günaydınn bide ben varımkızımın topuk kalnı alındı içim gitti uyuyo şimdi bende fırsat bu girdim midem bulanıyo stresten
yaa o topuk kanı beni mahvetmişti ağlama krizine girmiştim(( sen nasılsn bacım kızın nasıl?
ayy sorma çk huysuz merve yaaa uyanırken at kişner gibi sesler çıkartıyor :)) sizinkiler de öyle mi yaaa?
yaa o topuk kanı beni mahvetmişti ağlama krizine girmiştim(( sen nasılsn bacım kızın nasıl?
ben iyiyim çok şükür çabuk toparlandım ama nede olsa dikiş yerlerinden hafif zorlanıyorum kurtarıcım annem oluyordu o da gidiyor geceleri napıcam kara kara düşünüyorum vallahi kızım da iyi hafif sarılık var yüzünde bakalım ne çıkacak sonucu sen nasılsın sezeryan zormuş yaa( genel daha zordur hep aklıma sen geldin hastanede vallahi
ayy sorma çk huysuz merve yaaa uyanırken at kişner gibi sesler çıkartıyor :)) sizinkiler de öyle mi yaaa?
benim sıpada şimdi uyandı ayy bende çok kötü oluyorum yaa kan alındığı zaman geçen gün sarılık testi verdiğimizde resmen içim parçalandı
yok bacım benim kız sadece emerken karnı gurulduyo gibi oluyo
ben iyiyim çok şükür çabuk toparlandım ama nede olsa dikiş yerlerinden hafif zorlanıyorum kurtarıcım annem oluyordu o da gidiyor geceleri napıcam kara kara düşünüyorum vallahi kızım da iyi hafif sarılık var yüzünde bakalım ne çıkacak sonucu sen nasılsın sezeryan zormuş yaa( genel daha zordur hep aklıma sen geldin hastanede vallahi
aynı sorunu ben dün yazdım... çok fena benimki de yaa( emerken çok fena gurr gurr... esranın kumsalı da öyleymiş, anlamadım ki kontrole gittiğimizde eğer devam ederse sorucam doktoruma... annem diyor üşütüyorsn bebeği... nerde anacım gözüm gibi bakıyorum, kendim soğuk su soğuk şeyler yiyip içmiyolrum bile... çorapla geziyorum bu sıcakta... sütten gaz geçmesin diye... anlamadım yaaaaaaaaa
aynı sorunu ben dün yazdım... çok fena benimki de yaa( emerken çok fena gurr gurr... esranın kumsalı da öyleymiş, anlamadım ki kontrole gittiğimizde eğer devam ederse sorucam doktoruma... annem diyor üşütüyorsn bebeği... nerde anacım gözüm gibi bakıyorum, kendim soğuk su soğuk şeyler yiyip içmiyolrum bile... çorapla geziyorum bu sıcakta... sütten gaz geçmesin diye... anlamadım yaaaaaaaaa
konuya cvp verene kadar girmiş bizim kızlar
çok ağlamadı allahtan ama ebenin üzerine atlayasım geldidelik deşik ettiler
aynı şey bizdede var bide kakası kokuyor normalde kokmazmış annem üşütüyorsun sütünü dedi nerden üşütüceksem kışlık yeleklerle dolaşıyorum suyu bile soğuk içmiyorum hepsi aynı bunların demek((
merve hn merhaba adet geciktirici forumda yazınızı okudumda benim adetim düğün günüme denk geliyor ve geciktirici almak istiyorum bana bu konuda yardımcı olursanız... benim düşüncem bu ay adet geciktirici kullanıp gelecek ayki adetimi geciktirmek ama yani düğünüm temmuz 28 de ben bu ayın adetini geciktirsem diğer ay ileri atarmı acaba bana yardımcı olursanız sevinirim bu arada özel msj hakkım yokmuş buraya yazmak zorunda kaldım üzgünüm
Canım benim benin Ecedede aynısı var..ama ben sorun diye düşünmedim...karnı emzirirken gurul gurul yapıyo..annem normal emiyo karnına süt gidiyo sonuçta dedi..bagrsaklarından geliyo gibi geliyo banada...ama bence normal..hepimizde var sonuçta..gaz çok fena yaaa napıcam doktora soruç bi damla falan isticem yaaa:44:
ben gece hiç annemi kaldırmadım tek başıma halletmeye çalıştım bazı şeyleri o bakımdan iyiyim yani... sarılık varsa uyumasın fazla deniz sürekli emzir emzirmek ilacı onun... genel anestezi oldm evet toparlanmam uzun sürmedi ilk uyandım 10 dk. saçmaladm sonra hemen kendime gelmeye çalıştım...saçmaladım derken inledim anneme beni bırakam gitme diyorum halbuki nereye gidecek :)) burdayım annem gider miyim diyo :)) bebeğimi sordum nasıl iyiy mi kaç kg boyu kaç nasıl niye gelmiyor hala vsç :)) kendimi salsaydım 1 saatte zor gelirdim kendime... dikişleri sorma ara ara benim de iç kısımlarım acıyor... ama iyiyim nispeten... 4.gnü kalktım bütün işlerimi yaptım, suan eski halim gibiyim... 1 haftada toparlandım hemen...
kendini bırakmamakla çok alakası var banada doktor şaşırdı belden aşağımı çabuk hissetmeye başladım ne çabuk kaldırabildin bacağını dedi birgünde taburcu olduk çok şükür bebeğide ilk iki gün falan zorla uyandırıp emzirdim hep şimdi kendi uyanıyor bide gaz problemi var biraz zaten kendiliğinden sancılanıp kalkıyor bu gaz için rezene çayı diyorlar bide humana still tea anneden bebeğe gaz geçmesini engelliyormuş hangisini alsam rezeneyi bebeğede verebiliyormuyuz acaba??
ay inş dediğin gibidir bacım ya...Canım benim benin Ecedede aynısı var..ama ben sorun diye düşünmedim...karnı emzirirken gurul gurul yapıyo..annem normal emiyo karnına süt gidiyo sonuçta dedi..bagrsaklarından geliyo gibi geliyo banada...ama bence normal..hepimizde var sonuçta..gaz çok fena yaaa napıcam doktora soruç bi damla falan isticem yaaa:44:
kendini bırakmamakla çok alakası var banada doktor şaşırdı belden aşağımı çabuk hissetmeye başladım ne çabuk kaldırabildin bacağını dedi birgünde taburcu olduk çok şükür bebeğide ilk iki gün falan zorla uyandırıp emzirdim hep şimdi kendi uyanıyor bide gaz problemi var biraz zaten kendiliğinden sancılanıp kalkıyor bu gaz için rezene çayı diyorlar bide humana still tea anneden bebeğe gaz geçmesini engelliyormuş hangisini alsam rezeneyi bebeğede verebiliyormuyuz acaba??
Canım Humana Still teayi hergün günde 2 kere içiyorum aralıksız..ama bebişim çok gaz sancısı çekiyo.hiç faydası yok(