2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

seni unutmadım o esnada blue vardı topikte ona hitap ettim :) unuturmuyum kız zaten kaç kişi kaldık. benim kız akşamdan beri maşallah aşşağıya doğru bir baskı yapıyoki anlatamam. ama başkada hiç bir yerimde ağrı sızı yok. bu neyin nesidir acep?

dün akşamdan beri ağrım var canım çoğalsa gidicem ama aynı düzensizde geçmiyo ama giriyo ara ara kucağımda zaten kızım görsen karnımda çok sert napsam ya bilemedim ki :KK50:

dün akşamdan beri ağrım var canım çoğalsa gidicem ama aynı düzensizde geçmiyo ama giriyo ara ara kucağımda zaten kızım görsen karnımda çok sert napsam ya bilemedim ki :KK50:

benimde akşam 11,30 dan gece 1,30 a kadar vajşnam parçalancak gibi ağrdı baskı yaptı kıızm aşşğıya doğru. senin kaçıncı bebiş? kucağımda zaten kızım yazmışsın

benimde akşam 11,30 dan gece 1,30 a kadar vajşnam parçalancak gibi ağrdı baskı yaptı kıızm aşşğıya doğru. senin kaçıncı bebiş? kucağımda zaten kızım yazmışsın

benim haftalardır öyle ya ağrı kasıklarımda bacak aramda baskı felan bilemiyorumda napsam :44: yo canım aşağıya düştü demek istedim yanii yanlış oldu :KK1:

Kızlarrrrrrrrrrr sizi çok özledim:KK64:Çok şükür sağlıklı bir şekilde oğluma kavuştum:KK64:Dünyanın en güzel duygusuymuş,öpüp koklamaya doyamıyorum:KK16:hepinize dua ettim doğumda,inşallah sizler de sağlıcakla kavuşursunuz bebişlerinize:KK64:

Kızlarrrrrrrrrrr sizi çok özledim:KK64:Çok şükür sağlıklı bir şekilde oğluma kavuştum:KK64:Dünyanın en güzel duygusuymuş,öpüp koklamaya doyamıyorum:KK16:hepinize dua ettim doğumda,inşallah sizler de sağlıcakla kavuşursunuz bebişlerinize:KK64:

hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah. bizde ağrılarla boğuşuyoruz ama düzensiz ağrılarımız var. ne olcak bu işin sonu bilemedim :):KK49:

sağol canım ya valla öyle gerçekten alındığımıda belli edemiyorum emziriyorum benden çok herkes lahusa sendromuna girdi oğlumu uyandırmaya çalışıyorum uyanmıyo mesela emmek istemiyo demkki doymuş böyle birsürü kişiden ıvır zıvır laf duyunca ben de doymuyor mu diye düşünüyorum bide aventin göğüs ucuyla alıyor hala acaba o doymasını mı engelliyor kendi mememi çok aç olunca ağlamaktan sinirlenip almıyor bi süre aventle başlayıp sonra memeye döndürmeye çalışıyorum sen de emzirirken ağrı oluyormu emzirme tekniklerini hatmettim acı duyulmaması gerek yazılmış

İlk günler acır tabi sonra alışırsın ama doğru emmesi çok önemli diyorlar, sen onu gece uyurken kucağına al öyle yuttur memeni bence, benimki bir tanesini almamıştı ben öyle yapmıştım.. Uyandırmak istiyorsan da soy bebeği bak nasıl uyanıyor hemencecik.. Çok aç kalmasın tabi, ben uyandırıyorum 2-3 saati geçirmiyorum genelde.. Benimkide sinirleniyor bazen alamıyor memeyi yapıyorlar bazen öyle şeyler takılma sen.. Ama memene alıştırsan tabi daha iyi olur ama alışmazsada şimdi daha erken alışır merak etme benim arkadaşım3 ay boyunca sağıp emzirdi, ondan sonra bebek memeyi aldı.. Birde bebek yeni doğduğunda yapamıyor onu ama 2-3 haftalık olunca uyurken memeni dudağına değdirirsen hemen açıp ağzını uykuda emmeye başlar, o zamanlarda denersin memeni vermeyi.. Bol bol sütün olsun inşallah arkadaşım..

ayy çok sevindim adına canım darısı bize inş..mevlam hayırlı uzun ömür versn inş ..

Ezgi Kanama Çok Değilse Birşey Olmaz Benim Oğlumunda Kanamıştı Çok Az Ama Birdaha Kanarsa Hastaneye Götür Doktorlar Göbek Kanaması Ve Çabuk İyleşmesi İçin K Vitamini Vuruyorlar :KK34:

geçen hafta düştü göbeği ama bugün çok az bişey kanamış kurumuş geri, akşama kadar takip ettim, olmadı çok şükür. bezinin göbeğe gelen kısmını katlayıp kullandım sabahtan beri değmesin diye. tekrar olursa gidecem dr a. teşekkürler verdiğin tüm bilgiler için, baya faydalı oldu:KK71:

hayırlı uğurlu olsunnnnn. Allah analı babalı büyütsün. sağlıkla kavuşmuşsun sende bebeğine... darısı diğer tüm bekleyenlere.....:21:

hayırlı uğurlu olsunnnnn. Allah analı babalı büyütsün. sağlıkla kavuşmuşsun sende bebeğine... darısı diğer tüm bekleyenlere.....:21:

bekle bekle nereye kadar. canım çok acıyor. kızım kafasını her oynattığında aşşağısı acıyo. napcam bilmiyorum. bir an önce gelsin artık kızım. normal sancılarım başlasın bir an önce.

bekle bekle nereye kadar. canım çok acıyor. kızım kafasını her oynattığında aşşağısı acıyo. napcam bilmiyorum. bir an önce gelsin artık kızım. normal sancılarım başlasın bir an önce.

ne zamana kadar bekleyeceksin canım ? yani dr un ne diyo sezeryan için ? düşünüyo musunuz ?

selam kızlar..
oğlumu ne zaman emzirsem bağırsaklarından gurul gurul sesler geliyor :KK43:(
ne gaz yapıyor oğluma? nasıl geçirebilirim bu durumu bilmiyorummm :KK43:

gunaydın kızlar bayılacam artık sabahın 4. beri ayaktayım :KK37:

uyumuyor kızım gece kalkayım derken ayagımı orta sehpa ya vurdum allahtan derıydı hafıf sıyrıldı :KK37:

yorgunluktan yuzüme gözüme uçuk attı :KK37:

sabah esım ıse gıdıyor adamı yolcu bıle edemedım tabı ben ayakta kumsal kucagımda zombi gıbı sac bas elektrıklenmıs kabar kabar ben aynen boyleyım :KK37::90:
bacım aynen yaa geceler gündüzler karıştı... dün akşam baktım uyumuyor annemle banyo yaptırdık bu gece biraz rahattım... aklında bulunsun huysuzlanırsa sok banyoya mayışsın...
işte benim küçük tospağaaaaam ilki hastaneden diğeri dün çektim
Eki Görüntüle 215469 Eki Görüntüle 215470

oy maşşalh sübhanallah bacım bu ne saçlarr :)) gözleri çekik çekik maşallah...

X