ben hala göremedim ezgi kızını
5. defa ekliyorum :))))
.................................
kızlar buhar makinası kullanan varmı ne zamandan itibaren kullanabiliyoruz? doğar doğmaz diyen var 1 aydan sonra diyen var ...
inşallah canım hayırlısıyla doğsun da bıcırığım,beklerim ben onu:) yesinler o bilmişi:)) kızlara çok yakışıyor cimcime oluyorlar ya ısırasım geliyo bıcır bıcır konuştuklarında :))
senle 2 gün var canım aramızda, inşallah kendi sancılarımı gelir de suni sancıya ya da sezeryana gerek kalmaz...
Selam Kızlar,
Çok fazla yazmasam da en başından beri ben de burdaydım :) ve çok şükür 14 Haziranda 40+3 de normal doğumla ben de oğlumu kucağıma aldım (3.040gr). Doğum yapan, henüz yapmamış olan herkese hayırlısını diliyorum. Normal doğum muhteşem bir deneyim ben doğumumu evde eşimin yardımıyla yaptım hayatımız boyunca unutamayacağımız bir anıydı. Evde olmaz tabii ama :) henüz doğum yapmayan arkadaşlara naçizane tavsiyem normalde ısrarcı olmaları ciddi bir sorunları yoksa 42 yi beklemeleri.
valla canım ben bu doğumu mu sezaryenle yaptım spinal oldu ilkini normal yapmıştım bana sorarsan yani benim bünyem fazla yatak gjrmeyen bir bünye olduğu için 2 günde kalktım ayağa o bakımdan sezaryen derim sancısız doğurdum hemen emzirdim yani ikisinin de tadına baktım
canım bulundugumuz ilin havası çok kuru bizim bile elimiz yüzümüz kuruyup kaşınıyo kuruluktan krem kullanmazsak bende o yüzden almıştım ama şu an çalıştırsammı erkenmi kararsız kaldım size sorayım dedim ...canım neden kullanmak istiyosun
aynen açıkcası neden herkesin sezeryana bu kadar karşı oldugunu anlayamadım ben hala, sezeryan sonrası işkence yalanları yüzünden baya strese girmiştim çok kolay geçti herşey eve geldikten sonra hiç yatmadım normal hayatıma aynen devam ettim beebğin herşeyiylede ben ilgileniyorum en başından beri ilk kalkıştan sonra oturmadım desem yeridir ben çok memnun kaldım ...valla canım ben bu doğumu mu sezaryenle yaptım spinal oldu ilkini normal yapmıştım bana sorarsan yani benim bünyem fazla yatak gjrmeyen bir bünye olduğu için 2 günde kalktım ayağa o bakımdan sezaryen derim sancısız doğurdum hemen emzirdim yani ikisinin de tadına baktım
gözün aydın ama ben hala her seferinde neden yazmayıp noktaları dizip gittiğini merak ediyorum cevaplarsan benim gibi bi çok arkadaşı mutlu edersin ...Selam Kızlar,
Çok fazla yazmasam da en başından beri ben de burdaydım :) ve çok şükür 14 Haziranda 40+3 de normal doğumla ben de oğlumu kucağıma aldım (3.040gr). Doğum yapan, henüz yapmamış olan herkese hayırlısını diliyorum. Normal doğum muhteşem bir deneyim ben doğumumu evde eşimin yardımıyla yaptım hayatımız boyunca unutamayacağımız bir anıydı. Evde olmaz tabii ama :) henüz doğum yapmayan arkadaşlara naçizane tavsiyem normalde ısrarcı olmaları ciddi bir sorunları yoksa 42 yi beklemeleri.
