yoo çağırmadı. hatta geçen gün pansuman için gittiğimde tekrar gelmeme gerek var mı dedim. yoo bi sıkıntın olursa gel yoksa gerek yok dedi..çağırmasını gerektiren bi durum var mı??
pansuman sezeryan bölgesine mi ? kaç defa yapıldı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yoo çağırmadı. hatta geçen gün pansuman için gittiğimde tekrar gelmeme gerek var mı dedim. yoo bi sıkıntın olursa gel yoksa gerek yok dedi..çağırmasını gerektiren bi durum var mı??
seni merak ediyodum canım ya sevindim ya çok şükür atlatmışsınız ahh şu dr lar ben senin yerinde olsam o ilk dr parçalardım seni nasılda strese sokmuş Allah korusun o üzüntüyle sütün bile çekilebilirdi neyseki iyisnz geçmş olsun canım
kızlar doktorunuz 40ınız çıkınca kontrole çağırdı mı
evet canım çağırdı kontrol edip korunma yöntemlerini anlatacak sanırım... benim daha var gitmeme... eğer gidersen ki gideceksin sanırım neler diyor bilgilendirirsen sevinirm...kızlar doktorunuz 40ınız çıkınca kontrole çağırdı mı
oyy maşallah atlattın yanı lohusalık durumunu... inşallah hayrlısıyla biz de atlatırız... ben de daha okutmadım oğlumun adını kulağına... bi kuran okutayım da o gün halledicm bu durumu... ben kuranı annemlerin orda okutcam herkes beni dört gözle bekliyor annemlerin orda :))Kızlar dün kızımın 40 ı çıktı, artık lohusa değilim çok şükür.. Dün dışarı çıktık kızımla, gerçi daha önce en az 20 kere dışarı çıkmıştık ama neyse, 40 uçurmak içinde çıkalım dedik.. Dün çıkmışken camiye de gittik, ismini okuttum hocaya, öyle tatlıydı ki, uyuyordu ama sürekli gülümsedi, çok tatlıydı, resmen tüğlerim diken diken oldu, çocuk resmen huzur buldu.. Çok güzeldi..Sonra da gezdik kızmla, gecenin bir yarısı girdik eve.. Haftaya da mevlütünü okutçaz arık bitti hepsi..
bluecim hakkında hayırlısı neyse o olsn bacım, şuan bebeğin sağlığı önemli olan , hakkında hangi doğum hayırlı olacaksa onu gerçekleştirirsin inşallah...merhaba kızlar, doktordan geldim, bugün tam 40 haftalık olduk. oğlum 3010 gr olmuş maşallah:) 3ü geçmesini pek beklemiyorduk. Ama en ufak sancı ve açılma yok,çatı muayenesinde de bebeğin başına bile ulaşamadı. Normalde haftaya cumaya kadar bekleyebiliriz ama kordonumuzda tek arter (2 kirli kan taşıyan damar yerine 1 damar olması) durumu olduğu için kordonda pıhtılaşma sorunu oluyormuş, bebek için artık risk oluşturmaya başlıyor dedi doktor. Yine de normal doğum için pazartesiye kadar bekleyeceğiz, pazartesi günü tekrar muayenemiz var. açılma varsa salı günü suni sancıyla normal doğumu denicez, yoksa da sezeryan. yani 5 temmuzda oğluma kavuşuyorum inşallah... sezeryanı öyle bi silmişim ki aklımdan, böyle bakmamalıymışım bunu farkettim... o yüzden biraz bozuldum ama bebeğimi tehlikeye atmam tabi ki, neticede olursa da keyfi bi durumdan olmıcak.. umarım pazartesiye kadar kendi sancılarım gelir ve normal doğururum tabi boynumuza doladığımız kordon izin verirse:))) hay bu kordondan bi kurtulsaydık:)))
selam, ne haber kızlar
anneciğim gitti ve ben çok üzgünüm,
sizler nasılsınız??
kızlarrr burcu arkadaşımız dogum yaptımı bilen varmıııı:26: çok merak ediyorum da nişanım geldi dedi hastaneye gitti okudugumdan beri aklım onda
sizleri tanımıyorum ama doguma giren bütün arkadaşları merak ediyorum inşallah sağ sağlim kucagına almıştır bebişini
kızlar doktorunuz 40ınız çıkınca kontrole çağırdı mı
pansuman sezeryan bölgesine mi ? kaç defa yapıldı ?
kız fırsat bulamıyorum ki inanırmısın yemek yemeye bile vaktim olmuyo özledimde burayıvolveron hoşgeldin canım, nasılsın... göremiyoruz seni artık....
blue inş hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde gelir bebişin.... ben de normale ayarlamıştım kendimi, normal için son ana kadar uğraştım hastanede, ama son anda sezerayana alındım....
darısı bize olsun canım bizde kırkımızı bi görürsek inşKızlar dün kızımın 40 ı çıktı, artık lohusa değilim çok şükür.. Dün dışarı çıktık kızımla, gerçi daha önce en az 20 kere dışarı çıkmıştık ama neyse, 40 uçurmak içinde çıkalım dedik.. Dün çıkmışken camiye de gittik, ismini okuttum hocaya, öyle tatlıydı ki, uyuyordu ama sürekli gülümsedi, çok tatlıydı, resmen tüğlerim diken diken oldu, çocuk resmen huzur buldu.. Çok güzeldi..Sonra da gezdik kızmla, gecenin bir yarısı girdik eve.. Haftaya da mevlütünü okutçaz arık bitti hepsi..
