seni unutmadım o esnada blue vardı topikte ona hitap ettim :) unuturmuyum kız zaten kaç kişi kaldık. benim kız akşamdan beri maşallah aşşağıya doğru bir baskı yapıyoki anlatamam. ama başkada hiç bir yerimde ağrı sızı yok. bu neyin nesidir acep?
dün akşamdan beri ağrım var canım çoğalsa gidicem ama aynı düzensizde geçmiyo ama giriyo ara ara kucağımda zaten kızım görsen karnımda çok sert napsam ya bilemedim ki
benimde akşam 11,30 dan gece 1,30 a kadar vajşnam parçalancak gibi ağrdı baskı yaptı kıızm aşşğıya doğru. senin kaçıncı bebiş? kucağımda zaten kızım yazmışsın
Kızlarrrrrrrrrrr sizi çok özledimÇok şükür sağlıklı bir şekilde oğluma kavuştum Dünyanın en güzel duygusuymuş,öpüp koklamaya doyamıyorum hepinize dua ettim doğumda,inşallah sizler de sağlıcakla kavuşursunuz bebişlerinize
sağol canım ya valla öyle gerçekten alındığımıda belli edemiyorum emziriyorum benden çok herkes lahusa sendromuna girdi oğlumu uyandırmaya çalışıyorum uyanmıyo mesela emmek istemiyo demkki doymuş böyle birsürü kişiden ıvır zıvır laf duyunca ben de doymuyor mu diye düşünüyorum bide aventin göğüs ucuyla alıyor hala acaba o doymasını mı engelliyor kendi mememi çok aç olunca ağlamaktan sinirlenip almıyor bi süre aventle başlayıp sonra memeye döndürmeye çalışıyorum sen de emzirirken ağrı oluyormu emzirme tekniklerini hatmettim acı duyulmaması gerek yazılmış
Kızlarrrrrrrrrrr sizi çok özledimÇok şükür sağlıklı bir şekilde oğluma kavuştum Dünyanın en güzel duygusuymuş,öpüp koklamaya doyamıyorum hepinize dua ettim doğumda,inşallah sizler de sağlıcakla kavuşursunuz bebişlerinize
Ezgi Kanama Çok Değilse Birşey Olmaz Benim Oğlumunda Kanamıştı Çok Az Ama Birdaha Kanarsa Hastaneye Götür Doktorlar Göbek Kanaması Ve Çabuk İyleşmesi İçin K Vitamini Vuruyorlar
hayırlı uğurlu olsunnnnn. Allah analı babalı büyütsün. sağlıkla kavuşmuşsun sende bebeğine... darısı diğer tüm bekleyenlere.....
bekle bekle nereye kadar. canım çok acıyor. kızım kafasını her oynattığında aşşağısı acıyo. napcam bilmiyorum. bir an önce gelsin artık kızım. normal sancılarım başlasın bir an önce.
http://lb1m.lilypie.com/0tLKp3.png
yaptım canım beğenmediğin bişey varsa söyle değiştiririm ok
ne zamana kadar bekleyeceksin canım ? yani dr un ne diyo sezeryan için ? düşünüyo musunuz ?
bence de riske atmayın canım. 41 desin artık. sağ salim kavuşursun inş. kuzunabuu perşembe yatışım olacak. duruma göre bakıcaz. normali istiycemolmazsa sezeryan olcak. daha fazla beklemek riskli artık diyo dr.
bence de riske atmayın canım. 41 desin artık. sağ salim kavuşursun inş. kuzuna
bacım aynen yaa geceler gündüzler karıştı... dün akşam baktım uyumuyor annemle banyo yaptırdık bu gece biraz rahattım... aklında bulunsun huysuzlanırsa sok banyoya mayışsın...gunaydın kızlar bayılacam artık sabahın 4. beri ayaktayım
uyumuyor kızım gece kalkayım derken ayagımı orta sehpa ya vurdum allahtan derıydı hafıf sıyrıldı
yorgunluktan yuzüme gözüme uçuk attı
sabah esım ıse gıdıyor adamı yolcu bıle edemedım tabı ben ayakta kumsal kucagımda zombi gıbı sac bas elektrıklenmıs kabar kabar ben aynen boyleyım:90:
işte benim küçük tospağaaaaam ilki hastaneden diğeri dün çektim
Eki Görüntüle 215469 Eki Görüntüle 215470
merveeeeeeeeeeeee tosunum nasılllllllllllllllll
karnı gurul gurul esra annesi(
bnm kızm nasıl??