Ben sezeryanı bir ameliyat olarak düşünüyorum ve doğumun vaktini bebeğe bırakmak istiyordum o yüzden Allah sezeryana muhtaç etmesin ama zorunlu hallerde eksik de etmesin diyordum. Allah gönlüme göre verdi. İkinci bir bebeğim de olursa yine normal isterim nasılsa eşim de öğrendi artık bu işi
canım bulundugumuz ilin havası çok kuru bizim bile elimiz yüzümüz kuruyup kaşınıyo kuruluktan krem kullanmazsak bende o yüzden almıştım ama şu an çalıştırsammı erkenmi kararsız kaldım size sorayım dedim ...
aynen açıkcası neden herkesin sezeryana bu kadar karşı oldugunu anlayamadım ben hala, sezeryan sonrası işkence yalanları yüzünden baya strese girmiştim çok kolay geçti herşey eve geldikten sonra hiç yatmadım normal hayatıma aynen devam ettim beebğin herşeyiylede ben ilgileniyorum en başından beri ilk kalkıştan sonra oturmadım desem yeridir ben çok memnun kaldım ...
gözün aydın ama ben hala her seferinde neden yazmayıp noktaları dizip gittiğini merak ediyorum cevaplarsan benim gibi bi çok arkadaşı mutlu edersin ...
kızlar merhaba ben aslında temmmuz annesiyim ama bizimki biraz
erken davrandı 1 haftalık anneyim dogru topikdeyim mi bilmiyorum
ama bebegin cildi cok kurudu vucudu soyuluyor sizinde yeni oldu
bebekleriniz sanırım aynı problemi yasıyan var mı krem yada bebege
yağı kullanmanın bi sakıncası var mı?
Selam Kızlar,
benimde spinaldi ablam genel olmuştu 2 hafta yatmıştı ben tezcanlıyımdır biraz yatmayı hiç sevmem yataklık hasta oldugum zaman bile kalkamıycak durumda değilsem yatmam ben , ondan kaynaklanıyoda olabilir ama çok rahattım 1 gece hastanede kaldık onda bile ikidebir kalkıp yürüyodum :) sonrasında hiç bi ağrım olmadı çok şükür bu rahatlıkla bi kaç tane daha doğururum benkullan ozaman canım ya benim kızında burnuna süt kaçıyor galiba hırıldayıp duruyor bende almayı düşünüyorum
sezaryende bünye meselesi canım ya benim görümcem 40 gün kalkamadı yataktan anasının kuzusu bense bi gece hastanede yattım oda bacaklarım uyuşuk olduğu için yoksa canına okurdum da sen nasıl oldun benimki spinaldi ve çok rahattı
][/QUOTE]teşekkür ederim, çizelgenin durumuna bakıyordum
bebek losyonumu sürsen acaba , benmkinde olmadı canım olmaz inş.kızlar merhaba ben aslında temmmuz annesiyim ama bizimki biraz
erken davrandı 1 haftalık anneyim dogru topikdeyim mi bilmiyorum
ama bebegin cildi cok kurudu vucudu soyuluyor sizinde yeni oldu
bebekleriniz sanırım aynı problemi yasıyan var mı krem yada bebege
yağı kullanmanın bi sakıncası var mı?
anladım yalnız biz baya düşündük ne yapmaya çalıştıgını keşke yazsaydın çizelgem çıkıyomu filan diye herkes dalga geçtiğini filan düşündü bilmediğimiz için, bu arada doğumun neden evde oldu senmi istedin öyle olmak durumunda mı kaldı ? kordonu filan nasıl kestiniz korkmadınızmı :) sonrasında hastaneye gitmedinizmi ? ay ne çok soru sordum ...benimde spinaldi ablam genel olmuştu 2 hafta yatmıştı ben tezcanlıyımdır biraz yatmayı hiç sevmem yataklık hasta oldugum zaman bile kalkamıycak durumda değilsem yatmam ben , ondan kaynaklanıyoda olabilir ama çok rahattım 1 gece hastanede kaldık onda bile ikidebir kalkıp yürüyodum :) sonrasında hiç bi ağrım olmadı çok şükür bu rahatlıkla bi kaç tane daha doğururum ben]
süpersin cannım aynı senin gibi düşünüyorum nasıl oldu kordonu nasıl kestiniz dikiş falan??? Ewde yapmak en başından beri istediğin bişeymiydi yoksa anidenmi oldu detay werirmisin? Merak ettimben sezeryanı bir ameliyat olarak düşünüyorum ve doğumun vaktini bebeğe bırakmak istiyordum o yüzden allah sezeryana muhtaç etmesin ama zorunlu hallerde eksik de etmesin diyordum. Allah gönlüme göre verdi. Ikinci bir bebeğim de olursa yine normal isterim nasılsa eşim de öğrendi artık bu işi