- 14 Mart 2011
- 561
- 1
maşallah annesi çok şeker olmuş kızımz
kızlar ALLAH hepimize hayırlı,sağlıklı doğumlar nasip etsn.benmde yarn kontrolm var,dr geçen hafta suyu az demişti,alttan muayene istedi,kabul etmedim.yarnda isterse napayım bilmiyorm,bende beklemekten yanayım.bekleyelm bakalm,zamanları gelnce birden olur,kolay olur diye umuyorm
kızlar bana bi çare ...Çok fena ishal oldum içtiğim ilaçtan dolayı, bebeğede geçti sancılanıp duruyo çok şükür çıkarabiliyo gazını ama çok rahatsız sıkıp duruyo kendini kızarıp bozarıyo nasıl geçerki ishali ? bende ne yediysem geçmedi dünden beri benimki geçse onunkide geçerdi aslında geçmesi için önerisi olan varmı ?
kızlar bana bi çare ...Çok fena ishal oldum içtiğim ilaçtan dolayı, bebeğede geçti sancılanıp duruyo çok şükür çıkarabiliyo gazını ama çok rahatsız sıkıp duruyo kendini kızarıp bozarıyo nasıl geçerki ishali ? bende ne yediysem geçmedi dünden beri benimki geçse onunkide geçerdi aslında geçmesi için önerisi olan varmı ?
tayin istedik bugün, akşama belli olacak inşallah... dua edin de çıksın kızlar. hakkımızda hayırlıysa tabii...
mrb kızlar,nasılsınız?canım çok sıkkın 39+4 olduk ve nstde 90larda cıkıyor sancım ama sancım falan gelmıyor benım 2cmde açıklığım vardı en son ,çok bunaldım :85:
haklısın arkadasım çünkü süreklı kendımı dınlıyorum ,ağrım varmı,hadi olacak mı diye?Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah dün doktor 2cm açıklığın var suni sancı verip doğumu başlatabılırız dedi kabul etmedım 27sınde günüm doluyor daha dolmadıki sonuçta :44:
haklısın arkadasım çünkü süreklı kendımı dınlıyorum ,ağrım varmı,hadi olacak mı diye?Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah dün doktor 2cm açıklığın var suni sancı verip doğumu başlatabılırız dedi kabul etmedım 27sınde günüm doluyor daha dolmadıki sonuçta :44:
benimde senden bi farkım yok ama en azından kendimi dinlemyiorum. sürekli bişeylerle meşgul olup kafamı dağıtmaya çalışıyorum. mesela yürüyüş yapıyorum, öğleden sonra tekrar dışarı çıkıyorum. arkadaşlarıma gidiyorum falan filan. gören diyo çıkma yolda doğurcan amann çokta tın.
Selam kızlar eskiden doğuran varmı diye soruyorduk,peki şimdi doğurmayan varmı?
sağol canım inşallah sende tez zamanda kavuşursun meleğine :)mervecim gözün aydın kavuşmuşsun meleğine Allah hayırlı uzun ömürler versin. sezaryen mi oldun nasıl oldu doğumun suyun mu geldi sancın mı? bebişin nasıl?
yirim ben onuuuuuuuuuuuuuubenimki de eldivenleri ağzına alıp çekiştirip çıkarıyo, dün banyo yaptırırken yüznü çizmiş çok hafif, neyse geçti bugün izi. kumsal acıkınca ağzını sağa sola çevirip kocaman açıyo mu
Ben 38+4 um. Hala bi tik yok . Bebek asagiya donmus durumda ve dr um her muayenede "hersey normal, bugun yarin dogurursunuz " diyor ama benden hala bir tik yok.. Normal mi?:2::2::2:
buraya giremez olduk ya merak ediyorum kimler kaldı diye yada bebkler ne durumda bizim biraz sıkıntılı gibi benm süt problemim var imreniyorum valla göğsüm sızlıyo diyenlere canım oğlum a mama vermek zorunda kalıyorum doktorumuz öyle dedi 4 defa vericekmşm inş sütüm artar kızlar ya dua istiyorum