kız tam ekliyorum sen çıkıyosun :)))ben hiç görmedim doğru dürüst
az kaldı, sayılı gün seninki de.. ısırmaya kıyamıycaksın bak gör :) biri öpmeye kalktığı zaman bile içim sızlıyo hemen, kimse kucağına bile almasın istiyorum. o kadar paylaşılmaz oluyo ki
neyse ben çıkayım,, birazdan uyanır minik fındığım
evet ya soyup böyle omuzlarını göbişini kollarını öpmek babasıyla hayalimiz:))) 7 temmuz bile olsa 2 hafta var, hakkaten az kaldı, o kadar hızlı geçiyor ki zaman, insan inanamıyor, ben hiç anlamadım nasıl geçti 9 ay.. hamilelik de çok güzel, ben çok keyif aldım:)
amn cnmm inşş..yani baslarda zorlancaz sonra ister istemez alişır insan bakalım artıkilk başlarda zor gelir ama zamanla alışırsın sanırım. dilerim kavuşursunuz bir an önce...
az kaldı, sayılı gün seninki de.. ısırmaya kıyamıycaksın bak gör :) biri öpmeye kalktığı zaman bile içim sızlıyo hemen, kimse kucağına bile almasın istiyorum. o kadar paylaşılmaz oluyo ki
neyse ben çıkayım,, birazdan uyanır minik fındığım
ezgicim bi soru eğer çıkmadıysan; senin siparişler kaç günde geldi? ben parayı çarşamba gönderdim eft ile, ne zaman gelir acaba?sayfadaki telefon kapalı şimdi ulaşamadım adamlara..
normalde 3 günde geliyodur ama ben ilçedeyim 5 günde gelmişti yanlış hatırlamıyorsam canım
beğendin mi kızımı teyzesiiiiiiiiiiiiiianammm maşallah sübhanallah ezgimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
o zaman normal yani, yarın falan da gelebilir sağol canım tşkler
oğlum içerde geriniyor sıkıldı galiba totosunu dikti sol yanımdan resmen canım acıyo yaa
sıkılmıştır tabi, herkes çıktı ben hala içerdeyim diyodur
ozaman başlatsın sancıları, doğum kanalına girsin ben napiim
slm hoşgeldin. bizde göbüş düştükten bi gün sonra yıkadık. ilk banyosunda çok korkuyo, ağlıyo merak etme. sonrasında çok rahatlayacak.selam kızlar bebişimin göbüşü 2 gün önce düşmüştü şimdide yıkıycaz annemle off korkuyorum ağlarsa üşürse diye
çok iyi ya, gözünaydın, sevindim valla kadroya geçmene. benim oğluş da ishal olmuştu geçen hafta, doktor daha iyi olması demişti, sarılığı olduğu için.hadi hayırlısı inş. istediğiniz yer olur bu arada bende kadroya geçtim doğum telaşından bebekten bahsetmekten yazmaya fırsat olmadı
biraz düzelme var canım benimki önemli değilde benden bebeğe geçiyo sancılanıp duruyodu, bugün kakası dünkü kadar sıvı değildi sarı renkte su renginde değil ama dün çok sıvıydı geçiyo sanırım magnezyum içiyorum günde bi kez alacagıma iki kez almışım ondan oldu iki gündür almıyorum bende düzeliyor sanırım
bu arada denizsuray naptı kızlar ya merak ediyorum cuma doğuruyorum diyodu normal istiyodu inş. istediği gibi olmuştur
kız tam ekliyorum sen çıkıyosun :)))
5. defa ekliyorum :))))ben de ben dee, bir göremedim kızını(
evt. ultrason fotolarına çok benzyo :)) teşekkür teyzesi...oyy maşallahhhhultrasondakinin aynısı sanki. çok tatlııııı