2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

mervecim çok hassas bir dönemdeyiz. ben de bazen her şeyine alınıyorum eşimin, değiştin deyip duruyorum. ama değişen biziz galiba. annen yanındaymış ya ona güveniyordur, annen gidince daha fazla yardımcı olur merak etme. çok üzme kendini, burak da senden etkilenip uyumuyordur. ben ne zaman gergin olsam, yaman da huysuzlaşıyor, memeyi bulayıp sinirleniyor, ağlıyor uyumuyor, ben sakinleşince sakinleşiyor o da. annen gidince eşinle konuşmayı dene, erkeklere surat yaparak, kapı çarparak anlatılmıyor bir şeyler maalesef. anlatmak gerekiyor illa.

arkadaşım sen kaç haftlıksın ?

ay nebilim ya. bi ara dedim üşttümmü acaba da ağrı yapıyo ama yok üşütme değil. kasıklarıma ağrı oraya ağrı giriyo. aynen akşam bende dedim çıkışı karıştırdı bizimki diye :)

Geçen hafta banada 40 haftayı geçebilir demişti ama nişan gelince heycanlandım.Pzt randevum var hayırlısı inş.

hiç yeni doğum yapmışım gibi davranmıyor birce çok zorum gidiyor... anca burağı seviyor ... çk üzülüyorum inşallah atlatırız bu dönemi, zaten tek teselliyi annem burda ona güvenip de böyle geniş davranıyordur diye düşünüyorum...

evet canım 2gün snra 41 e girceksin aramzda 4gün var ay ya ne zamn gelcek cimcimelerimiz

valla bende bekle bekle çatlıcaktım. hatta korkuyodum kakasını yapacak karnımdayken diye yapmıştı da ama çok şükür hiç sıkıntımız olmadı. ben 40+5 te doğum yaptım. darısı size artıkın:)

bu arada denizsuray naptı bilen var mı??

bende doğurmak istiyorum. bugün 40+2 yim bakalım ne olcak. kız dua ettin mi bana doğururken

öyle ya insan bekleyemiyo ama gelmeyince elden bişey tıpış tıpış bekliyoruzzz böyle yok ya noldu acaba tubide doğum yaptı nerdeler kii :44:

selam kızlra dün kızımı yıkadım çok korkmuştum ama korktuğum gibi olmadı hiç ağlamadı hatta mest oldu çok sevdi banyoyu :) ama gece beni hiç uyutmuyor gündüz fosur fosur uyuyor

selam kızlra dün kızımı yıkadım çok korkmuştum ama korktuğum gibi olmadı hiç ağlamadı hatta mest oldu çok sevdi banyoyu :) ama gece beni hiç uyutmuyor gündüz fosur fosur uyuyor

artık sende uyku düzenini ona göre kurucaksın canım alışana kadar ama gece ve gündüz mutlak surette öğretilmeli bebeişlere zamanla ayırt edicekler zaten

slm kızlar ne var ne yok mervecim bizimkisilohusA depresyonu galiba bende senin gibi oluyorum çok kızıyorum eşime tamamen ilgisizleşti bana karşı ama napıym bilmiyorumki benm hormonlarmı yoksa cidden çocuk oldu ilgisizleşmeye mi başladı bilmiyorum ayrıcada halen bakımsızım çocukla olmuyo bu hafta inş kuaföre saç boyasına gidicem bebekle nasıl olucaksa oda ama yapmam lazım :44:

kızlar yarın son gün. yarın da gelmezse pazartesi sabah kavuşuyorum inşallah oğluma.

bekleyen anneler nasıl gidiyo? biz de bi bebeklerimizden bahsetmeye başlayabilseydik hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…