kızlar ne zormuş anne olmak:)bazen kafayı yicek gibi oluyorum gerçi bu aralar diil bi 10 gün öne falan çok kötüydüm.kesin dedim lohusa depresyonu geçiriyorum .uykusuzlukan mahvolmmuştum bebeşin ağlama sesinden midem bulanmıştı bi gün o gün dedim ki aha ayvayı yedim sıyırdım..yavaş yavaş alışıyoruz oğluşumla birbirimize..bugün 24. günümüz..dün ilk defa gezmeye çıktık oğlumla hemde altın gününe:)taksiye atladım gittim valla öle iyi geldi ki ferahladım..
burada aynı sorunları yaşadığımızı okuyup öğrendikçe biraz rahatlıyorum demekki normal süreçler diyorum.mesela kabızlık yaşıyorm..geceleri uykusuzluk..hemde en fenasından..oğluş hiç düzgün uyumuyo..zorla uyandırıp emziriyorum diyenlere özeniyorum desem şaşırırmısınız bilmem ama benim velet ben uykuya dalıncaya kadar tekrar uyanıyo ve geceleri neredeyse 0 uykula duruyorum.en çok uyuduğum 3 buçuk hadi 4 saat o da yarım saat 20 dkları birleştirince:)en fazla aralıksız 1 saat uyuyodu galiba sütüm de yetmiyodu çünkü mama verirsem bu 2 saate çıkıyodu ama mama da çıldırma düzeyine gelmeden vermiyodum.gece mama hazırlaması da emzirmekten de zor..bi de benim velet acayip sabırsız öyle çığlık atıyo ki acıkınca ..hemen ağzına memeyi dayaman lazım bekleyemiyo mama hazırlamayı.Allahıma çok şükür yarı kırkımda süt meselesi biraz düzeldi galiba artık doyuyo..dün ilk defa gece beni emdikten sonra 2 buçuk saat uyudu:) sonra bi daha emzirip yatırdım 1 buçuk saat daha deliksiz uyudu..valla doğumdan sonraki en mutlu ve rahat gecemdi..inşallah yavaş yavaş düzene giriyoruz.bide gazı halletsek..yavrumun gazını kakasını geceleri beraber çıkarıyoruz:)huzursuzluğunu anlayınac altını açıp bacak masajıyla kaka ve gaz yapıyoruz...mesela şu anda yapamıyo..du bi yardım ediyim:)
ben varım ben ben ben :) aynı sorunu yaşıyorum bazen kaldırmasan 5-6 saat uyuyo uyanıp 5 dk emip geri uyuyor normalde en fazla 3 saat uyuyup 20 dk emmesi lazım doymuyo yada kilo alamıycak diye üzülüyodum ilk başta Allahtan sürekli değil bu durum arada oluyor uyandırmak için yapmadıgımız şey kalmıyor bi tek altını açınca poposunu silince uyanıyor ama bi günü bi gününü tutmuyo bazen 1 saatte bi uyanıyo 20 dk emiyo oh diyorum hep böyle olsa da karnı doysa sonra aynı gecenin gündüzüne yine saatlerce uyuyup uyanmayabiliyor ...Bi çok arkadaşın bebeğinde vamış bu durum ilk günlerde oluyormuş 3 haftadan sonra uyanık kalma süreleri uzuyomuş söylediklerine göre ...selam kızlar; 14 haziran günü sezeryanla doğum yaptım..oğluma kavuştum..bugun 18 günlük olduk..herşey şükürler olsun yolunda gidiyor şimdilik..sadece bazen kendi kendine uyanmıyor oğlum, ben uyandırıyorum..bi müddet daha böyle olcak sanırım..aynı sorunu yaşayan varmı merak ediyorum??
bu arada benıde doktorum çağırdı kırktan sonra, rahim kontrolü yapıcakmış....doğum yapan arkadaşların bebekleride hayırlı olsun..Allah analı babalı büyütsün inşallah
kızlar en sonunda doğurdum :) 29.06.2010 17:20 de spinal+sezeryan ile kızımız cemre ada dünyaya geldi. keyfimiz yerinde. benim ağrılarım var ama hepsi geçiçek. kızımı banyo yaptırdık mışıl mışıl uyuyor. hepinizi öptüm. doğuramayanalr siz naptınız?
ben varım ben ben ben :) aynı sorunu yaşıyorum bazen kaldırmasan 5-6 saat uyuyo uyanıp 5 dk emip geri uyuyor normalde en fazla 3 saat uyuyup 20 dk emmesi lazım doymuyo yada kilo alamıycak diye üzülüyodum ilk başta Allahtan sürekli değil bu durum arada oluyor uyandırmak için yapmadıgımız şey kalmıyor bi tek altını açınca poposunu silince uyanıyor ama bi günü bi gününü tutmuyo bazen 1 saatte bi uyanıyo 20 dk emiyo oh diyorum hep böyle olsa da karnı doysa sonra aynı gecenin gündüzüne yine saatlerce uyuyup uyanmayabiliyor ...Bi çok arkadaşın bebeğinde vamış bu durum ilk günlerde oluyormuş 3 haftadan sonra uyanık kalma süreleri uzuyomuş söylediklerine göre ...
bende seni merak ediyodum canım gözün aydın sonunda doğsu demek :) neden normal olmadı canım çok istiyodun sen sunni denendimi? spinal çok rahat ama bende spinal oldum bebişin sağlıklı geldi ya önemli olan o fıstık kızının fotosunu eklemeyi unutma görelim inatçıyı :)
yakamozcum bizim bugün 24. günümüz bende yaşıyodum uyanmama sorununu içim içimi yiyodu tüm gün uyduğu oluyodu arada emziriyodum zaten ama şimdi daha fazla uyanık kalıyo tabi gaz problemimiz var bide onun için zinco veriyorum 2 3 saat aralıksız uyuyabiliyo onuda zincodandır diye düşünüyorum ya bakalım daha neler olucak