ne güzel, akika kurbanı herhalde iyi düşünmüşsünüz, eşin nereli canım??
slmmmmm nasılsınız :78:
biz iyiyiz, siz nasılsınızzzz, uyuttun mu bebişi
evet banyo yaptık yattı sımdı canım bıraz uysun artık yoksa kafayı yıcemm
evet banyo yaptık yattı sımdı canım bıraz uysun artık yoksa kafayı yıcemm
canım ilk günler çok uyuyo rengi sarardı diye doktoru aradım sarılığı yükselmiştir getirin dedi bide uykusunda inliyor ağlar gibi sesler çıkarıyo onu söyledim o zaman durumu ağır acil hemen getirin dedi öyle deyince çok panik yaptım çok korktum ben gece yarısı götürdük hastaneye kan kültürü idrar rahlili hemogram v.s bi sürü tahlil yapıldı crp si yüksek çıktı diğerleri temiz çıktı sarılığıda korkulacak düzeyde çıkmadı doktor hastaneye yatırmamız lazım önemli filan dedi devlet hastanesi oldugundan içim rahat etmedi yatırmadım özele götürdük aynı gün ordaki doktor boşuna panik yapmışsınız crp si sarılıktan yükselmiş büyüttüğünüz gibi bişy değil dedi 5 günlük antibiyotik tedavisi verdi elinden açılan damar yolundan yaptırdık elleri kolları morardı hep yavrumun çok şükür 3 .gün yaptırdıgımız kan tahlilinde crpsinin sıfırlandığını gördük ilk gittiğim doktora ne demeli bilmiyorum o 3 günü nasıl geçirdiğimi ben biliyorum doktor sayesinde yoğun bakıma yatıracaz yoksa ayakta tedaviyle düşmez değeri kandaki enfeksiyon önemli demişti şimdi iyi çok şükür iyileşti kızım teyzesi ...
naber kızlar bebekler nasıl iyice koptuk ya fırsat bulup giremiyorumki bebek bakmanın yanı sıra gece güündüz misafir ağırlıyorum bende hal mecal kalmadı ki bu yoğun tempoya nasıl ayak uydurucam bilmiyorum bi yandanda oğlumun gaz sıkıntısı o var zaten o herşeye bedel sizin bebeklerdede varmı gaz sıkıntısı
slm canım hoşgeldin, bende fıstığımı daha yeni uyuttumhemen kendimi buraya attım. malum yoğunuz :))) emzirdikten hemen sonra mide gazını çıkartıyomusun canım sen ? bunu hemen yapmazsan anında iniyomuş bağırsaklara.
hoşbulduk canım ya gazını çıkartıyorum tabi ama genede oluyo işte ya napalım artık neyse yemek yapmam lazım nasıl yapıcaksam artık herşey çok zor oldu ya yetişemiyorum mmmmmmmmmmmmmmmm
bizim çocuk dr umuz 1. ayında kalça çıkıklığı testi için çağırdı. bende o zaman muayene olcamkızlar doktorunuz 40ınız çıkınca kontrole çağırdı mı
volveron hoşgeldin canım, nasılsın... göremiyoruz seni artık....
blue inş hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde gelir bebişin.... ben de normale ayarlamıştım kendimi, normal için son ana kadar uğraştım hastanede, ama son anda sezerayana alındım....
sağol canım, hakkaten çok adapte olmamak lazm en azından bi taraftan gerekebilir diye düşünmek lazım. Neyse belki kendi gelir ben hala umutluyum
sen de kırkını çıkarmışsın inşallah çok daha rahat geçer bundan sonrası.. ay ben çok korkuyorum lohusalık depresyonundan. eşime şimdiden diyorum bak böyle bişey var bana destek ol tamammı diye, o da madem böyle bişeyin var olduğunu biliyosun ona göre rahatlarsın diyo
annem geliyor yarın çok mutluyum yaa
kızlar doktorunuz 40ınız çıkınca kontrole çağırdı mı