2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy ne biliyim özellikle emdiği zaman... bi de tam uyanmasına yakın keçi gibi sesler çıkartıyor :KK37: ya da at kişnemesi gibi :KK37: gülüyorum o öyle ses çıkardığında ama niye çıkartıyor diye de düşünmyor değilim :44:
kız aynıııııııııııııııı ıc cekyo gıbı bende korkyodum iiiiiiiiiiii der gbı :KK60:

Son düzenleme:
$Fotoğraf1479..jpg buda benım erkek kızımmmmmmmmmm:KK69::KK60::KK60:

biraz olsun içim rahatladı senin kızı hastaneye yatırmışlarmıydı peki ? solunum sıkıntısı korkutuyor beni bide üzüntüden sanırım sütüm çok azaldı bi kaç damla geliyor bitiyor yetmesi mümkn değil bebekde emmiyor zaten sürekli uyuyo gözünü açamıyor :KK43:( Allahım nolur değeri düşmüş olsun nolur iyileşsin...

ne zaman doğurdun canım kaçırdım ben ? nasıl oldu doğumun ?

canım spinal sezeryan oldum hiçbir doğum belirtisi yoktu doktor açılma olur diye garanti veremem akşama kadar deneriz suni sancı dedi sabah 9 da düşün:KK53: bende istemedim 24 ünde doğdu kızım:nazar:

sağol tatlım benim sıpa durdu durdu tam gününde doğdu evet normal doğum oldu canım çokda zor olmadı ama biraz dikişlerim var onlar sızlıyo arada o kadar

kız bende seni merak etmiştim benden önce doğurmuşun demek :KK1:

ayy amma çene yapmışınız anca okudum geçmişi kızlar giremiyorum benim kız beni memede esir alıyor allahtan annem var ama bikaç güne gidecek kızım uyurken bakayım dedim annem gidince napıcam bilmiyorum yaa:KK43:

kız bende seni merak etmiştim benden önce doğurmuşun demek :KK1:

ayy amma çene yapmışınız anca okudum geçmişi kızlar giremiyorum benim kız beni memede esir alıyor allahtan annem var ama bikaç güne gidecek kızım uyurken bakayım dedim annem gidince napıcam bilmiyorum yaa:KK43:

benim annemde çarş. günü gideek napcam bilmiyorum bunalıma girdim şimdiden :KK43:(

X