2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet hemen sezeryana alıyolar dediğin gibi bide benden önce yatış yapanlar benden kaç saat sonra doğum yaptılar allahtan beklemişim kendi sancımı onlar hala bekliyolardı.
inşallah sende normal doğum yaparsın canım

mervecim gözün aydın :nazar::nazar:
bende doğuma gittiğimde 3 kişi sancı çekiyodu, jet hızıyla doğurdum çıktım :KK9:
inşallah tüm kızlarda benim gibi doğurur

kızlar benim galiba az önce nişanım geldi suyum da azar azar geliyo ....
az önce yataktan kalkarken ılık bi şey aktı gibi oldu hemen tuvalete gittim tabi sarı bi sıvı kötü kokulu değil ama kilodumu batırcak kadar sonra da sümüğümsü kanlı bi akıntım oldu karnım ağrıyo yanlız adet ağrısı gibi aynı afedersiniz biraz ishal de olmuşum altıma ped koydum...karışık anlattım biraz ama sizce gideyim mi doktora hemen yoksa biraz bekleyeyim mi sancılarımın artmasını?şu an dayanılmayacak bişey yok...suyum birden boşalmadı ped dolduracak kadar anca...offf gerçi gelen suyum mu onu da bilmiyorum ki...insan acemi olunca...ne zormuş yaaa...karnım sertleşiyo bu arada...ve hala karnım yukarıda benim aşağı inmemişti zaten ...bana acil cevap yazın lütfen...

canım karnın serteşiyosa o kesin sancı, dr a bi git istersen bebeğin kalbini dinlesinler nst den direk doğuma gidersin gibime geliyo, hayırla kurtul inşallah....

blue bebek şekerinin tanesini 1 e almıştım ben, orası bayağı pahalıymış, yapacaksan acele et yarım kalabilir :KK4:

kızlar fatmamı girmiş??? ne demiş benim cnm arkadaşım???

esra annen geldimi? ananen ne durumu nasıl ??

mervecim gözün aydın :nazar::nazar:
bende doğuma gittiğimde 3 kişi sancı çekiyodu, jet hızıyla doğurdum çıktım :KK9:
inşallah tüm kızlarda benim gibi doğurur

canım karnın serteşiyosa o kesin sancı, dr a bi git istersen bebeğin kalbini dinlesinler nst den direk doğuma gidersin gibime geliyo, hayırla kurtul inşallah....

blue bebek şekerinin tanesini 1 e almıştım ben, orası bayağı pahalıymış, yapacaksan acele et yarım kalabilir :KK4:

sağol canım :KK69: aynen aynen bi girdim millet sancı çekiyo benden sonra biri gelmişti kadının sancısıda vardı suyu da gelmişti hemen aldılar doğuma ondan sonrada ben girdim doğuma :KK60:

kızlar merhabalar ıkı gundur sabah kalktıgımda normal akıntıma benzemeyen kokusuz yapıskanımsı ve renksız sıvı gelıyor az once doktoru aradım normalde kontrol dundu ama bugun cagırdı bakalım hayırlısı hıc umıdım yok ama:)))
merveneslı bebısın hayırlısı olsun..
yakamoz gecmıs olsun olsun cok uzuldum zor sartlarda hamılelık annelık yapıyorsunn allah yardımcın olsun..

kızlar benim galiba az önce nişanım geldi suyum da azar azar geliyo ....
az önce yataktan kalkarken ılık bi şey aktı gibi oldu hemen tuvalete gittim tabi sarı bi sıvı kötü kokulu değil ama kilodumu batırcak kadar sonra da sümüğümsü kanlı bi akıntım oldu karnım ağrıyo yanlız adet ağrısı gibi aynı afedersiniz biraz ishal de olmuşum altıma ped koydum...karışık anlattım biraz ama sizce gideyim mi doktora hemen yoksa biraz bekleyeyim mi sancılarımın artmasını?şu an dayanılmayacak bişey yok...suyum birden boşalmadı ped dolduracak kadar anca...offf gerçi gelen suyum mu onu da bilmiyorum ki...insan acemi olunca...ne zormuş yaaa...karnım sertleşiyo bu arada...ve hala karnım yukarıda benim aşağı inmemişti zaten ...bana acil cevap yazın lütfen...

