sumuksu akinti sarida olabilir bnm bu seklde 3gun akintim geldi 3gun sonunda gecede dogumum oldu.kızlar doğum yapmışlarr nişan nasıl oluyoo bilgisi olan varsa yardım lütfenn :18::18::18::18:
gözlerim dolu dolu okudum mesajını canım. Allah ım sana dayanma gücü versin, içim yanıyo düşündükçe, kim bilebilir senin içini. meleğin sana iki cihanda şefaat etsin inşallah. Rabbim en kısa zamanda bi melek göndersin sana cennetinden. dualarımız her an seninle canım benim. ne olur kendine dikkat et,,, seni çok çok seviyoruz Fatma cımdayanamıyorum.... Rabbim sabrımı arttır...............burdaki herkesin Allah bebeğine sağlık sıhhat uzun ömürler versin.. çok kalamıyorum....
dayanamıyorum.... Rabbim sabrımı arttır...............burdaki herkesin Allah bebeğine sağlık sıhhat uzun ömürler versin.. çok kalamıyorum....
dayanamıyorum.... Rabbim sabrımı arttır...............burdaki herkesin Allah bebeğine sağlık sıhhat uzun ömürler versin.. çok kalamıyorum....
merhaba arkadaslar azönce afedersiniz sümüksü pelteli hafif sarımtrak akıntım geldi,kıvamıda epey yoğundu ,bu ne acaba bilen var mı:44:
merhaba arkadaslar azönce afedersiniz sümüksü pelteli hafif sarımtrak akıntım geldi,kıvamıda epey yoğundu ,bu ne acaba bilen var mı:44:
aynıııııııııı aynııı yanlıs anlamaya baslıyorum artıkmerhaba kızlar sabah sabah ben... gece 4'e kadar sinirinden ağlayan ve 2 saatlik uykuya rağmen sinirinden uyuyamayan ben...
lohusalık depresyonu sardı beni, eşim saat 1 gibi dükkanı kapatıp eve çıktı, çocuk huysuz akşam 8den beri 1 saat uyumuş uyumuyor, benim gözümden uyku o biçim... bana kalk yemek hazırla demez mi gözlerine baktım kötü kötü gitti kendisi hazırladı, tekiz odada oğlumla uyuyamıyorm korkudan ki oğlum da uyumadı zaten 2'ye kadar... bekliyorum beyfendinin gelmesini film izliyor... gidiyim karıma bakayım naptı dediği yok... kalktım tuvalete kapıları çarpa çarpa neyse gittim yattım ama nasıl ağlıyorum geldi yanıma , aşkım noldu hayatım noldu dedim git başımdan bişe olduğu yok... 5 dk ısrar etti sonra eee naparsan yap dedi döndü arkasını yattı, burak 10 dk sonra uyandı uyumuyor gene, sinirlendim aldım yastığı gittim salona açtım koltuğu saat 3'ten beri salondayız oğlumla ve bunu farketmesine rağmen hala gelmedi yanıma... şuan uyuyor mışıl mışıl olsn annemin gitmesini bekliyorm annem gitsin eğer huylarına böyle devam ederse çk kavga edicez demektir...
dun bebegı banyo yaptrcaz bacısının yıl sonu notuna bakıo bebek cıplak ya üşütecek dedım e gerı gıydır dıo kızına ıyı benı sallamıyor bıle kızımı kıskandıgımdan degıl mervem asla oyle sey dusunmem ama cok degıstı sankı benımle hamıleyken bebek ıcın ılgılenıyor gıbı bebege bıse olmasın dıe ılgılenmiş gıbıme gelıyorhiç yeni doğum yapmışım gibi davranmıyor birce çok zorum gidiyor... anca burağı seviyor ... çk üzülüyorum inşallah atlatırız bu dönemi, zaten tek teselliyi annem burda ona güvenip de böyle geniş davranıyordur diye düşünüyorum...
10 kilom gitmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş