kızlar nişan nasıl oluyo miktarı felan ya hadii bilen yok mu
kullan ozaman canım ya benim kızında burnuna süt kaçıyor galiba hırıldayıp duruyor bende almayı düşünüyorum
sezaryende bünye meselesi canım ya benim görümcem 40 gün kalkamadı yataktan anasının kuzusu bense bi gece hastanede yattım oda bacaklarım uyuşuk olduğu için yoksa canına okurdum da sen nasıl oldun benimki spinaldi ve çok rahattı
kızlarrr tayinimiz bursa'ya çıktı. oğluşumuz şimdiden uğurlu geldi bize
ya kızlar kızım uyurken inliyor bebeği böyle olan varmı ağrısı filanmı var dersiniz annemde anlamıyor neden oldugunu uyuyo ama uzun uzun ııııııı ıııııık diye sesler çıkarıyor sizce neden nette arattım bulamadım ...
ya canım çok sıkıldı(( netten baktım birisi 25 günlük bebeğim uykuda inliyor neden olabilir diye sormuş doktor bu cevabı vermiş ;
Bebeğinizin şikayeti enfeksiyon belirtisi olabilir ya da akciğer ve kalple ilgili problem olma ihtimali var. Bu nedenle muayene edildikten sonra, Hemogram, CRP, tam idrar tetkiki, idrar kültürü yaptırmalısınız. Tabiki muayenesi yapılmalı, akciğer ve kalp dinlenilerek, solunum sıkıntısı veya kalple ilgili bulgular var mı değerlendirilmelidir.
akciğer yada kalp problemi olabilir diyo(( üfffff içime şüphe düştü yoktur inşallah bişeyi ya ... (
sağol canım. o kadar konuştuk oldu sonunda bursa:)) görüşürüz artık orda:)ohh ne güzel bursalı yaptım sizide :) hadi hayırlı uğurlu olsun. bebek uğurlu geldi anlaşılan.
sağol canım biz de çok sevindik. ablam da orda süper oldu. eşimin okulu ablamın evine çok yakın.Canım çok sevindim Bursa süper, hele ordan sonra, sizin için çok sevindim.. Bebek hayırlı geldi baksana...
ya canım çok sıkıldı(( netten baktım birisi 25 günlük bebeğim uykuda inliyor neden olabilir diye sormuş doktor bu cevabı vermiş ;
Bebeğinizin şikayeti enfeksiyon belirtisi olabilir ya da akciğer ve kalple ilgili problem olma ihtimali var. Bu nedenle muayene edildikten sonra, Hemogram, CRP, tam idrar tetkiki, idrar kültürü yaptırmalısınız. Tabiki muayenesi yapılmalı, akciğer ve kalp dinlenilerek, solunum sıkıntısı veya kalple ilgili bulgular var mı değerlendirilmelidir.
akciğer yada kalp problemi olabilir diyo(( üfffff içime şüphe düştü yoktur inşallah bişeyi ya ... (
canım benim az az geldi önce kahverengiydi sonra pembeye dönüştü sümükümsü bişey akıntı gibi....
Aman cnm bsver sen bebisinle ilgilen onunla mutlu ol..disini sik bakalimm..annen de uzulur sonra...nasil davrnmasi gerktigini zamaninda aioden ogrenmemis olabilirmerhaba kızlar sabah sabah ben... gece 4'e kadar sinirinden ağlayan ve 2 saatlik uykuya rağmen sinirinden uyuyamayan ben...
lohusalık depresyonu sardı beni, eşim saat 1 gibi dükkanı kapatıp eve çıktı, çocuk huysuz akşam 8den beri 1 saat uyumuş uyumuyor, benim gözümden uyku o biçim... bana kalk yemek hazırla demez mi gözlerine baktım kötü kötü gitti kendisi hazırladı, tekiz odada oğlumla uyuyamıyorm korkudan ki oğlum da uyumadı zaten 2'ye kadar... bekliyorum beyfendinin gelmesini film izliyor... gidiyim karıma bakayım naptı dediği yok... kalktım tuvalete kapıları çarpa çarpa neyse gittim yattım ama nasıl ağlıyorum geldi yanıma , aşkım noldu hayatım noldu dedim git başımdan bişe olduğu yok... 5 dk ısrar etti sonra eee naparsan yap dedi döndü arkasını yattı, burak 10 dk sonra uyandı uyumuyor gene, sinirlendim aldım yastığı gittim salona açtım koltuğu saat 3'ten beri salondayız oğlumla ve bunu farketmesine rağmen hala gelmedi yanıma... şuan uyuyor mışıl mışıl olsn annemin gitmesini bekliyorm annem gitsin eğer huylarına böyle devam ederse çk kavga edicez demektir...
günaydın kızlar nerelerdesiniz doğuramaynalarr? yoksa doğurmaya mı gittinizzmalum burda olduğuma göre ben hala doğuramadım. bu gidişle kesşn sezeryana alıncam perşembe günü, kızımın gelmeye hiçç niyeti yok.
günaydın kızlar nerelerdesiniz doğuramaynalarr? yoksa doğurmaya mı gittinizzmalum burda olduğuma göre ben hala doğuramadım. bu gidişle kesşn sezeryana alıncam perşembe günü, kızımın gelmeye hiçç niyeti yok.
Meraba hanımlar aylardır sizi takip ediyorum ama bi yazmaya cesaret edememiştim lütfen bana bi cevap verin.Salı günü günü doluyor ve bu sabah nişanım geldi.Acaba ne zaman doğururum.Sizin nişan geldikten ne zaman sonra doğurdunuz.
Meraba hanımlar aylardır sizi takip ediyorum ama bi yazmaya cesaret edememiştim lütfen bana bi cevap verin.Salı günü günü doluyor ve bu sabah nişanım geldi.Acaba ne zaman doğururum.Sizin nişan geldikten ne zaman sonra doğurdunuz.
mrb canım bak bende buradayım,biliyormusun gece benımde adet olacakmışım gibi ara ara gelıp gıden kasık ağrılarım oldu ama şiddetli değildi ve geçti şuan tık yok yani
mrb canım bak bende buradayım,biliyormusun gece benımde adet olacakmışım gibi ara ara gelıp gıden kasık ağrılarım oldu ama şiddetli değildi ve geçti şuan tık yok yani
ahh kızlar ahh akşam saat 11 gibi film izleyelim dedik. benim kız başladı alttan alttan vurmaya dedim kesin geliyo. yattığım yerden kalkamadım. ateş bastı. su içtikçe aşşağıdan aktı resmen wc de yarım saat oturdum durup durup baskı yaptı çünkü. saat 12,30 gibi başladım oflamay puflamaya bi taraftan da diyorum galiba geliyor :) evin içinde dolandım eşyalar vardı onları yerleştirdim dolaba falan sırf oyanalanayım diye. ama saat 1 olmadan bitti bu şikayetlerin hepsi. yani neticede bizim hanım kız akşam bi yokladı ama gerisi gelmedi :)bi de çok tuhaf sizde varmı bilmiyorum benim popo kemiğim acıyo oraya bile sancı girdi akşam