2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bana musaade bı doktora goruneyım eger burda yazamazsam faceten haber verırım olanı bıtenı..
buyuk ıhtımalle eve donus olacak gene:))))ama dusunuyorum daha ne kadar ıcımde kalacak bu cocuk:))
opuldunuz...

git gel bakam ne olcak sonuç. hayırlı haberlerle inşallah.

bluebottle kız bi sen bi ben kaldık geriye. ne olcak bu halimiz. bak yelkovanda gidici :)

persembeye kadar ben de varim eger bizimki gelmeye kalkmazsa:)
doktora gittim bugun hic bir acilma, sanci,catida genisleme yok ve doktor ancak %30 ihtimal normal dogurabilirsin her halukarda sezeryene doner dedi ve persembe gunu sezeryana karar verdik

sen 40. haftandasın ben 41 e geldim :) napcaz bunlarla bilmiyorum. kızlar erkne gelir derler halbuki ama yok benimki yerinden çok memnun. senin cinsiyeti nedir?

bluebottle kız bi sen bi ben kaldık geriye. ne olcak bu halimiz. bak yelkovanda gidici :)

sen benden önce kesin doğurursun canım en sona ben kaldım senin hiç değilse sancıların var bende o da yok ama normal ya, forumda millet normal doğumu bekleseydi daha yarısı duruyodu inanki..sen sezeryan isteseydin 2-3 haftadır doğurmuş olurdun o yüzden bi gecikme yok gayet normal

hadi ya sezeryana döndü yani, hayırlısı olsun canım hangisi daha iyi olacaksa öyle olsun...açılma olmadığı için suni sancı da fayda etmez.
benim de çatı durumuna daha hiç bakılmadı, perşembe bakacak doktor. açılma bende de hiç yok. eğer olursa sancım gelmezse suni sancı isterim. neyse daha7 temmuza 10 gün var:)

22.06.2011 tarhinde Çınarımız aramıza katıldı arkadaşlar ..Zor bir sezaryan oldu Cok fazla kanamam oldu amelayatta ama şimdi cok iyiyiz oglumla sürekli onunla ilgilenmekten nete hiç giremedim ....hepinizi öpüyorummmmm

saat 11 den beri ayakta olan kızım daha yeni uyuduuuuu, kollarım koptuuuuu, bi de göbeği kanamış ve geri kurumuş bugün azcık yaa, çok korktum, bişey olurmu acaba kızlar? bilgisi olan varmı aranızda?????:26:

Ezgi Kanama Çok Değilse Birşey Olmaz Benim Oğlumunda Kanamıştı Çok Az Ama Birdaha Kanarsa Hastaneye Götür Doktorlar Göbek Kanaması Ve Çabuk İyleşmesi İçin K Vitamini Vuruyorlar

Kızlar Bu Paylaşıma Çok İhtiyacınız Olacak İlerde Mutlaka Bir Yere Not Edin Ve Sonuna Kadar Okuyun

canımbizim göbeğimiz hep kanadı 4. günü düşmüştü bi parça kalmıştı içinde önemsemedim sonra ıkındıkca kanadı geçen hafta doktora gittik o parçayı eliyle kopardı önemli değilmiş k vitamini iğnesi yaptırdı şimdi iğneden sonra 1 kez kanadı bi dahada olmadı sende dr a git istersen ciddi bişey değil ama iğne yapılır

Kızlar Bu Paylaşıma Çok İhtiyacınız Olacak İlerde Mutlaka Bir Yere Not Edin Ve Sonuna Kadar Okuyun

canım etrafımda bebeğim sık emdikçe ve ağladıkça sütün mü yetmiyor diyen o kadar kişi var ki bi kere beni yetersiz hissetmeme neden oluyorlar memede 1 saatten fazla kalınca doymuyor demekmiş diyen emdikten sonra ellerine sarılan oğlumu gören aç kalmış diyen o kadarmorsalim bozuluyor ki hemen mama vermemi istiyorlar gerçekten sütün gelmesi huzur ve psikolojiyle çok alakalı aç mı bu çocuk dediğinde biri tüm psikolojim bozuluyor oğlumu emzirirken inatla sütümüz var oğlum diyorum tüm bunlara inat gerçekten psikolojik bir savaş veriyorum

Son düzenleme:

Arkadaşım sen onlara takılma benim ilk kızımda da annem öyleydi, elinde mama gezerdi bu çocuk doymuyor diye , ben inat ettim emzirdim sen takma kimseye, bebekler ilk aylar zaten anneyi emzik gibi kullanıyor onun için ağlıyorlar ya, doymamasıyla alakası yok ama bu forumda bile ne kadar çok kişi bebeğim acaba doyuyor mu dedi, herkeste aynı endişe var, sen boşver hiç o sürelere de takılma, benim süt hızlı iniyor , kızım 5 dk. emip bırakıyor sonrasında da 3 saat istemiyor meme, demek ki doyuyor.. Bazıları da illa 20 dk. emsin falan diyor saçma hepsi, anne hisseder zaten bebek doymasa takma sen emzir bol bol bebeğini..

kızlar ağrım var bazen çok oluyo kasıklarımda zaten şiddetli ağrı var ama artmıyo hep aynı akıntımda çoğaldı napsam ya sizce kontrolum çarşamba yarın mı gitsem taze annişlr yardım :44: karnımda çok sert bu arada epeydir ..

Son düzenleme:

sağol canım ya valla öyle gerçekten alındığımıda belli edemiyorum emziriyorum benden çok herkes lahusa sendromuna girdi oğlumu uyandırmaya çalışıyorum uyanmıyo mesela emmek istemiyo demkki doymuş böyle birsürü kişiden ıvır zıvır laf duyunca ben de doymuyor mu diye düşünüyorum bide aventin göğüs ucuyla alıyor hala acaba o doymasını mı engelliyor kendi mememi çok aç olunca ağlamaktan sinirlenip almıyor bi süre aventle başlayıp sonra memeye döndürmeye çalışıyorum sen de emzirirken ağrı oluyormu emzirme tekniklerini hatmettim acı duyulmaması gerek yazılmış

seni unutmadım o esnada blue vardı topikte ona hitap ettim :) unuturmuyum kız zaten kaç kişi kaldık. benim kız akşamdan beri maşallah aşşağıya doğru bir baskı yapıyoki anlatamam. ama başkada hiç bir yerimde ağrı sızı yok. bu neyin nesidir acep?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…