2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selammmm ben geldimmm kızımın enfeksiyonu düşmüş teyzeleri kan tahlili yaptırdık doktor sıfırlanmış dedi antibiyotiğe cevap vermiş çok şükür yarın son iğnesini yaptıracaz elleri morardı hep yavrumun parmaklarına kadar iğne yeri ama iyileşti ya o yeter ...Sarılığıda düşmüş sadece inleme hala devam ediyor çok uyuyor ve emer emmez uyudugu için beni düşündürüyor inşallah bi sorun yoktur doktor yenidoğan bebeklerde olur inleme normal diyo ama bana normal gelmiyor mersine gidersem bide orda gösterecem bakalım ...Bu arada sanırım kendimi çok zorladım dikişlerim şişmiş bi parmak kalınlığında sert bi şişlik var dikiş üzerinde doktoru aradım önemli bişy değil yağ nerkozu (tam emin değlm yazılışından ) oluşmuştur sık sık batikon sür temiz tut dinlen geçer dedi kızım iyi ya bendeki çok önemli değil yeterki o iyi olsun ...

cnm çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum çok acı çektin benzer şeyleri bende yaşadım yazmıştım sana, inleme benim bebeğimdede var ama sağlığı iyi şükürler olsun benimde dikiş yerim aynen 1 parmak kadar şiş ama doktora danışmadım, tekrar çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın

amin canım Allah kimseye yaşatmasın kaç gündür ne çektiğimi bi ben biliyorum durup durup ağlama krizlerine giriyodum bişy olacak diye ödüm kopuyodu yüzüne baktıkça göümden yaşlar süzülüyodu şükürler olsun önemli bişy değilmiş ilk gittiğimiz doktor korkuttu beni bende o yüzden korkuyordum senin bebişi doktora göstermedinmi canım inlemesi neden diye doktor ize bişeyi yok sağlıklı dedi ama içime şüphe düştü ya bi kez herşeyden pimpiriklenir oldum inşallah yoktur bişeyi ...Dikişteki şişlik içinde doktor rengi kırmızı mor olursa gel rengi ten rengindeyse önemli bişy yok hiç merak etme dedi bi süre sonra geçer dedi sende ona göre önlem alırsın canım ben iltihaplandı diye korktum ama şükür öyle bişy değilmiş sadece daha temiz tutup dinlenmemiz gerekiyomuş ...

canım benim kızımda sarılıktan yattı hastanede 1 gece ben ona bağlıyordum inlemesini ama bugün kontrolümüz vardı sordum normaldir yeni doğanlarda dedi valla şişlik ne renk anlayamadımki karnım simsiyah kaldı bebeğim hastanede yattığından beri psikolojim bozuldu hastaneden çıkalı 1 hafta oldu ama hala aynı senin gibi kızımın yüzüne bakıp bakıp ağlıyorum ellerini öpüyorum ağlıyorum çok etkilendim ben ama fazlada üzülmek istemiyorum beterin beteri var gördük yaşadık forumdada Allah yavrularımıza sağlık versin halimize şükür yinede

canım hilmi fatmanımn bebeğine ne olmuştu ?

aynen bende çok etkilendim aynı senin gbiyim elleini parmaklarını öpüp yüzüne baktıkça ağlıyorum ama çok şükür iyileşti ya artık iyiyim dediğin gibi beterin beteri var bu kadarıyla atlattığımıza şükrediyorum ben vallahi adak adadım o kadar korktum ama şükürki tedavi sonuç verdi , şişliğin tam üzerindeki renk önemliymş canım sende zorlandınmı benim gibi ben hiç dinlenmedim kaç gündür o hastane senin bu hastane benm dolaşıyoruz şehir içinde de baya yürümek zorunda kaldım hastanede sürekli merdiven in çık acil poliklinik arası mekik doku evde bebekle ilgilen ...derken ondan oldu sanrm aman iltihaplanma filan olmasında şişlik geçiyomuş sende çok üzülme canımcım ister istemez üzülüyoruz tabi ama çok şükür sağlıkları yerinde Allah hepimizin bebeklerini bize bağışlasın...

günaydınn bide ben varım kızımın topuk kalnı alındı içim gitti uyuyo şimdi bende fırsat bu girdim midem bulanıyo stresten

günaydınn bide ben varım kızımın topuk kalnı alındı içim gitti uyuyo şimdi bende fırsat bu girdim midem bulanıyo stresten
yaa o topuk kanı beni mahvetmişti ağlama krizine girmiştim (( sen nasılsn bacım kızın nasıl?
napıyon bacım burak bey nasıl iyimi

ayy sorma çk huysuz merve yaaa uyanırken at kişner gibi sesler çıkartıyor :)) sizinkiler de öyle mi yaaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…