- 3 Eylül 2010
- 1.459
- 0
inşallah bizimde öyle olurda daha fazla emer ya yetmiyo diye tereddüte düşüyorum çoğumuzun bebişinde var sanırım demekki ilk günler böyle oluyolar bakalım bizimki nasıl olacak :)
Blue inşallah normal yaparsın canım istediğin gibi ama olmazsada korkma gözde büyütülecek bişy değil sezeryan oğluşun sağlıkla gelsinde :) Hadi güzel haberlerini bekliyoruz ...
kızlar en sonunda doğurdum :) 29.06.2010 17:20 de spinal+sezeryan ile kızımız cemre ada dünyaya geldi. Keyfimiz yerinde. Benim ağrılarım var ama hepsi geçiçek. Kızımı banyo yaptırdık mışıl mışıl uyuyor. Hepinizi öptüm. Doğuramayanalr siz naptınız?
kızlar en sonunda doğurdum :) 29.06.2010 17:20 de spinal+sezeryan ile kızımız cemre ada dünyaya geldi. keyfimiz yerinde. benim ağrılarım var ama hepsi geçiçek. kızımı banyo yaptırdık mışıl mışıl uyuyor. hepinizi öptüm. doğuramayanalr siz naptınız?
ya anneler bir şey soracağım size ben 15 haziranda doğum yaptım. 5 gün sonra doktor kontrole çağırdı gittik bir dahaki kontrol 1. ayında dedi.
Burda okuorumda sanırım herkes haftada yada 15 günde bir kontrole gidiyo. Bizim doktorumuz neden bir ay sonra çağırdı acaba bizim gibi olan varmı aranızda ???
çok sağol canım, valla hiç bi değişiklik yok, kaburgalarımda duruyor beyfendisabah kalktığımda bi ağrı var mı diye bi umutlandım ama tık yok..yürüyüş yapıyorum falan, kardeşim de doktor ona danıştım o da doktora hak verince içim rahatladı biraz daha..kordon durumunda erken almak durumunda haklıymış doktor yani.. salı gününe çok az kaldı ya, çok heyecanlıyım :))
çarşamba günü inşallah hastaneden çıkıcaz, cumartesiye kadar toparlarmıyım sence sezeryan olursa? kpssye girmek zorundayım da, sabah 3 saat..
kocama sinir oluyorum :95:
çok sağol canım, valla hiç bi değişiklik yok, kaburgalarımda duruyor beyfendisabah kalktığımda bi ağrı var mı diye bi umutlandım ama tık yok..yürüyüş yapıyorum falan, kardeşim de doktor ona danıştım o da doktora hak verince içim rahatladı biraz daha..kordon durumunda erken almak durumunda haklıymış doktor yani.. salı gününe çok az kaldı ya, çok heyecanlıyım :))
çarşamba günü inşallah hastaneden çıkıcaz, cumartesiye kadar toparlarmıyım sence sezeryan olursa? kpssye girmek zorundayım da, sabah 3 saat..
bebiş yerinden memnun desene :) haziran bebişleri tembel çıktı benmkide sezeryan olmasa geleceği yoktuçarşambadan cumartesiye çok rahat toparlanırsın canım eve gelince içerde sık sık yürümeye bak daha çabuk atlatırsın benim ne ameliyattan sonra ne eve gelince ağrım olmadı ağrı kesici bile almadım hiç ağrı sızı hissetmedim çünkü sadece gaz sancın olabilir gaz yapacak yemeklerden uzak durursun olur biter ama ağrı olsada hafif oluyo kesilen yer uyuşuk oldugu için kesik acısı filan hissetmiyosun gözünde büyütme ... ben ameliyatın oldugu gece 3 -4 kez yürüdüm koridorda ertesi sabah kalktıgımda sadece kalkarken zorlandım biraz bebeği o gün doktor kontrolüne filan götürdük doktor çok iyi gördüm seni dedi eve gelince de hiç yatmadım ama sen arada dinlen sürekli ayakta kalmak da iyi değil sürekli yatmakda ...Çok uzattım :) 4 günde çok iyi olursun merak etme canım ben ameliyatın ertesi günü eve gelirken şehir dışından geldim 3 saat yolculuk yaptım yine 5. günü il dışına çıktık git gel 4 saat yol gittim hiç ağrım olmadı sezeryan olsada kolaylıkla atlatırsın merak etme canım ...
Sezaryan da ağrı durumu kişiye göre farklılık gösteriyor demekki..Sen benden daha kolay atlamışsın cnm maşaallah..spinal mi epidural mi oldun?
ohh iyi bari bizim gibilerin olmasına sevindim :). Demekki yanlış birşey yok :)
2 saatten beri oğluşuma beşik almak için gezmediğim site kalmadıablamdan almıştım hoşuma gitmedi yeni alıcam oğluma... off ne zormuş bee.
hello kızlarr nasılsınız uzak kaldım valla ozledım sızlerı:))
dıkıs yerlerım sızlıyo zaman zaman
bebıs bıraz zor cıktı kafa cıktı ama omuzlar benı zorladı dıkıs yerlerım oturup kalkınca rahatszı edıyor onun dısında gelen gıden yogun basbasa kalamadık yavrumla yaa:))
doguramayan kım var??
oo hoşgeldin sat daşım :))) normal doğum mu yapmıştın cnm sen? ne kadarlık oldu bebek? biz de yarın kontrole gidiyoruz. ben muayene olmuşken bebişi de göstercem...