2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

herkeze slmmmmm
16.06.2011 saat:04:30 da 3700 kg 52 cm normal doğumla dünyaya gözlerini açtı minik tospağam ancak girebildim nete
eee sizlerden ne var ne yok doğurmayan kalmamıştır heralde

Allah analı babalı hayırlı evlaT eylesin.TEBRİKLER...bebeğin kilosu ultrasonda kaç çıkmıştı.maşallaah iri bir bebek.benimkinede doktorlar iri diyorlar.doğumun zor oldumu?çok soru sordum ama cevaplarsan sevinirim

canım son kontrolümde ultrasonda 3500 çıktı dr um güvenemedi bide ayrıntılı ultrasona baktı orda da buna yakın bi rakam çıktı 2 cm açıklığım vardı 15 haziranda gitmiştik kontrole nst ye bi girdim sancı gösterdi hep ve dr um şaşırdı merve sen nasıl ayakta duruyosun dedi bende sancı yoktu neyse çıktık hastaneden çarşıda tur atıyoruz ki açılmam tamamlansın diye ama nafile açıklığım olmamış o kadar da yürümüştüm halbuki
akşam saat 9 gibi tekrar yürüdük eşimle tabi gitgide sancılarım başlıyo 11 de hastaneye gittik yatışımı yaptılar sancım hafif hafif geliyo ama açılmam yoktu suni sancı verildi ve 2 şiddetli sancıdan sonra 3. de ıkınma hissim geldi hemen ebe geldi beni aldı götürdü doğum yaptım 2. ıkınmada çocuk çıktı kolay oldu ama çocuk gelirken yırttı biraz alt tarafı dikişlerimden çok canım yandı bide dikiş tutmadı cildim havalı olduğundan tekrar tekrar dikti şu anda sadece biraz sızlıyo o kadar

benim son gün 1 temmuz. çarşamba gittiğimde 3800 demişti.yarın tekrar gidicem bakalım.ben de hayırlısıyla normal istiyorum.umarım yapabilirim...

Meraba hanımlar, dün sabah hafif pembe akıntım geldi ve gün içinde 2 kez daha geldi.Bu sabah da geldi.Hiç sancı da hissetmiyorum.Salı günüm doluyor.Acaba salıya doğururmuyum:93:

asude cimmm nasılsınnnn :))

sıcaktan patlıyorum canım buraları fena sıcak.metinle asude istanbula gittiler 1 hafta önce bende yalnız oturuyorum valla sen nasılsın ezgicik nasıl? annelik nasıl gidiyo bakalım duyduğuma göre 10 kilon gitmişşşş darısı benim başıma

selam kızlar kimsecikler yok buralarda artık sezeryan olanlara bi sorum olacaktı benim göbüşüm kaldı gitmedi bide cıvık böyle sallanıyor yürürken sizde durumlar nasıl çok moralim bozuk o yüzden psikolojim bozuldu

sen akdağ da değilmisin? ben iyiyim çok şükür, dikişlerim falan toparlandı iyice, geçen hafta aldırdım dikişleri, keyfimiz yerinde çok şükür :) evt dün tartıldım 59,5 kiloyum, 69,5 la doğuma gitmiştim ezgi hanımda gece burnumdan getirdi, uyuyo şimdi, annemler de salı gidecekler, bizbize kalcaz bakalım. özgür takılıyosun bakıyorum da

bende bugün 12 gün oldu, hafif bi göbek var şuan tabiki. gün gün çekiliyo ama, doğumun ertesi günü 6 aylık hamile gibiydim hemen gitmez, dikiş bölgen tamamen iyileşince sarabilir veya spor yapabilirsin...

Son düzenleme:

yok canım ben ayın 18 inde akçaya geçtim..senin dikişlerin yapıştırma olmadı mı? kendini toparladığına sevindim.yaramaz kıza bak sen gece uyumadı ha .eee kayınvaliden mi gelecek yoksa yalnız mı kalıcaksın?evet canım özgür takılıyorum da ben bu özgürlüğü sevemedim alışmışım onlara valla zor geldi bu özgürlük.

bende bugün 12 gün oldu, hafif bi göbek var şuan tabiki. gün gün çekiliyo ama, doğumun ertesi günü 6 aylık hamile gibiydim hemen gitmez, dikiş bölgen tamamen iyileşince sarabilir veya spor yapabilirsin...

