merhaba kızlar sabah sabah ben... gece 4'e kadar sinirinden ağlayan ve 2 saatlik uykuya rağmen sinirinden uyuyamayan ben...
lohusalık depresyonu sardı beni, eşim saat 1 gibi dükkanı kapatıp eve çıktı, çocuk huysuz akşam 8den beri 1 saat uyumuş uyumuyor, benim gözümden uyku o biçim... bana kalk yemek hazırla demez mi gözlerine baktım kötü kötü gitti kendisi hazırladı, tekiz odada oğlumla uyuyamıyorm korkudan ki oğlum da uyumadı zaten 2'ye kadar... bekliyorum beyfendinin gelmesini film izliyor... gidiyim karıma bakayım naptı dediği yok... kalktım tuvalete kapıları çarpa çarpa neyse gittim yattım ama nasıl ağlıyorum geldi yanıma , aşkım noldu hayatım noldu dedim git başımdan bişe olduğu yok... 5 dk ısrar etti sonra eee naparsan yap dedi döndü arkasını yattı, burak 10 dk sonra uyandı uyumuyor gene, sinirlendim aldım yastığı gittim salona açtım koltuğu saat 3'ten beri salondayız oğlumla ve bunu farketmesine rağmen hala gelmedi yanıma... şuan uyuyor mışıl mışıl olsn annemin gitmesini bekliyorm annem gitsin eğer huylarına böyle devam ederse çk kavga edicez demektir...
benımde vajınam çok acıdı gece sanki bişey sokup çıkarmışsında sızlıyordu öyle,benım kızda gündüz pek hareketlı değil zaten kasılmalardan tas gıbı karnım ama akşam yattığımda kıpır kıpır nekadar cok oynadı kasıklarımda aynı andad kasık agrım oldu ama gecti senınde dediğin gibi bu şikayetlerım 15dk bır wcye gıttım akşam delırecektım
arkadaşım sen kaç haftlıksın ?
biliyo musun benimde dün akşam arkadan kalça kemiğime ağrı girdi dedim noluyo yolları mı karıştırdı kızımbaskı oluca orada nasibini alıyo heralde yada belimizin ağırlığı mı vuruyo nee
mrb benim günüm geçtiğimiz perşembe sondu ama dr 1 hafta daha bekleyebiliriz dedi. bende nişan falan yok hala. ama n işan geldikten 24-36 saat içinde doğum başlar yazıyo nette. büyüklerimizde 2 gün içinde olur diyolar.
mervecim çok hassas bir dönemdeyiz. ben de bazen her şeyine alınıyorum eşimin, değiştin deyip duruyorum. ama değişen biziz galiba. annen yanındaymış ya ona güveniyordur, annen gidince daha fazla yardımcı olur merak etme. çok üzme kendini, burak da senden etkilenip uyumuyordur. ben ne zaman gergin olsam, yaman da huysuzlaşıyor, memeyi bulayıp sinirleniyor, ağlıyor uyumuyor, ben sakinleşince sakinleşiyor o da. annen gidince eşinle konuşmayı dene, erkeklere surat yaparak, kapı çarparak anlatılmıyor bir şeyler maalesef. anlatmak gerekiyor illa.
cnım aslında kişiden kişiye değişiyo bi hafta sonra olan bile var ama genelde 2 gün sonra felan oluyo hakkında hayırlısı inş ..
Teşekkürler,bilmiyorum ağrım sızım da yok ama bekleyeme devam
39+5 arkadasım.40. haftada oluyorum sanırım
evet canım 2gün snra 41 e girceksin aramzda 4gün var ay ya ne zamn gelcek cimcimelerimiz
valla bende bekle bekle çatlıcaktım. hatta korkuyodum kakasını yapacak karnımdayken diye yapmıştı da ama çok şükür hiç sıkıntımız olmadı. ben 40+5 te doğum yaptım. darısı size artıkın:)
bu arada denizsuray naptı bilen var mı??
valla bende bekle bekle çatlıcaktım. hatta korkuyodum kakasını yapacak karnımdayken diye yapmıştı da ama çok şükür hiç sıkıntımız olmadı. ben 40+5 te doğum yaptım. darısı size artıkın:)
bu arada denizsuray naptı bilen var mı??
selam kızlra dün kızımı yıkadım çok korkmuştum ama korktuğum gibi olmadı hiç ağlamadı hatta mest oldu çok sevdi banyoyu :) ama gece beni hiç uyutmuyor gündüz fosur fosur uyuyor
ben bu küçücük kızıma nasıl öğreteceğim gece ve gündüzü uykusuzum yaa
ben bu küçücük kızıma nasıl öğreteceğim gece ve gündüzü uykusuzum yaa