kız bacım benımkıde aynı nıye olyo acaba
kız aynıııııııııııııııı ıc cekyo gıbı bende korkyodum iiiiiiiiiiii der gbıayy ne biliyim özellikle emdiği zaman... bi de tam uyanmasına yakın keçi gibi sesler çıkartıyorya da at kişnemesi gibi gülüyorum o öyle ses çıkardığında ama niye çıkartıyor diye de düşünmyor değilim :44:
oyyyyyyyyyyyyyyyyy sunun dudanaaaaaaaaaaaaaaaaa
oyy maşşallah subhanallah çok tatlı
anamm maşşallah kilo almış kızz...ne zmn gtceksin kontrole? aşı ne zaman yatırcan bacım??
bacım ayın 3 une ası olcak yaa bılmıyorum ozaman gıdecez bakalım ne kadar gelecek :)))
biraz olsun içim rahatladı senin kızı hastaneye yatırmışlarmıydı peki ? solunum sıkıntısı korkutuyor beni bide üzüntüden sanırım sütüm çok azaldı bi kaç damla geliyor bitiyor yetmesi mümkn değil bebekde emmiyor zaten sürekli uyuyo gözünü açamıyor( Allahım nolur değeri düşmüş olsun nolur iyileşsin...
ne zaman doğurdun canım kaçırdım ben ? nasıl oldu doğumun ?
sağol tatlım benim sıpa durdu durdu tam gününde doğdu evet normal doğum oldu canım çokda zor olmadı ama biraz dikişlerim var onlar sızlıyo arada o kadar
kız bende seni merak etmiştim benden önce doğurmuşun demek
ayy amma çene yapmışınız anca okudum geçmişi kızlar giremiyorum benim kız beni memede esir alıyor allahtan annem var ama bikaç güne gidecek kızım uyurken bakayım dedim annem gidince napıcam bilmiyorum yaa
bizim de 9'unda aşımız var:) ağlar diye kara kara düşünüyorum yaa(
benim annemde çarş. günü gideek napcam bilmiyorum bunalıma girdim şimdiden(
yapar mı kızzofffffffffff aglamazmıııı bende dusunyomm ateste yapar
ya benimki çok erken gidiyo ama kalamaz napsın kadında bir haftalık olacak daha gittiğinde(
ya benimki çok erken gidiyo ama kalamaz napsın kadında bir haftalık olacak daha gittiğinde(