2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet ya soyup böyle omuzlarını göbişini kollarını öpmek babasıyla hayalimiz:))) 7 temmuz bile olsa 2 hafta var, hakkaten az kaldı, o kadar hızlı geçiyor ki zaman, insan inanamıyor, ben hiç anlamadım nasıl geçti 9 ay.. hamilelik de çok güzel, ben çok keyif aldım:)

ezgicim bi soru eğer çıkmadıysan; senin siparişler kaç günde geldi? ben parayı çarşamba gönderdim eft ile, ne zaman gelir acaba?sayfadaki telefon kapalı şimdi ulaşamadım adamlara..

hıııı,üzerini değiştirirken soyutuyoruz, bas bas bağırıyo :)))) ellerini yüzüne kapatıyo hemen. bende hamilelikten yana memnundum ( mide yanmalarım hariç)
gün gün saydık yaa, geçti bitti...

amn cnmm inşş..yani baslarda zorlancaz sonra ister istemez alişır insan bakalım artık

ezgicim bi soru eğer çıkmadıysan; senin siparişler kaç günde geldi? ben parayı çarşamba gönderdim eft ile, ne zaman gelir acaba?sayfadaki telefon kapalı şimdi ulaşamadım adamlara..

normalde 3 günde geliyodur ama ben ilçedeyim 5 günde gelmişti yanlış hatırlamıyorsam canım

anacım 10 kişi var bi ezgi bi de konuşuyoz haa napıyosunuz geçmişi mi okuyosunuz anlamadım ki:)))
ben çıkayım da uzanayım biraz, belim ağrıyo hafiften..

selam kızlar bebişimin göbüşü 2 gün önce düşmüştü şimdide yıkıycaz annemle off korkuyorum ağlarsa üşürse diye

çok iyi ya, gözünaydın, sevindim valla kadroya geçmene. benim oğluş da ishal olmuştu geçen hafta, doktor daha iyi olması demişti, sarılığı olduğu için.
kız tam ekliyorum sen çıkıyosun :)))

ben de ben dee, bir göremedim kızını(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…