zor gectı epıdural ıstedım zaten o surecte mıde bulantılarım ve kusmam oldu ama ne kusma yatagı bırakın oda battı:))rahım agzı acılınca olabılıyormus.Epıduraldan sonrası cok guzeldı:))gule oynaya amelıyathaneye gıttım dogum son anda sezeryana donuyordu cunku bızım sıpa kafayı dık tutuyordu doktor bu son ıkınma bebek geldı geldı yoksa kalp atışları yavasladı ustten mudahale edıcem dedı ben ya allah bı ıkındım az kaldı beyın damarlarım catlayacaktı:))kafası geldı ama omzu takıldı bu seferde ama sonunda hayırlısıyla kucagımıza aldık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…