2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende merekla beklıorum cnm tık yok daha bide bikac gune kadar yola cıkmamız lazım napcam bilmiorm.p.tesi gunum doluo baklaım dr ne dicek gidnce:26:..

selam kızlar nasılsınız.bebeğim bugün 5 g,nlük oldu.ilk banyosunu yaptırdık.ağladı biraz.o ağlayınca ben çok kötü oluyorum ağlamasın diye ne yapacağımı şaşırıyorum.şimdide uyuyor banyo yapınca acayip rahatladı.ben de eve geldiğimden beri tuvalete çıkamıyordum.o da ağrı yaptı dikişlerim ağrıdı.doktorum ilaç verdi kullandım bugün daha iyiyim çok şükür.doğuranlar var mı bu arada.

selam kızlar 24 haziran 2011 tarihinde kızımız Zeynep spinal sezeryanla dünyaya geldi bugün evimize geldik darısı kalan arkadaşların başına

merhaba arkadaslar azönce afedersiniz sümüksü pelteli hafif sarımtrak akıntım geldi,kıvamıda epey yoğundu ,bu ne acaba bilen var mı:44:

dayanamıyorum.... Rabbim sabrımı arttır...............burdaki herkesin Allah bebeğine sağlık sıhhat uzun ömürler versin.. çok kalamıyorum....

dayanamıyorum.... Rabbim sabrımı arttır...............burdaki herkesin Allah bebeğine sağlık sıhhat uzun ömürler versin.. çok kalamıyorum....
gözlerim dolu dolu okudum mesajını canım. Allah ım sana dayanma gücü versin, içim yanıyo düşündükçe, kim bilebilir senin içini. meleğin sana iki cihanda şefaat etsin inşallah. Rabbim en kısa zamanda bi melek göndersin sana cennetinden. dualarımız her an seninle canım benim. ne olur kendine dikkat et,,, seni çok çok seviyoruz Fatma cım

fatma cım seni gördüğüme hem sevindim hem üzüldüm. allah sabrını verir canım. gerçi ne desek boş ama. çok merak ettik seni. eminim biraz daha iyisin ki buraya geldin.

slm hanimlar 16.06.2011 da suni sanciya gerek kalmadan Esilam dünyaya geldi cok sükür. Fakat düne kadar hastanede kalmak zorundaydik maalesef.
Simdi iyiyiz cok sükür. sonra tekrar yazarim kendinize ii bakin.

selam kızlar..
bende hala tık yok ama doguramayan arkadasların yazdıgı sıkıntılar hep mevcut:))
denızsuray hadı gozunaydın bak bız buralardayız bebısler anne karnından mezun olacaklar:))
fatmacım aklımız hep sendeydı allah sabrını verır ıns.

merhaba arkadaslar azönce afedersiniz sümüksü pelteli hafif sarımtrak akıntım geldi,kıvamıda epey yoğundu ,bu ne acaba bilen var mı:44:

canım o dediğin şey yanlış bilmiyorsam verniksin mi ne öle bişi deniyor bu bebeği kaplayan bir madde doğuma yakın temizleniyo....

ama yanlış da biliyo olabilirim ama korkulcak bişi yok bendede oluyo şu son bi kaç haftadır....bu link içini rahatlatabilir

37. GEBELK HAFTASI - Hera Kadn Sal Merkezi - Gebelik, Kadn Doum, Jinekoloji - 37. gebelk haftasi

Fatmacım günlerdir hep seni düşündük senin kadar olmasada acını forumda hep birlikte yaşadık,sen bebeğini kaybettiğinden beride forum eskisi gibi değil,herkes senin için dualar etti ama yavrucağın ömrü o kadarmış. bebeğim bir gece hastanede yattı ve inan seni çok çok daha iyi anladım, yazarken bile gözyaşlarımı tutamıyorum ki Allah sana sabırlar versin,diyecek bişey bulamıyorum fazla

kızlar bı yuruyus yapayım hazır hava serınlemısken
bebıslerınıze ıyı bakın benım gıbı doguramayanlarda dogurmaya baksınlar:)))

canım nişan dediğimiz kanlı akıntı öncesi böyle birnişanda gelebiliyor , nişanın gelmeye hazırlanıyor olabilir , konrole gittiğinde dr un anlayacaktır :) hayırlısı olsun

cnm allah sabır versin burdaki her arkadaş okadar dua ettiki söylenecek pek bişi yok arkadaşım ne desek boş...umarım acını hafifletecek meleğin en kısa zamanda gelir göbüşüne...

aynıııııııııı aynııı yanlıs anlamaya baslıyorum artık
dun bebegı banyo yaptrcaz bacısının yıl sonu notuna bakıo bebek cıplak ya üşütecek dedım e gerı gıydır dıo kızına ıyı benı sallamıyor bıle kızımı kıskandıgımdan degıl mervem asla oyle sey dusunmem ama cok degıstı sankı benımle hamıleyken bebek ıcın ılgılenıyor gıbı bebege bıse olmasın dıe ılgılenmiş gıbıme gelıyor neysekı salıya annem burda allah ızın verırse uykusuzlugum gıder bıraz (
10 kilom gitmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım ben 59 la kaldım 70 ile gırdım doguma suan 61 kg ım :))) gıttı kılolm benım hamıle olmadan oncekı gıydıgım pantolonlarımın hepsi olyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…