günaydın taze anneler
günaydıınnn nassın
bebişle uğraşıyorum sen nasılsın ya sezeryan olan anneler göbekler ne durumda
evet hemen sezeryana alıyolar dediğin gibi bide benden önce yatış yapanlar benden kaç saat sonra doğum yaptılar allahtan beklemişim kendi sancımı onlar hala bekliyolardı.
inşallah sende normal doğum yaparsın canım
kızlar benim galiba az önce nişanım geldi suyum da azar azar geliyo ....
az önce yataktan kalkarken ılık bi şey aktı gibi oldu hemen tuvalete gittim tabi sarı bi sıvı kötü kokulu değil ama kilodumu batırcak kadar sonra da sümüğümsü kanlı bi akıntım oldu karnım ağrıyo yanlız adet ağrısı gibi aynı afedersiniz biraz ishal de olmuşum altıma ped koydum...karışık anlattım biraz ama sizce gideyim mi doktora hemen yoksa biraz bekleyeyim mi sancılarımın artmasını?şu an dayanılmayacak bişey yok...suyum birden boşalmadı ped dolduracak kadar anca...offf gerçi gelen suyum mu onu da bilmiyorum ki...insan acemi olunca...ne zormuş yaaa...karnım sertleşiyo bu arada...ve hala karnım yukarıda benim aşağı inmemişti zaten ...bana acil cevap yazın lütfen...
sağol canımmervecim gözün aydın
bende doğuma gittiğimde 3 kişi sancı çekiyodu, jet hızıyla doğurdum çıktım
inşallah tüm kızlarda benim gibi doğurur
canım karnın serteşiyosa o kesin sancı, dr a bi git istersen bebeğin kalbini dinlesinler nst den direk doğuma gidersin gibime geliyo, hayırla kurtul inşallah....
blue bebek şekerinin tanesini 1 e almıştım ben, orası bayağı pahalıymış, yapacaksan acele et yarım kalabilir
kızlar fatmamı girmiş??? ne demiş benim cnm arkadaşım???
esra annen geldimi? ananen ne durumu nasıl ??
kızlar benim galiba az önce nişanım geldi suyum da azar azar geliyo ....
az önce yataktan kalkarken ılık bi şey aktı gibi oldu hemen tuvalete gittim tabi sarı bi sıvı kötü kokulu değil ama kilodumu batırcak kadar sonra da sümüğümsü kanlı bi akıntım oldu karnım ağrıyo yanlız adet ağrısı gibi aynı afedersiniz biraz ishal de olmuşum altıma ped koydum...karışık anlattım biraz ama sizce gideyim mi doktora hemen yoksa biraz bekleyeyim mi sancılarımın artmasını?şu an dayanılmayacak bişey yok...suyum birden boşalmadı ped dolduracak kadar anca...offf gerçi gelen suyum mu onu da bilmiyorum ki...insan acemi olunca...ne zormuş yaaa...karnım sertleşiyo bu arada...ve hala karnım yukarıda benim aşağı inmemişti zaten ...bana acil cevap yazın lütfen...
blue bebek şekerinin tanesini 1 e almıştım ben, orası bayağı pahalıymış, yapacaksan acele et yarım kalabilir
kızlar fatmamı girmiş??? ne demiş benim cnm arkadaşım???
esra annen geldimi? ananen ne durumu nasıl ??
cevaplarınız için teşekkürler kızlar...
bana dua edin annemi arayayım şimdi...gelsin bi de o görsün halimi...suyum aman aman gelmediği için biraz evde sancılarmın sıklaşmasını beklemeye karar verdim...normal adet ağrısı bu hastaneye hemen gidip de daha da çok panik olmak istemiyorum tabi gene doktorumu arayayım da o ne derse onu yaparım...hepinizi öptm dua edin bana...
cevaplarınız için teşekkürler kızlar...
bana dua edin annemi arayayım şimdi...gelsin bi de o görsün halimi...suyum aman aman gelmediği için biraz evde sancılarmın sıklaşmasını beklemeye karar verdim...normal adet ağrısı bu hastaneye hemen gidip de daha da çok panik olmak istemiyorum tabi gene doktorumu arayayım da o ne derse onu yaparım...hepinizi öptm dua edin bana...
Izlar cok kotuyum.acil cvp verin nolurben 10 haftalik gebeyim e bgun yigenim icinde yarim ltrelkk su bulunan poseti ceviriken karnima dha dorusu tam karinla bikini bolgem arasin a gum die patlatti..cok korkuom bisey olurmu nolur cvp verin
kızlar merhabalar ıkı gundur sabah kalktıgımda normal akıntıma benzemeyen kokusuz yapıskanımsı ve renksız sıvı gelıyor az once doktoru aradım normalde kontrol dundu ama bugun cagırdı bakalım hayırlısı hıc umıdım yok ama:)))
merveneslı bebısın hayırlısı olsun..
yakamoz gecmıs olsun olsun cok uzuldum zor sartlarda hamılelık annelık yapıyorsunn allah yardımcın olsun..
Izlar cok kotuyum.acil cvp verin nolurben 10 haftalik gebeyim e bgun yigenim icinde yarim ltrelkk su bulunan poseti ceviriken karnima dha dorusu tam karinla bikini bolgem arasin a gum die patlatti..cok korkuom bisey olurmu nolur cvp verin