doktorum sarma sakın sarkıtırsın dedi bugün 9. günüm sezeryandan çıktığımda eşim bizim ikiz olcaktı birisini içerdemi unuttular diye dalga geçti şimdide var biraz daha off

ya bura gündüz sıcak ama geceleri hala serin, ezgi üşümesin diye gece ufo yakıyorum uyandığı zaman düşün artık :)) dikişlerim de,, iki ucundan kurdela şeklinde dikiş vardı, misina, tel gibi bişeyle, ortası yapıştırmaydı, 1 hafta sonra sağlık ocağında aldır dediler, gittim, dikişin bir ucundaki kurdelayı makasla kesti, diğer uçtan yavaşça çekti, hiç hissetmedim bile... baya düzgün oldu ama dikiş bölgesi.
ezgi hanıma gelince, acıktığı zaman çıldırıyo, ayaklarıyla beni tekmeliyo kucağıma alınca, bas bas bağırıyo :)))
annemler gidiyo ama kızkardeşim kalcak yanımda 1 ay kadar, işimi gücümüo yapacak bakalım...
kayınvalidem p. tesi günü ankara da ameliyat olcak gelemez o.

doktorum sarma sakın sarkıtırsın dedi bugün 9. günüm sezeryandan çıktığımda eşim bizim ikiz olcaktı birisini içerdemi unuttular diye dalga geçti şimdide var biraz daha off

o dalga benimle de geçildi baya :)) sarıldığı zaman sarkarmıymış ilk defa duydum:26:
en iyisi mekik te o da bi süre yapılamaz

ya burda nerde o serinlik perişan oldum bu halde... hımm anladım canım dikiş olayını.iştah konusunda sana çekmemiş anlaşılan onun iştahı maşallah iyi kızkardeşini gelince görürüm inş bende 3 hafta sonra gelicem inş.bu arada geçmiş olsun kayınvalidene inş önemli bişey değildir.kendine ve ezgiciğe iyi bak buralardan istediğin bişey olursa söyle zeytin zeytinyağı falan tamam mı?

çok çıkma sıcağa, ne olur ne olmaz. kızkardeşim yanımda baya kalacak, geldiğinde görüşürüz inş. kayınvalidem de boğazındaki nodülleri aldırcak, şüpheli çıkmış,,
bak emre istiyomuş zeytin, zeytinyağı
sende kendine ve bebişimize iyi bak, sezeryan içinde heyecan yapma, kafana bile takma, Hatice hanıma güven, harika bi dr... bu şekilde 40 defa daha doğurabilirim
öpüyorum seni,, annenlere selamlar...

çıkamıyorum zaten sıcağa evde oturuyorum.ya kayınvalidene Allah acil şifalar versin.tamam emreye inş gelirken zeytin zeytinyağı getiricem.zatem senden çok cesaret aldım bu konuda sağol canım içimi rahatlatıyorsun böyle.sende annenlere çok selam söyle.bende öptüm

MERHABA ARKADAŞLAR, GENELDE SİZİ HERGÜN TAKİP EDİYORDUM.AMA SİZ BENDE ÖNCE KAYNAŞTIĞINIZ İÇİN KATILMIYORDUM.YİNE DE HABER VERMEK İSTEDİM.BENDE 23.06.2011 SAAT 10.50 DE OĞLUMU DÜNYAYA GETİRDİM.DÜNYANIN EN GÜZEL DUYGUSU.TARİFİ ANLATILMASI İMKANSIZ.BAZI NEDENLERDEN DOLAYI ANESTEZİMİN TUTMAMASINDAN DOLAYI ÇOOK ACI ÇEKMEME RAĞMEN HERŞEYE DEĞER BİR SEVGİ ŞİMDİLİK BU KADAR.ARTIK BEBİŞLERİMİZİ ANLATIRIZ İNŞALLAH.ŞİMDİLİK HOŞÇAKALIN.

a.selam... görüşmek üzere canım benim.

meraba... Allah analı babalı büyütsün. hayırlı evlat olur inş...

iyi gibiyim canım eşimle konuştuk biraz gönlümü aldı... çarş.günü annem gidiyor 20 gün dolmuş oluyor napcam bilmiyorum valla... çk kötüymüş bu süreç ya. (

yakamozcum çk çk geçmiş olsun canım çok üzüldüm Rabbim acil sifalar versin...

mervenesli hayrılı uğurlu olsn bebeğin maşallah normal doğum yapmışsın çok özendim valla :))

Fatmacım Rabbim sabır ihsan eylesin sana ve eşine... Umarm inşallah en kısa zamanda gene bir evlat sahibi olursunuz da bu acıları bastırırsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…