canım bence hepsi doğum belirtisi. su azar azar da gelebilirmiş bi anda gelmesi gerekmiyormuş, su olduğunu düşünüyorsan bence doktorunu ara ve söyle. sonra da git hemen. zaten en başta dayanılmıcak olmaz sanırım. ay ne güzel doğumun başlıyor Allah sağlıkla kurtarsın canım ikinizi de :)

evet canım ya 2,25 verilir mi bi şekere :)) 100 tane alsan 225 lira, o kadar parayla bebeğime neler alırım ben :KK9: bugün başlıcam canım, lavanta alacaktım sabah bi ara çıktım ama unutmuşum farklı yoldan geldim :) ay nüfus cüzdanımı kaybettiğimi farkettim cumartesi günü kargo geldiğinde, sonra düşündüm sağlık ocağına gitmiştim bi de bebek için bi mağazaya. bugün gittim sağlık ocağında yok, meğer mağazada düşürmüşüm acayip sevindim :) sabah sabah bi mutluluk yaşadım :KK9:
fatma ne yazsın dayanamıyorum yazmış, kalamamış zaten. ben de okuyunca kahroldum...Rabbim en kısa zamanda bi bebek nasip etsin, üzüntülerini hafifletsin inşallah...

cevaplarınız için teşekkürler kızlar...
bana dua edin annemi arayayım şimdi...gelsin bi de o görsün halimi...suyum aman aman gelmediği için biraz evde sancılarmın sıklaşmasını beklemeye karar verdim...normal adet ağrısı bu hastaneye hemen gidip de daha da çok panik olmak istemiyorum tabi gene doktorumu arayayım da o ne derse onu yaparım...hepinizi öptm dua edin bana...

bana dua edin annemi arayayım şimdi...gelsin bi de o görsün halimi...suyum aman aman gelmediği için biraz evde sancılarmın sıklaşmasını beklemeye karar verdim...normal adet ağrısı bu hastaneye hemen gidip de daha da çok panik olmak istemiyorum tabi gene doktorumu arayayım da o ne derse onu yaparım...hepinizi öptm dua edin bana...

allah yardımcın olsun canım bi nefeste al bebişini kucağına inşallah

Izlar cok kotuyum.acil cvp verin nolurben 10 haftalik gebeyim e bgun yigenim icinde yarim ltrelkk su bulunan poseti ceviriken karnima dha dorusu tam karinla bikini bolgem arasin a gum die patlatti..cok korkuom bisey olurmu nolur cvp verin

hadı bakalım hayırlı haberlerını beklıyoruz...

Izlar cok kotuyum.acil cvp verin nolurben 10 haftalik gebeyim e bgun yigenim icinde yarim ltrelkk su bulunan poseti ceviriken karnima dha dorusu tam karinla bikini bolgem arasin a gum die patlatti..cok korkuom bisey olurmu nolur cvp verin

ıstersen yakında bı saglık ocagı vs varsa kalp atısını dınlesınler ıcın rahatlar..

kızlar bana musaade bı doktora goruneyım eger burda yazamazsam faceten haber verırım olanı bıtenı..
buyuk ıhtımalle eve donus olacak gene:))))ama dusunuyorum daha ne kadar ıcımde kalacak bu cocuk:))
opuldunuz...

kızlar merhabalar ıkı gundur sabah kalktıgımda normal akıntıma benzemeyen kokusuz yapıskanımsı ve renksız sıvı gelıyor az once doktoru aradım normalde kontrol dundu ama bugun cagırdı bakalım hayırlısı hıc umıdım yok ama:)))
merveneslı bebısın hayırlısı olsun..
yakamoz gecmıs olsun olsun cok uzuldum zor sartlarda hamılelık annelık yapıyorsunn allah yardımcın olsun..

canım nasılsın? dün gitmedin mi yani doktora?hayırlısı bakalım ne dicek, sen 41i de bitiriyosun şaka maka :))) ay benim o kadar gecikirse sınava giremicem. inşallah o kadar beklemez yavrucum. hiç sancın falan oluyor mu peki?

canım korkma o kadar basit değil bebeklere bişey olması, insanlar düşürmek için uğraşıyorlar yine bişey olmuyor. içine sinmezse yelkovanın dediği gibi bi sağlık ocağına git kalp atışlarını dinlesinler. korkma bişey olmaz Allahın izniyle...

X