- 14 Mart 2011
- 561
- 1
burcu arkadsım ağrın falan oluyormu?dün yazdığımı gördünmü bu arada,doktora gittim yıne nst,alttan muayene falan bana dedi istersen yatışını yapalım suni sancı verelım doğumu başlatalım,kabul etmedım tabi 27sınde günüm doluyor çünkü
bende normal istıyorum canım ya,dün benıde muayene ettı 2cm açılmam varmış kanamam oldu hatta bır ıkı damla muayeneden kaynaklanıyor tabi,bende normal beyaz bır akıntı var okadar,bende sunı sancıyı denemeyı düşünüyorum ,beklemekten korkuyorum bebek kakasını falan yapabılıyormuş y 40.hafta dolunca oyuzden
evet bende de o korku var ama en ufak bişeyde hemen hastaneye gelceksiniz diyo drum. hareketleri azalınca falan anlarız herhalde. ama şu an için bi sıkıntımız yok inşlhta olmaz. vee bir an önce sancılanırımda kızım doğar.
canım bebeişin ne kadar kilosu ?
bilen yok mu yaaa :26:
akıntının içinde kan lekesi diye biliyorum.
3700 gibi ama yanılma payı yüksek tabi. + - 500 oynayabiliyo bakalım kısmet artık.
][/QUOTE] 40 . haftamda doğurdum canımcım 39 artı 4 te inat ettim bugün bu çocuk doğacak diye doktor 5 sezeryan var 6. sensin ameliyat malzemelerini sterilize etmeye bile zaman yok dedi benimde beklemeye sabrım kalmamıştı zaten o gece uyuyamamıştım yarın doğuma gidecem diye bi daha aynı stresi yaşayamam dedim uzun zamandır çevreden ismini duydugum ama uzak diye gitmeye fırsatımın olmadıgı batmandaki dünya tatlısı doktoruma gittim onda doğurdum :)) iyikide gitmişim çok tatlı bi adam çok rahatlattı doğum öncesinde ve doğum sırasında tüm ayrıntılara kadar kendisi anlattı ben sormadan doğum sonrasında ikidebir gelip bi sıkıntın varmı diye sordu çok ilgili bi adam ...Tabi inat etmek işin şakası geçmişi okumadıgın için bilmiyosundur ben hastanedende doktordanda memnun değildim doktor arayışındaydım o yüzden bu doktora gittim ama iyide etmişim gitmekle şimdiden dikişler belli bile değil zaten ameliyat anında bana teşekkür edeceksin dikişlerini görünce dedi bende inşallah dedim :) cidden dediği gibi ...ANAM NE ZAMN DOĞURDUN YAKO:))))
ANLAT BAKEM NASIL OLDU NELR OLDU KAÇ KG BOY?
AYY HEYECAN YAPTIM TAM 40 HAFTADAMI DOĞURDUN 41E GİRDİNMİ?
oo gözünaydın canımmm oğluş uğurlu geldi desene çok sevindi senin adına kurtuldun doğudan darısı bana :) benim kızımda uğurlu geldi kadroya geçtim bendekızlarrr tayinimiz bursa'ya çıktı. oğluşumuz şimdiden uğurlu geldi bize
[/QUOTE]sağol canım. inşallah siz de gidersiniz bir an önce...
hiçbir fikrim yok cnmsağol canım bende öyle biliyorum ama bugun lavobadayken tam kalktım baktım kırmızılı bişey var anlayamadımda bakamadımda ama çok biyük değildi ne olabilir kiii :26:
kızlarrr tayinimiz bursa'ya çıktı. oğluşumuz şimdiden uğurlu geldi bize