2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet banyo yaptık yattı sımdı canım bıraz uysun artık yoksa kafayı yıcemm

banyo yapınca mışıl mışıl uyuyolar dimi..ben de 2 gündür gündüz yaptırıyodum o yüzden gece uyumuyoduk. bakalım şimdi gece yaptırcam inşallah üşütmem kızımı da gece beraberce uyuruz..

merhaba kızlar, doktordan geldim, bugün tam 40 haftalık olduk. oğlum 3010 gr olmuş maşallah:) 3ü geçmesini pek beklemiyorduk. Ama en ufak sancı ve açılma yok,çatı muayenesinde de bebeğin başına bile ulaşamadı. Normalde haftaya cumaya kadar bekleyebiliriz ama kordonumuzda tek arter (2 kirli kan taşıyan damar yerine 1 damar olması) durumu olduğu için kordonda pıhtılaşma sorunu oluyormuş, bebek için artık risk oluşturmaya başlıyor dedi doktor. Yine de normal doğum için pazartesiye kadar bekleyeceğiz, pazartesi günü tekrar muayenemiz var. açılma varsa salı günü suni sancıyla normal doğumu denicez, yoksa da sezeryan. yani 5 temmuzda oğluma kavuşuyorum inşallah... sezeryanı öyle bi silmişim ki aklımdan, böyle bakmamalıymışım bunu farkettim... o yüzden biraz bozuldum ama bebeğimi tehlikeye atmam tabi ki, neticede olursa da keyfi bi durumdan olmıcak.. umarım pazartesiye kadar kendi sancılarım gelir ve normal doğururum tabi boynumuza doladığımız kordon izin verirse:))) hay bu kordondan bi kurtulsaydık:)))

naber kızlar bebekler nasıl iyice koptuk ya fırsat bulup giremiyorumki bebek bakmanın yanı sıra gece güündüz misafir ağırlıyorum bende hal mecal kalmadı ki bu yoğun tempoya nasıl ayak uydurucam bilmiyorum bi yandanda oğlumun gaz sıkıntısı o var zaten o herşeye bedel sizin bebeklerdede varmı gaz sıkıntısı

seni merak ediyodum canım ya sevindim ya çok şükür atlatmışsınız ahh şu dr lar ben senin yerinde olsam o ilk dr parçalardım seni nasılda strese sokmuş Allah korusun o üzüntüyle sütün bile çekilebilirdi neyseki iyisnz geçmş olsun canım

slm canım hoşgeldin, bende fıstığımı daha yeni uyuttumhemen kendimi buraya attım. malum yoğunuz :))) emzirdikten hemen sonra mide gazını çıkartıyomusun canım sen ? bunu hemen yapmazsan anında iniyomuş bağırsaklara.

hoşbulduk canım ya gazını çıkartıyorum tabi ama genede oluyo işte ya napalım artık neyse yemek yapmam lazım nasıl yapıcaksam artık herşey çok zor oldu ya yetişemiyorum mmmmmmmmmmmmmmmm

hoşbulduk canım ya gazını çıkartıyorum tabi ama genede oluyo işte ya napalım artık neyse yemek yapmam lazım nasıl yapıcaksam artık herşey çok zor oldu ya yetişemiyorum mmmmmmmmmmmmmmmm

ah canım, bilmiyorumki ne iyi gelir.benim kızkardeşim yanımda. sağolsun onun çok yardımı oluyo. ya yemek yapıyo ya bebişle ilgileniyo

volveron hoşgeldin canım, nasılsın... göremiyoruz seni artık....
blue inş hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde gelir bebişin.... ben de normale ayarlamıştım kendimi, normal için son ana kadar uğraştım hastanede, ama son anda sezerayana alındım....

sağol canım, hakkaten çok adapte olmamak lazm en azından bi taraftan gerekebilir diye düşünmek lazım. Neyse belki kendi gelir ben hala umutluyum
sen de kırkını çıkarmışsın inşallah çok daha rahat geçer bundan sonrası.. ay ben çok korkuyorum lohusalık depresyonundan. eşime şimdiden diyorum bak böyle bişey var bana destek ol tamammı diye, o da madem böyle bişeyin var olduğunu biliyosun ona göre rahatlarsın diyo
annem geliyor yarın çok mutluyum yaa

gözün aydın canım... benimki de bu gece gidiyor... Allah sana da nasip etsin kırkını çıkardığın günleri görmeyi....

kızlar doktorunuz 40ınız çıkınca kontrole çağırdı mı

yoo çağırmadı. hatta geçen gün pansuman için gittiğimde tekrar gelmeme gerek var mı dedim. yoo bi sıkıntın olursa gel yoksa gerek yok dedi..çağırmasını gerektiren bi durum var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…